kocamın yoğurt sevgisi

sude3dreamer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
2
0
32
yoğurda karşı çocukluktan beri alerjm var, kocamsa eve günde en az bir kutu yoğurt alıyor, defalarca yoğurt konusunda hassas olmasını söyledim ama o sanki beni hiç duymuyormuşçasına her akşam masaya yoğurdu kabıyla koyarak adeta beni rahatsız etmekten zevk alıyor, bu yüzden çok kavgalar ettik ama adam değişmiyor, onu yoğurt sevgisinden nasıl vazgeçirebilirim ne yapacağımı bilmiyorum

yoğurda karşı çocukluktan beri alerjm var, kocamsa eve günde en az bir kutu yoğurt alıyor, defalarca yoğurt konusunda hassas olmasını söyledim ama o sanki beni hiç duymuyormuşçasına her akşam masaya yoğurdu kabıyla koyarak adeta beni rahatsız etmekten zevk alıyor, bu yüzden çok kavgalar ettik ama adam değişmiyor, onu yoğurt sevgisinden nasıl vazgeçirebilirim ne yapacağımı bilmiyorum

iyi de yoğurdu yemediğinizde alerji olmadığınıza göre, masaya gelmesinden neden bu kadar rahatsızsınız?
kokusu da yok ki soğan gibi
anlamadım, neden rahatsız oluyorsunuz?

Benim eşimde kızımda aşırı severler yerler ne güzel işte sağlıklı. Sizin alerjiniz yediğinizde değil mi? Sizi neden bu kadar rahatsız etti.

tam olarak kokusu ve görüntüsüne küçküklükten beri tahammül edemiyorum, midem bulanmaya başlıyor

o zaman o alerji değil takıntı
eğer gerçekten miden bulanıyorsa, bu durumda evet, eşinin daha dikkatli davranması lazım
her gün sofraya getirmese de olur
bir gün sen anlayış göstermelisin, bir gün o

yalnız gerçekten bir arkadaşın yazdığı gibi çocuklara yoğurt şart
bununla bir şekilde başa çıkmayı öğrenmen lazım

X