Kocamın yalanları

Cok sagolun. Ama adam seni birakmayacam diyor ve dün o kadar kavga etmemize ragmen, sabah mesaj atiyor. Gunaydin diye

Bosanmak istedigini soyledin mi guzelim? Ben olsam ben de birakmam huyu suyu guzel ki kayinvalide bu kadar taktigina gore sacsizken bile onlarin topundan guzelsindir eminim naif para da getirio ohh bulmus melek gibi insani sorgulanmio rahat rahat para kacirio. Uykusunda bicaklanmayi hak edio terk edilmeyi gec.

Bu adam seni kulllanmak icin evlenmis bence.. herkes 2. Cocugu napicaksin demis ama seni anliyorum.. cocuna bi kardes istersin hakli olarak.. ama cok zor

Size düzgün davranmamış saygı sevgi yok boşanmakta haklısınız allah yardımcın olsun inşallah

Size hiç bir şey söyleyemiyorum.Hastaliginizdan dolayı yaşadığınız sıkıntıları yüzünüze vuran bir insan sizi sevemez.Hele kayinvalidenizin yaptığı saçmalıklar Allah yardımcınız olsun.Ilkkez bir konuda tanımadım bir insandan nefret ettim.

ilk başta paranı sorgusuz sualsiz vermekle hata yapmışsın
onun parasını da sen yönetseydin
bazı adamlar kadınlarla sırf maaşları için evleniyor
siz de örneksiniz
bundan sonra 0,50 krş bile vermeyin
sizi hem ruhen hem madden bitirmiş
umarım kurtulur da biran önce sağlığınıza kavuşursunuz

canım senin saçların olsaydı da bunları yaşayacaktın emin ol çünkü eşinin karakteri bozuk. senle ilgili hiçbirşeyyok sen harika bir eşsin. senden habersiz kredi çekmesi de başkasıyla konuşması da kendi karaktersizliği ile ilgili. boşan o adamdan ve ondan sonra saçın da çıkar kızına da daha iyi bakarsın. ömür boyu bu adamın borçlarını mı ödeyeceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…