Kocamın yalanları

Cok sagolun. Butceyi ayirdim. Ama aldigi primlerin bir kurusunu soylememesi veya nereye harcadigi belli olamayan paralar. Cok garibime gidiyor.

Kolay kolay soylemem ama boyle bir adamla evli kalmak
Resmen psikopatlarin elinde kalmissin kac kurtar kendiniiiiiiii. Yazik Ömrüneee

Geç bile kalmışsınız ama üzmeyin boşuna kendinizı. Allah büyüktür yeni hayatınıza bakın. Kızınızla çok mutlu bir hayat sizi bekliyor çünkü büyük bir kamburdan kurtulacaksınız. Sadece ilk adım için cesaret o kadar. Kızınız için dik durun. Kocanız olacak ... yi da salin gitsin. Çözün iplerini. Gerçekten çok rahatlayacaksiniz. Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez. Hayatınızı harcamayın. Degmez

Tam bir psikopatlik yadattiklari. Ilk evlendigimizde zaten dublex ev alip, beraber yasamanin planlarini yaptilar. Kayinpeder yazlikta yadayacakmis
Bende kayinvalide ile ayni evde kalacakmisim. Saka gibi.

Cok sagolun. Ama adam seni birakmayacam diyor ve dün o kadar kavga etmemize ragmen, sabah mesaj atiyor. Gunaydin diye

Geç bile kalmışsınız ama üzmeyin boşuna kendinizı. Allah büyüktür yeni hayatınıza bakın. Kızınızla çok mutlu bir hayat sizi bekliyor çünkü büyük bir kamburdan kurtulacaksınız. Sadece ilk adım için cesaret o kadar. Kızınız için dik durun. Kocanız olacak ... yi da salin gitsin. Çözün iplerini. Gerçekten çok rahatlayacaksiniz. Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez. Hayatınızı harcamayın. Degmez

Kizimin bana birsey oldugunda dayanagi olsun istedim.

bunları not ettiğiniz defterlerinizi iyi saklayın. bu anlattıklarınız çok şey ifade ediyor bence.

siz öncelikle kendinize saygı duyun, kızınıza saygı duyun. evlilik böyle değil, hadi kv patavatsız acayip bi kadın, eşiniz görmüyor mu bu durumları?

bu paralar nerde? para çekiliyo siz ödeme kısmında varsınız neden?

kocanız da garip. ne çıkacak bu işin altından merak ettim valla.

Bu nasıl adam bu nasıl aile demem gerekir ama demiyorum çünkü neler var neler bizzat duyuyoruz görüyoruz yaşıyoruz. Boşanın veya boşanmayın diyemem sizin kararınız ama dik durun net konuşun sorgulayın ve kocanıza zaten cepte gibi bir izlenim bırakmayın siz bir bireysiniz bir evladıniz var kendinizi üzmeyin siz annesiniz o yavrunun size ihtiyaci var. Kocanız aklını başına toplamayacaksa hickimse vazgecilmez degil yolu gösterin. Kayinvalidenizi bence kültür bakanligina bildirin nesli tukenmekte olan bir tür gibime geldi

Soyle kadin ve kizla ilgili hic bir kanitim yok ve Allah yukarida suphelenecegim bir gram bile durum olmadi. Ilk evlendigimizde telefonunu hic ayirmazdi yanindan simdi rahatca birakiyor. Hic whatsappta görulmuyor. Haa ayri bir hatti var mi acaba diye kuşkulanmoyor değilim. Benim yanimda kapali tutuyorsa onu bilmiyorum

Bence de kayvlde tam muzelik:) Bana ölsün diye dua etti ya.

O kadar krediyi kime harcadı peki?

Neden böyle birisiyle evlendin esin tambir öküz

Allah yardımcın olsun inşallah. Çok cok üzüldüm ve eş kişinize diyecek tek kelime bulamaadım rabbim hidayet eylesin onu.

Eşiniz bankaci sanirim, elindeki maddi imkanlari sizden gizlemesine cok sinirlendim.
Calisam bir kadın olarak cocugunuza da iyi bir ornek olmaniz adina lutfen daha fazla ezdirmeyin kendinizi. Bu adami boşayın ve hayatiniza yeniden güneş dogsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…