Kocamın yalanları

Geçmiş olsun canım hiç üzülme saç dediğin nedir ki çaresiz dert değil çıkar ama bu evlendiğiniz kişinin kwsinlikle elle tutulur tarafı yok o krediler nere gidiyor o da ayrı bir muamma çocuk konusuna gelince acele etmeyin adam sizi aldatmış,hesapsız harcamalr yapmış sizi küçümsemiş asla arkanızda durmamış destek çıkmamış neden evlisiniz ki bu insanla hala kendiniz ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz çok şükür bu adamın aklı başına gelmesi lazım boşanmasanız da süründürün ayrı kalın bakalım.Bir laf var bazı şeyler kaybedilince kıymetleniyor gerçekten de öyle.Geçmiş olsun güçlü bir kadınsınız dimdik durun

Ko
Kötü insan olmakla alakası olur mu hiç bunu yaşadıklarınızi sınav olarak dusununku çok sabretmissiniz bence.dakka durma o adamın yanında ki 2. Çocuk ne akla istiyorsunuz onuda anlamadım. Seven hiç bir erkek eşine bunları yaşatmaz esine

Yolunacak kaz bulmus soy babam soy demis esiniz maalesef
Kızınızla ilgili durumu pedagog ile cozersiniz nasilsa ama o adamla birlikte oldukca sagliginizi koruyamazsınız..Resmen akil sagliginizla dalga geciyor

Sizin sağlığınızla ilgili dalga geçmemesi yeterli değil. Adam olan anasına ya da arkadaşına da laf ettirmez. Şu an acı çekmeniz çok normal, ama unutmayın geçecek. Allaha şükür edin muhtaç değilsiniz. Her bitiş yeni bir başlangıçtır

Cok sagolun. Her zaman şukrediyorum. Hergün yeni bir başlangic

Cok sagolun. Sadece maddiyata duskunluk var. Bir yuva olmak bir aile olmak duygusu yok.

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Allah sizi evladınıza,evladınızı da size bağışlasın.

Söylenecek çok şey var ama söylemek istemiyorum.
Sana yalvarırım böyle bir adamdan bir çocuk daha yapma.
Yapma ki, o çocuklar ileri de böyle bir babaları olduğu için ağlayıp utanmasınlar.
Bir anne olarak sana yalvarırım.
Çünkü ileri de bu tarz pislik insanların cenemesini çocuklar çekiyor. Madem öyle ne hakkımız var,
Böyle pisliklere evlat getirmeye?

Benim annem de kalabalık aile seviyor diye yaptı da ne oldu? Hemde 4 çocuk.
Ben söyleyeyim, hep ''o adamın kızı/oğlu''diye anıldık,hep o gözlerle bakıldı,hep böyle bir babam olduğu için ve ben onun evladı olduğum için lanet ettim! Olan bunlar,böyle adamlardan böyle çeken çocuklar oluyor işte.

Benim annem boşanmış hemde hiçbir geliri olmadan,bir mesleği olmadan tek bavulla çıkmış.
Şuan mı? Şuan çok mutluyuz...
Değmez böyle bir adamla aynı evi paylaşıp,yıllarını harab etmeye değmez.
Bunu hem size hemde yavrunuza yapmayın.
Alışır benim kardeşim 5 yaşındaydı.
Bişeycik olmaz,seviyorsa babası olacak adam yine sever. Boşanmış olmanız sevemeyecek babalık yapamayacak anlamına gelmez.
Yaşlılığınızı düşünün bir ? Böylesine adam sizi nasıl bir yolda bırakır onu düşünün.
İş işten geçmeden düşünün...

hemen iyi bir avukatla gorus sonra delil toplamaya basla. Yeterince delil topladikdan sonra saglam bi maddi manevi tazminat davasi acip bas tekmeyi.

kimseye kolay kolay bosan demem ama sen bosan lutfen

Yazinizi okurken sizin cok iyi biri oldugunuzu ve esinizin sizi hic hak etmedigini dusundum. Ozguveninizi yok etmis, guveninizi yikmis, aile olmanin anlamini hic anlayamamis bir adam goruyorum karsinizda. Bosanma karari size ait direkt bosanin demekten cekinsem de esiniz sizi asla hak etmiyor bunu dusunerek karar verin. Ve cok cok gecmis olsun!

Zaten bu adamdan koca olmaz o ayrı mesele. Ama şöyle de bir durum var. Sizden bal gibi de para kaçırmış. Sanırım ailesinin üstüne mal-mülk sahibi olmuş. Kredilerin en mantıklı açıklaması bu.

Cok tesekkur ederim. Ama mahkemede ben bosanmam esimi seviyorum dersem mahkeme bizi boşamaz diyor. Nasil bir batak bu anlamadim.

çok dizi izlemiş o
gerçek dizideki gibi değil
onun bu sözlerine inanıp vazgeçmeyin
mahkeme boşamaz diye bir şey yok
o krediler bile tek başına boşanma sebebi
hatta tazminat bile çok kolay alırsınız
bosaninca nafaka tazminat çıkar diye böyle yapıyor inanmayın o adama

İkinci çocuğu düşünmek mi böyle bi ilgisiz adamdan sizi kıskanmayıp, korumayan bi adamdan boşanın gitsin. Gec bile kalmışsınız

Siz severek mi evlendiniz?
Yani ewliliğinizin 1.haftasında size keşke yurt dışına gitsen bana parfüm alsan falan demiş eşiniz.
Yani sanki sizinle zorunlu bir ewlilik yapmış gibi.
Sizin evlendikten sonra mı bu rahatsızlığınız çıktı meydana ? L lilyum8011

Son düzenleme:
Kızım ne kötü olacaksın zil takıp oyna!!!
Başını sükür namazından kaldırma ve eğer kendine kızacaksan
neden daha önce boşanmadım diye kız.
Sakın çocuk falan yapma. Donuna kadar al bu adamın.
Hadsiz, terbiyesiz, saygısız, şerefsiz adam!!!
Sakın kötü hissetme kendini akıllı ol saf olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…