Kocamın yalanları

Stresten hem saçimi dokuyorum hem de tam 18 kilo fazlam var dogumdan sonra ki kilomla bile. Sıkıntidan surekli yiyiyorum.

Bak boyle hic düsunmedim. Ama ailesi surekli borcta olduklarini soyluyor ki cidden cok zenginler. Ben her zaman parayi sadece onlara yolluyor diye dusuundum.Ama bu ev meselesi hic aklima gelmemisti
Bi de sen davayı aç boşar hakim merak etme, istediği kadar seviyorum desin. Evlilik birliğinin temelden sarsılması sebebiyle aç davanı, sana ilgisiz olduğunu ve ev geçimine karşı ilgisiz olduğunu anlat. Hatta dediğim şekilde bir halt yediyse özellikle bunu ispatla bak nasıl çat diye boşuyor hakim.

Davayi pztesi acacagim. Bir dilekce yeterli oluyormus. Zaten bende kayitli mailleri var. Sinirlendigimde onu engelelyince mail atmisti. Yaptiklarini yanlia oldugunu hatali oldugunu yazmisti
Onu da sunacagim mahkemeye

Sizi kutluyorum boşanma kararı verip kendinize saygı duyduğunuz için o adam sizin güzel yüreğinizi hak edmiyor.Bundan sonraki hayatınız hep güzelliklerle geçsin mutluluklar bol şanslar

Bu tip insanlar yani kısaca paraya değer veren sevgi bilmeyen kocan ve ailesi gibi tipler para için yaşar ve ölür çünkü öyle muştu olduklarını sanıyorlar. Siz o kadar sıkıntı içinde hep yuvanıza sahip çıkmaya çalışmışsınız. Üzerinize düşenin fazlasını yapmışsınız. Sürekli bol bol dua edin rabbim muhakkak yol gösteriyor. Doğru zamanda hakkınızda hangisi hayırlı ise o olsun.

Geç bile kalmışsınız boşanmak için.
Hiç üzülmeyin ayaklarinizin üzerinde durabiliyorsunuz düşünsenize ya çok çaresiz olsaydınız gidecek hiçbir yeriniz olmasaydı.
Kendinizi hiç üzmeyin umarım bundan sonra mutlu bir hayatınız olur

Bak boyle hic düsunmedim. Ama ailesi surekli borcta olduklarini soyluyor ki cidden cok zenginler. Ben her zaman parayi sadece onlara yolluyor diye dusuundum.Ama bu ev meselesi hic aklima gelmemisti
Gonderdigi kisilerin tc kimlik nosunu avukata ver. esininkini de. avukatlar onlarin uzerindeki mal varligini bulur. muhtenelen bunlar bir seyler almis senin maasinla mal sahibi oluyorlar.
Bir avukat bulmalisin. Tek basina dilekce verme. Dilekcende yazilanlar onemli cunku. Tazminat takilar mal paylasimi cocuk icin nafaka...gibi tum haklarini da talep et.

Canim boyle acimasiz bir yorum yapmak istemezdim ama esin seni sevmiyor

İnanın okurken o kadar hırslandım ki o sütü bozuk herif yanımda olsa parçalardım.

Ne biçim bi insan müsveddesine denk gelmişsiniz allahım. Para kaçırma, umursamama, değer vermeme, sevmeme, merhamet yoksunluğu, berbat aile ve arkadaş (bence aldatma da vardır da neyse)...

Adamın elle tutulur yanı kalmamış. Muhakkak en kısa zamanda boşanın, allah güç kuvvet versin.

Bosan .Kaynanada bir temiz mesaj at .Alt komsudan bana da geldiler de .İnsani nasil salak yerine koyuyorlar ya.Bisan calisiyormussun da.Bosa cekme bu yaratigi .Ya nasil harcamis o kadr parayi sinir oldum burdan

Boşan br bacım kıyamam sana ben. Ekonomik özgürlüğün var bi bağımlılığın yok ne guzel onlar utansın senin kalbinin güzelliği yeter uzulme sakın

Bu evlilik sen ne kadar süreyi uzatsan da kendine olan saygından eser kaldığı müddetçe günün birinde bitecek. Adam maddi manevi sömürmüş, tek vasfı sperm vermek olmuş evliliğine.
Eninde sonunda bitecek bir evlilik için yeterince kırılmış , sömürülmüş ve gözyummuşsun.

Az boz para değil senden gizledikleri. Giden gitmiş zaten daha fazla kaybetmeden bitir bu insan bozmasıyla ilişiğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…