Kocamın yalanları

Ay cidden gozlerim doldu yazdiklariniz karsisinda. Annesi ve kankasi diye adlandirdigi arkadasi cok dalga gecti. Ama Allah icin, eşim hic dalga gecmedi. Fakat, uzun sacli gur sacli herhangi birine baktiginda tabi cok icim acidi.

Ay cidden gozlerim doldu yazdiklariniz karsisinda. Annesi ve kankasi diye adlandirdigi arkadasi cok dalga gecti. Ama Allah icin, eşim hic dalga gecmedi. Fakat, uzun sacli gur sacli herhangi birine baktiginda tabi cok icim acidi.
Lütfen üzülme eminim aynanın karşısına geçip ufak bir tebessüm ile kendine baktığın zaman aslında senden daha güzelinin olmadığını farkedeceksin. Seni cok iyi anlıyorum bende astım hastasıyım bie sayılmaz ama biraz eksik işte birşeylerden. Bir tutam saç olsun biraz nefes olsun eksiğiz belki ama biz herkesten daha güzeliz öyle değil mi hayatım

Sizle alakasi oldugunu sanmiyorum.
Hamuru bozuk malesef
Antalya da kaldi iş icabi 1.5 sene tek basina. Bana yeminler etti bir kisiye yan gozle bile bakmadim diye ve her aksam camiden aksam ezaninin sesini gonderdi bana. Bunlar iste benim yumusak yanlarim ve hassas noktalarim. Surekli inaniyorum

Lütfen yapmayın, ikinci çocuğu . İlk yavrunuzla tek başınıza ilerleyin.böyle pislik bir adama daha ne kadar katlanabilirsiniz ki? Sabır taşı değilsiniz sonuçta...
Hayırlısı olsun senin ve bebeğin için.

Canim benimm cok sagol. Sana da cok gecmis olsun. Rabbim saglik versin, dermansiz dert vermesin. Onun disinda fiziksel guzellik hic birseydir.

Canim benim zaten artik hic bir dusuncem yok. Beni oyalaya oyalaya zaten 37 yaàina getirdi. Ama benim en dogal hakkimi elimden aldi. Allah'a havale ediyorum.

Canim benim zaten artik hic bir dusuncem yok. Beni oyalaya oyalaya zaten 37 yaàina getirdi. Ama benim en dogal hakkimi elimden aldi. Allah'a havale ediyorum.
Güçlüsün, daha da güçlenip onu kendi mutluluğunla kahretsen meselaa nede güzel olur...
Dizlerini dövsün , çoluk çocuk elinden gidince ulan ben ne yaptım diyor birçoğu ama kadın tamamen soğuyor malesef....hayırlısı olsun inşallah sizin için

Kaç kurtar kendini hem evladını arkadaşım. ...çok üzüldüm yasadiklariniza inanın. ..

Canim benimm cok sagol. Sana da cok gecmis olsun. Rabbim saglik versin, dermansiz dert vermesin. Onun disinda fiziksel guzellik hic birseydir.
Tamda onu anlatmak istedim işte fiziksel güzellik hiç birşey. Eğer bir kadın bir kadın hakkında böyle arsızca konuşabiliyorsa gerçekten yazıklar olsun onlara. Iki yakaĺarı bir araya gelmeyince anlayacaklar belki ama iş işten geçmiş olacak. Bence doğru kararı vermiş olacaksın boşanmak ile. Keşke durumlar hiç bu noktaya gelmeseydi. Kızın için üzülme ne olur çünkü sen ne yapman gerektıgıni cok iyi biliyorsun canım.

Antalya da kaldi iş icabi 1.5 sene tek basina. Bana yeminler etti bir kisiye yan gozle bile bakmadim diye ve her aksam camiden aksam ezaninin sesini gonderdi bana. Bunlar iste benim yumusak yanlarim ve hassas noktalarim. Surekli inaniyorum
Yan gozle bakmamis tebrik mi etmenizi istiyormus.maneviyatiniz guclu Belli ki. O da yalanlariyla geciici mutluklar pesinde

Rezil herif !!!
Boşanma sürecinde tüm bu anlattıklarını kullan
Donuna kadar al o herifin!
Valla dişlerimi sıktım okurken. Allah yardımcın olsun kardeşim.

Rezil herif !!!
Boşanma sürecinde tüm bu anlattıklarını kullan
Donuna kadar al o herifin!
Valla dişlerimi sıktım okurken. Allah yardımcın olsun kardeşim.
Cok tesekkur ederim. Ama mahkemede ben bosanmam esimi seviyorum dersem mahkeme bizi boşamaz diyor. Nasil bir batak bu anlamadim.

Sizden başka hayat herkese ne güzelmiş biri özlem mesajı atar biri gece yarılarında arar biri saçı bahane edip ayrıl der paralar gider aileye tonla biricik eşe zaten hiçbirşey diyemiyorum.Sınavınız buymuş canınızı yakanların canları yanacağı günü bekleyin...Değil saç sizin o insanlığınız bütün dünyaya yeter helal olsun size.

Canım evliyken alınan mallar boşanırken edinilmiş mal sayılıyor, ortak paylaşılıyor. Kocan akıllılık edip, parayı aileye yollayıp, alınacak evleri onların üstüne aldırıyor. Sen bu para girişlerini vs. iyice araştır, muvazaalı işlem yaptıklarını ispatla. Boşanırken çatır çatır al o paraları bunlardan. Bu adam seninle maaşın için evlenmiş, yazık etme kendine.

Cok sagol. Cok tesekkur ederim. Allah herkesin kalbine gore verecek inaniyorum.

Bak boyle hic düsunmedim. Ama ailesi surekli borcta olduklarini soyluyor ki cidden cok zenginler. Ben her zaman parayi sadece onlara yolluyor diye dusuundum.Ama bu ev meselesi hic aklima gelmemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…