- Konu Sahibi lilyum8011
-
Eşim dediğiniz şu adam eski eşiniz olur bir an once inşallah kurtulun bu insandanYoo cok dogru söyluyorsunuz.Aynen yara bandiyim. Su da var, ben esimden daha fazla maaş aliyorum ( hic inanmiyorum buyuk ihtimalle kurumundan cektigi krediden dolayi maaşinda kesinti oluyor) ki en ufak aldigim bir parayi bile kurusu kurusuna soyluyordum. Kac senelik evliyiz bankada sadece benim biriktirdigim 3-5 kuruş var.
Butun bankamatik hesaplarini ve kredi kartlarini inceledim. Baska Kadina dair hic bir bulgu yok. Ailesine cok para gondermis. Ailesi bu arada cok zengin. Ne oluyor neler dönüyor bilmiyorumNe yapmış paraları? Nerde kimle yemiş ya da yedirmiş?
Benim pek aklıma yatmadı.ben eşim benden habersiz 10 bin çekti diye 1 hafta konuşmadım,nereye harcadın diye.böyle meblağ olsa ohooo kesin boşardımButun bankamatik hesaplarini ve kredi kartlarini inceledim. Baska Kadina dair hic bir bulgu yok. Ailesine cok para gondermis. Ailesi bu arada cok zengin. Ne oluyor neler dönüyor bilmiyorum
Cok tesekkurler . Benim halk arasinda saç kiran diye bilinen bir hastaligim var ama bu hastalik %5 oraninda tum saclari kaybettiriyor. Babami kaybettikten sonra butun saclarimi kaybettim. Cok sukur hepsi gecem sene tedaviyle cikti ama simdi tekrar dökuluyor atresten baska sebebi yok diyor butun doktorlar.Öncelikle geçmiş olsun ...
Hastalığınızın tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama bu adamla her geçirdiğiniz dakika size stres olarak döner ve stres de saç dökülmesini tetikler . Kariyeri olan birisiniz anladığım kadarıyla..
önce bu yalancı kocayı hayatınızdan çıkarın sonra tedavinizi olun ve saçlarınızla Mutlu olun ve bu arada inşallah çok çocuklu aile olabileceğiz biri çıkar karşınıza bundan sonraki hayatınızda mutluluklar sağlıklı günler dilerim .
Arkadaslar yemin ederim gozlerim yaşli olarak okudum mesajlarinizi. Cok sagolun. Aynen tedavi sonrasi cikmisti, stresten tekrar doküluyor saclarim. Niye acaba bu cikti karsima bu kadar mi kotu bir insandim ki. Artik o kadar bunaldim ki anlatamam.
Korkunc bir meblag cektigi para. O kadar beni kandirmis ki, bana paramiz yok diye ucretsiz izin aldirmadi ve annem.tek basina bakti. Ben akillli da aldigim paranin yarisini buna gonderiyordum ki birikim yapsin( hani eşler arasinda hersey ortaktir ya)Benim pek aklıma yatmadı.ben eşim benden habersiz 10 bin çekti diye 1 hafta konuşmadım,nereye harcadın diye.böyle meblağ olsa ohooo kesin boşardım
Aminn cok tesekkurler. Zaten maasinin iki sene onceki maasindan neden dusuk oldugunu bugun sormayi akil ettim ve o kadar yeminlere, bir daha asla benden habersiz boyle bir sey yapmayacagina dair yemin etmesine ragmen, yine kredi vektigini ogrendim.Çok geçmiş olsun...bu adam iflah olmaz kesinlikle boşanmalısınız, bugün değilsede yarın birgün mecbur bırakır sizi zaten..Allah yardımcınız olsun
Korkunc bir meblag cektigi para. O kadar beni kandirmis ki, bana paramiz yok diye ucretsiz izin aldirmadi ve annem.tek basina bakti. Ben akillli da aldigim paranin yarisini buna gonderiyordum ki birikim yapsin( hani eşler arasinda hersey ortaktir ya)
Gecen sene hesaplari incelerken, gordum ki benim maasimin yarisini gonderdigim gun, o parayi oldugu gibi kardesine gondermis 1 sene boyunca. Ben ama ucretsiz izin alamadim. Hersey bir saka gibi
Okudukça bozguna uğruyorum ne yaşamışsınız siz böyle.. size bunları etmiş ya iki yakası bir araya gelmez.. bu herifle geçirdiğiniz bir an bile ziyan..Korkunc bir meblag cektigi para. O kadar beni kandirmis ki, bana paramiz yok diye ucretsiz izin aldirmadi ve annem.tek basina bakti. Ben akillli da aldigim paranin yarisini buna gonderiyordum ki birikim yapsin( hani eşler arasinda hersey ortaktir ya)
Gecen sene hesaplari incelerken, gordum ki benim maasimin yarisini gonderdigim gun, o parayi oldugu gibi kardesine gondermis 1 sene boyunca. Ben ama ucretsiz izin alamadim. Hersey bir saka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?