Kocamın yalanları

lilyum8011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
55
25
38
Ankara
Arkadaslar merhaba. Su anda evimden uzak ve canım cok sıkkın bu msjı yaziyorum. Yanimda kimsem yok su anda.
2010 senesinde aşık olarak evlendim.
2011 de cok sükur bir yavrum oldu.
Bu arada esimin cok yakin bir kiz arkadaşi vardi (adi X olsun), onun yuzunden cok kavga ettik. Cunku evlendikten 1 ay sonra kızdan"beraber gittigimiz o kafeye gitmeyi ozledim"diye bir mesaj yakaladim. Bu arada ben alopesi hastasiyim tüm saçlarimi kaybetmistim. Esım bir gün ickili halde bana "X diyorki saçı olmayan bir kizla nasil evlendin. Ama ben seni sevdim" Velhasil bu kiz belli sure sonra evlendi ama eşim benden gizlice ilk bir sene görüstü bu kizla( evlilik terapistine gittigimizde itiraf etti)
Bu arada beni asla ve asla kiskanmiyor ve umursamiyor. Bir göreve, erkek mesai arkadaşimla beraber gidecegimizo söyledigimde cevabi" Nigde simdi soguktur keske antalyaya gitseniz"oldu. Bu arada 2012 senesinde telefonuma gizli çagrilar gelmeye basladi. Bunu anlattim ve zaten kendisi de goruyordu cunku gece yarisi 12 veya 1 de geldigi de cok oldu. Kim bu acaba dedigimde bana dedigi Digiturk ariyordur oldu. Acmaya bile tenezzül etmedi cevapsiz telefonlari. Bende akıllılik edip, gecenin bir yarisi gelen telefonu acmayi başardim ve namusumu kendi kendime kurtarmak için savciliga verdim. Sonunda telefon eden, arkadaşimin eşi çikti. Mahkemede tabi arkadaşim icin sikayetimden vazgectim ama mahkeme sonunda adama agzima geleni saydirdim. Eşim de yanimdaydi ve adama ağzıni açip bir kelime bile etmedi. Kendimi o kadar yalniz ve o kadar kötü hissettim ki anlatamam. Ayrica ilk evlendigimizde 10 günlukken daha bana " ya bir yurtdisi gorevi olsa da gitsen, bana parfüm alirsin" dedi. Yeni evli bir kadin icin o kadar aci ki. Ayrica evlendigimizde sabah ise gitmeden kahvaltiyi balkona kurardim sabah 7 de. Her gun de o saatlerde,apartmanda oturan hos bir bayan ise gitmek icin apartmandan çikarsi. Bizim ki her gun ayni saatte kadini gözleriyle yiyiyordu.
Sonra, evlenmeden once bir evi vardi apar topar biz evlenmeden once onu satti veya ailesi sattirtti.Gecen sene daha yeni ögrendim ki; her sene nisan ayinda maasinin 2 kati prim aliyormus. 7 sene boyunca hic haberim olmadi. Ve yine bir tesaduf eseri benden habersiz parca parca 150 bin kredi cektigini ogrendim. En sonuncusu 50 bin ve biz bunu 70 bin olarak öduyoruz. Ben de çalisan bir bayanim bu arada. Paralari nereye harcadigini sordugumda futursuzca harcamisim diyor ki bizim hic bir luksumuz yok. Tatile bile gitmiyoruz kac senedir.
Sonra, eşimin annesiniden binlerce kezmesaj yakaladim. Saçi kaşi olmayan kizi kolundan tut sokaga at diye:) Artik guluyorum. Ve hic bir problemimiz yoktu aramizda annesiyle. Megerse annesinin ruhsal olarak sıkıntilari varmis. Görumcemin dugununde, annesi o yakaladıgim mesajlari kendisinin atmadigini, alt komşusunun cinlerinin attigini soyledi.:)
Bunu da gectim. Ben ikinci cocugu istedim. Sacim icin bir ilac kullanacaktim ve bu ilaci kullanmadan ikinci bir yavrumun Allah nasip ederse olmasini istedigimi soyledim. Ama hic istemedi.Saç icin gittigim doktorda da, doktorun yaninda mükemmel eşi oynayarak cocugumuz olmasini istiyorum diye şov izledim.
Bu arada eşimin maasi 2015 haziranda,şu anki aldigindan yaklasik 500 Tl fazla Buna da hic bir aciklama yapamayinca dedim ki " sen yoksa sizin kurumdan kredi mi çektin tekrar ( su anda 50 bin olan ve 70 bin faiziyle borc zaten ödüyorum)" diye sordugumda kekeledi. Yani kredi cekmis tekrar.
Bu anlattiklarim hatira defterime yazdigim 560 sayfanin özetinin özeti. O kadar cok sey var ki. Artik bosanmaya karar verdim. Yanlıs miyim? Cok mu salağim. Şu an cok kotuyum. Sizin de eşinizle ilgili boyle problemleriniz oldu mu.
 
Son düzenleme:
Neyin içine düşmüşsünüz böyle
İlk başta X'e sinir oldum sonda kız melek gibi geldi
Öyle bir adamdan değil ikinci çocuk aynı yatağa girmeye tenezzül etmem, çok da umurunda olmaz ya neyse..
Saçınızın köküne kurban olsun Allah'ın ruh hastaları..
O sinir stresle o saçlar çıkmaz ki çıksa gene döker cibilliyetsizler..
Bu evliliği yürütmeniz için en ufak bir sebep gözükmüyor siz de farkındasınız..
Boşanmak ödül olur böylesine, işiniz bayağı kolay yani..
 
Ne yapmış paraları? Nerde kimle yemiş ya da yedirmiş?
 
Kıskanmaması sizi sevmediği anlamına gelmez ama tek bir soru soracağım. Sizleri sevmeyen adamlarla evlenmeyi nasıl başarıyorsunuz? Burda yara bandı oluyorsunuz diyince de gelip bana kızıyor bazıları...
 
Terapist sonrasi bir sey degismedi. Cunku tekrar habersiz kredi cekmis. Insallah dediginiz gibi tüm saçlarim cikip eski ben olacagim.
 
Bu adamdan 2.çocuğu niye istediniz mantıklı bir açıklaması var mı merak ediyorum

Eşiniz asla güven vermeyen bir tip benim tahammül edebileceğim türden değil
 
Adamda şeref yok anasında akıl yok sizde saç olmamış çok mu?
Hadi kıskanması bi derece kabul edilebilir diyelim,
1 sene eski sevgiliyle görüşmek
habersiz para çekmek, para kaçırmak nedir ya?
House'un bi bölümünde diyordu ki eşten gizli para biriktirmek aldatmaktan daha kötüdür çünkü biri bir anlık gaflettir ama diğerini uzun süre planlar saklar ve devam edersin.
Allah yardımcınız olsun, inşallah bu adamdan tez zamanda kurtulup çok mutlu bir hayat sürersiniz.
 
Arkadaslar yemin ederim gozlerim yaşli olarak okudum mesajlarinizi. Cok sagolun. Aynen tedavi sonrasi cikmisti, stresten tekrar doküluyor saclarim. Niye acaba bu cikti karsima bu kadar mi kotu bir insandim ki. Artik o kadar bunaldim ki anlatamam.
Uzulmeyin. Saçınızın bir teli etmez bir adama saçınızı feda etmeyin uzulup.
Sizden bir tane daha var mi?
 
Neden bu kadar uzun süre geçti tüm bunları anlamanız için
Ya da anladıysanız neden sessiz kaldınız
Zaten bahsettiğiniz şey evlilik değil bir imza atılmış olmuş bitmiş
İyi ki 2.çocuk olayına girmemişsiniz.
Voşanmanın gecikmiş bir karar olduğunu düşünüyorum.
 
Yoo cok dogru söyluyorsunuz.Aynen yara bandiyim. Su da var, ben esimden daha fazla maaş aliyorum ( hic inanmiyorum buyuk ihtimalle kurumundan cektigi krediden dolayi maaşinda kesinti oluyor) ki en ufak aldigim bir parayi bile kurusu kurusuna soyluyordum. Kac senelik evliyiz bankada sadece benim biriktirdigim 3-5 kuruş var.
 
Back