- 8 Mart 2015
- 25.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.195
- 598
- Konu Sahibi Mijares Rebeca
-
Normal bulduğumuz donunu asması değil yalnız.Normal bulanlar acaba başlarına boyle bir sey gelse ne tepki verirler.kocalari eve geliyor oturma odasinda petegin ustunde baska bir kadinin(kuzeni bile olsa) ic camasirlarii..edep yahu edep..
Benim kendi yasca büyük kuzenim eski esime canim diye hitap ediyordu cünkü herkesle o tarzda konusan bir insandi. Icten ice hosuma gitmedi ama bir sey de demedim ama askim daha farkli bir kelime erkek hadi 30 yasinda diyelim 40 yasinda kuzenin ona askim diye hitap etmesi tuhaf bence. Yorum sahibin yaptigi davranis cok cok sacma o ayri mesele.Hanımefendi siz biz demeyiz ama 40 yaşında 4 çocuk annesi karşıda ki demek ki evlilik öncesi ağız alışkanlığı olmuş. Yaşça küçükse eşi ağız alışkanlığından demiştir. Ya da eşi der abla bana normal hitap et diye.
Çay dökmeyide siz normalleştırıyorsunuz. Kalkıp eşine diyebilirdi ya da kendi diyebilirdi dimi. Çay dökmek diyorum yanık izi kalıcı olabilirdi.Insan evli kuzenine askim demez diyemez, normallestirme de abartiyorsunuz bence
Bana sordu kızıyorsun dimi diye bende söylemezsen iyi olur dedim fakat yinede devam ettiGorumcene abla konus demek yerine, kocama askım demezsen sevinirim dıye Yuzune sen deseydin keske kuzenin.
Tavrınız pasif agresif olmus, urkutucu olan bu.
Kadinin odasinda da petek varmis oraya niye asmamis artniyet ararim ben bunda.Normal bulduğumuz donunu asması değil yalnız.
Misafir olduğun bir evde petek üzeri çorap olur, atkı olur ve bilimum şey asılması anormal.
Bunu ‘namahrem kadın donu’ olarak kodlamadık sadece.
Konu sahibinin rahatsız olması gereken durum yalnızca bu, yoksa don görmeye kaldıysa iş, bir sapıkla evlidir.
Duyar kasmaya gerek yok ya kendimi yiyip bitireceksin bitirecektim kafama takıp yada böyle yapıcaktım içim rahat etsin diyeNe alaka sen tanımıyorsun kocan kuzenini tanıyor senden önce dimi. Rahatsız olsa kendi söyler. Ağız alışkanlığı olmuştur. Bana göre o davranışı yapmak yerine eşine rahatsız oluyorum diyebilirdiniz. Bunu yapmanız varoş gibi olmuş. Zaten çingenlik diyede kendiniz belirtmişsiniz
Ben cay dökmeye ne zaman normal dedim? Benim trip atmaya bile normal demeyen bir insanim. Bence burda herkes birbirini yanlis anlamaya basladiÇay dökmeyide siz normalleştırıyorsunuz. Kalkıp eşine diyebilirdi ya da kendi diyebilirdi dimi. Çay dökmek diyorum yanık izi kalıcı olabilirdi.
Ailede toplamda 34 kuzeniz (maşallah bize).Hep birlikte büyüdük. Bayramlarda tatillerde annelerimiz 4 5 yer yatagi atardi yerlere, kalem gibi enine kızlı erkekli sıralanıp yatar sabaha kadarda kıkırdamaktan uyuyamazdik. Simdi çoğumuz evli . kimsenin digerine farkli gözle bakmak aklina gelmedi.
Evimin salonunda elbetteki kimsenin iç camasirlarini görmek istemem. Ama eşimin kuzeninin esofmanindan belli olan çamaşırinın izindende rahatsiz olmam, daha doğrusu dikkatimi bile çekmezdi.
Benimde eşimin kuzenleri bize gelir ,sarilır otururlar ,eskiyi konuşurlar .hic kıskanmak yada farkli bir niyet aklima gelmedi. Bende kuzenlerimle birlikteyken sariliriz, dans ederiz dügünlerde. Esleri rahatsiz olsa kırılırdım çok.
Ama kuzeninizin ve eşinin salonunun ortasına donunuzu asmazsınız heralde diye düşünüyorum...
Iste bundan sonra bir daha asla onunla ayni ortama girmezdim. Kocama askım diyor diye degıl ama, saygısız dıye.Bana sordu kızıyorsun dimi diye bende söylemezsen iyi olur dedim fakat yinede devam etti
Yaşça büyük kadınlar bu tarz canım aşkım kelimelerini kullanan çok var. Eee benım babamda bana aşkım diyor anneme hatunum der. Okuldan bı erkek arkadaşım bütün kızlara aşkım tatlım şekerim derdi. Bizde alıştık ona şekerim derdik. Gidip çay dökmek bir arkadaşın dediği gibi pasif agresiflik ve bu çok ürkütücüBenim kendi yasca büyük kuzenim eski esime canim diye hitap ediyordu cünkü herkesle o tarzda konusan bir insandi. Icten ice hosuma gitmedi ama bir sey de demedim ama askim daha farkli bir kelime erkek hadi 30 yasinda diyelim 40 yasinda kuzenin ona askim diye hitap etmesi tuhaf bence. Yorum sahibin yaptigi davranis cok cok sacma o ayri mesele.
Aynen öyle hemde beni ilk defa görüyorlardı biraz dikkat etmeleri lazımdı kızarmıyım kırılırmıyım onlar düşünmüyorsa ben neden düşüneyim ki ben aralarında bişey olucak oldu diye kızmıyorum neden bu şekilde konuşuyor diye kızıyorum bu kadar laubali olunmaz ki ama şimdi burda herkes ne var aşkım dediyse diye duyar kasıyorInsan evli kuzenine askim demez diyemez, normallestirme de abartiyorsunuz bence
Kadının ustune bılerek cay doktun diye yaptıgın yanlıs demis herkes.Aynen öyle hemde beni ilk defa görüyorlardı biraz dikkat etmeleri lazımdı kızarmıyım kırılırmıyım onlar düşünmüyorsa ben neden düşüneyim ki ben aralarında bişey olucak oldu diye kızmıyorum neden bu şekilde konuşuyor diye kızıyorum bu kadar laubali olunmaz ki ama şimdi burda herkes ne var aşkım dediyse diye duyar kasıyor
Duyar kasmayı kadın anlayıp seni şikayet edip tazminat davası öderken bulunsaydı sen kasıcaktın amaDuyar kasmaya gerek yok ya kendimi yiyip bitireceksin bitirecektim kafama takıp yada böyle yapıcaktım içim rahat etsin diye
Yok öyle alıp çaydanlığı boşaltmışım gibi söylemeyin giderken hadi görüşürüz dedim sarıldım o arada elim çarptı uzağız allahtan yoksa kafayı yerim çünkü laftan sözden anlıcak biri değil hani yüz verirsin astarını isterler ya o tiplerden bi kere aman desin nolacak desem devamı gelirIste bundan sonra bir daha asla onunla ayni ortama girmezdim. Kocama askım diyor diye degıl ama, saygısız dıye.
Gozume baka baka yapılan saygısızlıklara katlanamam cunku.
Ne evıne giderim ne evime gelebilir, ne de ortak yerde denk gelirim onunla.
Cay ya Yuzune gelseydi, yuzu yansaydı?
Riskli seyler bunlar, sonra vicdan azabından ölürsün.
Emınım cay onu durdurmamıstır, hala dıyodur.
Cayı neden doktugunu bilmiyor cunku.
Yani aslında demek ıstedıgım su, cozum bu degıl
Sorry bırden arkadaşın hareketını savundunuz sandım.Ben cay dökmeye ne zaman normal dedim? Benim trip atmaya bile normal demeyen bir insanim. Bence burda herkes birbirini yanlis anlamaya basladi
:)) güldürmeyin lütfen ya sanki kafasından aşağıya çaydanlık döktümDuyar kasmayı kadın anlayıp seni şikayet edip tazminat davası öderken bulunsaydı sen kasıcaktın ama
İlk yorumun boyle degıldı, oyle bi yazdın ki ben acıkcası kadının ustune boca ettın sandım. Belki baskaları da oyle sanmıstır.Yok öyle alıp çaydanlığı boşaltmışım gibi söylemeyin giderken hadi görüşürüz dedim sarıldım o arada elim çarptı uzağız allahtan yoksa kafayı yerim çünkü laftan sözden anlıcak biri değil hani yüz verirsin astarını isterler ya o tiplerden bi kere aman desin nolacak desem devamı gelir
Sizinki kasıtlı bir şey gayet şikayetçi olurdu söyliyim:)) güldürmeyin lütfen ya sanki kafasından aşağıya çaydanlık döktüm
Yok ya öyle değil evet herkes öyle anladıİlk yorumun boyle degıldı, oyle bi yazdın ki ben acıkcası kadının ustune boca ettın sandım. Belki baskaları da oyle sanmıstır.
Uzaktan anlayacak biri degılse sana tavsiyem gorusme. Gitme, evıne kabul etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?