Kusura bakmayın ama sizde sınır yok. Evet bildiğiniz insanlara karşı konulabilen sınır. Herşeyi beraber yapmış olabilirsiniz ki artık her birey herşeyi beraber yapıp, aileleri devre dışı bırakıyor. Değer bakımından da baktınız size gerekli özeni, değer, gösterim yok o zaman kocaman bir çizği benim hayatıma benim iznim kadar erişim sağlayıp, karışma hakkınız var deyip köşeye çekilirsiniz. Cenaze benim kırmızı çizğimdir mesela sevmeyebilir ama saygı göstermek zorundalar göstermediler mi o zaman eşinize kusura bakma beni saymayıp, benim üzüntümü üzüntü bilmeyen insanları saymam gitmem gelmem diyeceksiniz. Hayatında ne kadar net olursanız o kadar az problem ve kendinizle ilğili saygı görürsünüz. Annen neden yok cevabı belli siz değer vermediğiniz için bu ortama katmak istemedim yani benim Kıymetlim bu kadar. Görümceler konusunda siz net olun, onlar istediğini konuşmakta serbest ama sizin onlara karşı duruşunuz sizi bağlar. Arayıp sorma konusunda da aramasınlar mesafe candır. Oğlumun evi dediğinde ben olsam evimize biz diyoruz yani sen ben ayrımı yok bu evde herşey ortak diye lafı sokar her seferinde eşime de derim bak ben biz diyorum onlar hep ben ben diyor ona göre diye göz dagını verir köşeme çekilirim. Kimse benim ailem, evim, çoçuğum hakkında yorum Yapamaz çünkü karşılığını çok acımasız şekilde verir sustururum. Bu yüzden konuşma cesareti gösteremezler duruşla alakalı.