Amaaan bende önemli birşey sandım , öyle şeylere değinmişsiniz ki hayatınızda hiç sorun yaşamamışsınız gibi, inanın şunlar problem değil.
Öncelikle; kendi kendilerine yetebilen evlensin zaten aileler herşeyi yapmak zorunda değil, durumları olur gönüllerinden gelir ve yardımcı olmak isterler amenna ama tutupda dış çekimin parasını bile ben ödedim hiç katkıları olmadı demeniz absürt . Ya sadece kendi üstünüze düşeni yapsaydınız gerisi karşı tarafın sorunu beni bağlamaz deyip bekleseydiniz ya da ödediniz madem o zaman daha niye şikayetleniyorsunuz . En çok ben masraf yaptım diyecekseniz yapmayın zaten eşinizde kendi üstüne düşeni yapmalıydı hepsini siz yapınca karşı taraf umursamayınca insan neden bu kadar evlenmek istiyor bu adamla diye düşünüyor anlatabildim mi ?
görümceniz niye eşinin tabağındakileri sen yemedin demiş ya derdiniz ki doydum çok istiyorsan sen ye ? konu kapandı bitti bakın
ev alırken hangi evi alacağınızı özellikle saklamanızda komik olmuş yok efendim kulp bulurlarmış e bulsunlar? önemli olan sizin beğenmeniz değil mi parayı verecek olanda sizsiniz oturacak olanda , eşiniz çok uymaca akıllı biriyse onu vazgeçirirler diye düşündüyseniz bu eşinizle sizin aranızdaki problem kayınvalide görümce sorunu değil :)
insanlarla iletişim kurmayı becermek lazım ve herseyi kafaya takmamak lazım çok büyütüyorsunuz haberiniz olsun. Azıcık mesafe koyun , resmi olun , umursamayın.