- 11 Eylül 2016
- 116
- 16
- 98
- 29
- Konu Sahibi Nsnrr123789
arkadaşlar meraba nerden bailıcağımı bilmiyorum ama çok yoruldum ben 1 buçuk seneye yaklaşık evliyim eşimle evlendik ama ben eşime evlenirken de yardım ettim kısa özetli anlatıyorum çünkü o kadar uzun şeyler oldu ki artık bunaldım eşimin ailesi Bi bilezikleri aldı sadece gelinlikmiş dış çekimiş hepsini eşimle yaptım düşünün gelinğimin dış çekimimim parasını ben verdim zorlanıyo yardım ediyim diye arkadaşlar zor bela evlendik bide pandemi ye denk geldi evlendim misafir olarak görümcemleri çağırdım eşimin anne babası yazın istanbul'da kışın memleketteler neyse evlendim 2 haftası daha bismillah hemen bebek lafını sıkıştırmaya başladılar biz düğün olmadan eşimle beraber ev aldık hemen kiraladığımız evi ev sahibi sattığını söyledi zor bela ev aldık kimseye danışmadık şimdi dicek siniz sizde de var diye ama o evi eşimin ailesine söyleseydi biliyordu. kulp takar vaz geçirtirdi oğullarını neyse evime çağırdım gün arkamdan görümce lerimden 1 tanesi konuştu kendi kulağımla duydum tabakta ki artıkları yani eşimin tabağındaki artığı niye yememişim diye evime ilk defa geldiği halde o çenesini tutamadı söyledi sonra burdan nişanlı olduğum sürede skntı yaşadığım için Bi olaylar başladı ki sormayın kaynanam İstanbula geldiği zaman sürekli yanına istiyo beni hal tavrından anlıyorum çalışan insanım yoruluyorum eski kafalılar ben ayak uyduramıyorum çünkü işine geldikleri gibi davranıyorlar babam öldü annemi sadece telefonla aradılar gitmediler yanına virüs var diye ama kendi tarafından biri vefat etsin hemen memlekete gider virüsü umursamaz kaynanam beni tanıştığımız günden berri aradığın 5 kere geçmemiştir ama kızlarına gelince ararlar 7 kardeşler Bi tane daha eltim var bunlarla irtibatı kesmiş konuşmuyorlar şu an bana yükleniyorlar görümcem 4 tane hiç biriyle konuşmuyorum kavga ettik sürekli kaynanamda onların tarafında anlıyorum belli yani geliniz ya Bi beklenti içerisinde kendilerine gelince herşey bekler ama gelin beklemez dünür olarakta kız alana kadar kız aldıktan sonra işi biter öyle tavırdalar geçen kaynanam bana geldi annen neden gelmiyo dedi bana diyemedim kadının cenazesi oldu gittiniz mi diye sonra olay oluyo hep. aramız sıkıntı Bi görümcem orduda oturuyo sevmediğimi mesafeli olduğumu herşeyiyle belli ediyorum neymiş ben neden kalmaya çağırmamışım diyip ortalığı ayağa kaldırdı kavga etti ben çok bunaldım daha çok var anlatdığım ama inanın ki tek taraflı değil kaynanamın bende 1 çöpü bile yok bu zamana kadar ama sürekli oğlumun evi diyip duruyo eşimde düşkün onlara beni zorlamıyo gidelim edelim ama sürekli onlara gidiyo ben haftada 1 gidiyorum surat asıyolar bana istiyorlar ki hep gideyim kendilerini bana sevdirmediler ki Bi yer vermediler kendileri için ben herşeyi yapıyım ama olmuyo. hepsi Bi laf sokuyo hepsi Bi beklenti içerisinde sanki tek gelin beni. Görümcemler dengesiz dengesiz konuşur konu etmezler benim en küçük bişeyimi örnek veriyorlar çıldırıyorum artık ne yapmam lazım anlamıyorum