canım bak sende doğru söylüyorsun elbetteki herkes kendine verdiği değeri yaşar sen ne kadar dik durursan güçlü olursan seni kimsenin seni üzemeyeceğini bilirsin ama bazı durumlardada istisnalar vardır belki az belki çok bu durumları temelden çözmek tabiki çok önemli ama bende şuan şunları anlamıyorum eşimle kavga ettik herkesten gelen yorum hemen boşan durduğun kabahat gibi cümleler geliyor ya ne biliyoruz burda kadın anlatıyor ama belki asıl sorun kendinde ama biz bunu bilmiyoruz kadınlarımızda karakter evliyken farklı boşandıktan sonra farklı olmuyor evlilik dediğin şey bu kadar basit değil ben demiyorum ki dayak yedin sus otur mecbursun ben anlatmaya çalıştığım adamın düzelecek durumu varsa ilk önce bu yolu dene olmazsa zaten sonuç belli niye bile bile evli kalsın yani son çare bu durumu düşünsün istiyorum ama sizlere göre yanlış düşünüyorum o yüzden artık susmalıyım galiba arkadaşlar
Ben size cevabı, bir mesajınızda yaşamadan bilinmez dediğiniz için verdim.
Fikirleriniz farklı olabilir, yaşadığınız büyük bir acı var, hassasiyetinizi anlayabilirim.
Fakat burada şiddet gören iki kadın var ve zaten fikir olarak boşanmayı düşünmüyorlar.
Eşlerinin düzeleceğini de düşünmüyorlar.
Biz üyeler, boşanmanın hayatın sonu olmadığını, gayet yapılabilir bir şey olduğunu göstermek zorundayız.
Başka şeyler beni ilgilendirmez, aldatma ve şiddet kesinlikle boşanmayı gerektiren, aksi halinde kadının akıl ve can güvenliğinden endişe edilecek durumlardır.
Şimdi ben buradaki kadına, bekle düzelir bir yolu vardır dersem koca bir 'yalan' bu.
Siz de biliyorsunuz, ben de biliyorum.
Dayak ne zaman bitecek, adam elden ayaktan düşünce!
Bu kadın, üç gün sonra dayak yediğinde, düşüp başını çarpmayacağı, hayatını kaybetmeyeceği ne malum?
O minicik yavrularına pislik kocasının zarar vermeyeceği ne malum?
Şiddetin düzelmesi diye bir şey yoktur.
Lütfen konu sahibine bu yönde umut vermeyin, düzelmeyecek.
Zaten tutunmak için bir dal arıyor, yapmayın n'olur yapmayın...