- 25 Ekim 2013
- 5.452
- 5.136
Kızlar babamın durumu olmadığından kendimi çok rahatsız hissediyorum annemler diyorlar ki biz ne yersek sizde onu yersiniz kendinizi yük gibi hissetmeyin sen bizim kızımızsn sonuna kadar destekcilr babm ya gelmeyecktin geldiysen de gitmeyeceksn vermeyecez seni diyorlar ama bn kendimi çok kötü hissediyorum rahatsız hissediyorum benimde hiç param yok az bi miktar var ama ne kadr yetebilir babam bişeyler alınca mecbur bende veriyorum istemiyor o it laf etmesin diyor ama ben Kıyamiyorum sizce param bitince arayap isteyeyim mi
sakın cocugu icin bile aramayın onu.
oglunu cok düsünüyor olsa zaten "bunlar ne yiyip iciyor, en azından bir kerecik oglumu goreyim" diye simdiden kapınıza gelmiş olurdu, hatta siz istemediginiz reddettiginiz halde zorla para bırakmaya calısırdı.
şu anki sessizligi bile egosundan, sizi muhtaç bırakmak istemesinden, tıpış tıpış geri dönecek dayanamayacak düsüncesinden.
sizin aramanız ise onun düsüncelerini onaylamak anlamına gelir...
sakın ama sakın buna izin vermeyin.
bir süre yettirebildiginiz kadar babanızın evinde sakinleşmeye, cocugunuzun alışmasına bakın.
sonrasında da iş arayın, çalışmak ayıp degil, hem içinde bulundugunuz şu durumda uzun vadede sizi güclendiren birsey olur,
bosandıgınız taktirde ayrı eve cıkmaya tereddut ettiginiz vakit ozguveninin artacagından daha net kararlar almanızı, korkmamanızı saglar.
üstelik cocugunuza sizin yoklugunuzda bakabilecek insanlar var, evde yalnız da kalmayacak yani, o konuda da endişe etmeyin.
yerinizde olsam su an dilekcemi vermistim bosanmak icin.
fakat siz sanırım bir süre beklemeyi sececeksiniz...
eger eşinizin akıllanmasını istiyorsanız her zaman güclü olmanız ve asla şu anki gibi maddi sebeplerle onu aramak vb düsüncelerle geri adım atmamanız gerekiyor.
ayrıca olur da yarın kapıya gelirse bir daha elini kaldırdıgında da darp raporu alacagınızı ve davayı acacagınızı bilmeli, babanızın evinde taşkınlık yapmasına olay cıkarmasına da izin vermeyin, kapıyı kapatın, aman komsular duymasın rezil olduk vb düsünceler aklınızdan gecmesin, utanması gereken tek kisi her kosulda o kisi.
siz kendinizi geri dönecegine degil, ayrılıga göre düşünün. onun oglunu bile düsünmedigi her dakika evladına karsı da sevgisizligini gormeye odaklanın.