Kocamin şiddet sorunu

Kızlar babamın durumu olmadığından kendimi çok rahatsız hissediyorum annemler diyorlar ki biz ne yersek sizde onu yersiniz kendinizi yük gibi hissetmeyin sen bizim kızımızsn sonuna kadar destekcilr babm ya gelmeyecktin geldiysen de gitmeyeceksn vermeyecez seni diyorlar ama bn kendimi çok kötü hissediyorum rahatsız hissediyorum benimde hiç param yok az bi miktar var ama ne kadr yetebilir babam bişeyler alınca mecbur bende veriyorum istemiyor o it laf etmesin diyor ama ben Kıyamiyorum sizce param bitince arayap isteyeyim mi

sakın cocugu icin bile aramayın onu.
oglunu cok düsünüyor olsa zaten "bunlar ne yiyip iciyor, en azından bir kerecik oglumu goreyim" diye simdiden kapınıza gelmiş olurdu, hatta siz istemediginiz reddettiginiz halde zorla para bırakmaya calısırdı.
şu anki sessizligi bile egosundan, sizi muhtaç bırakmak istemesinden, tıpış tıpış geri dönecek dayanamayacak düsüncesinden.
sizin aramanız ise onun düsüncelerini onaylamak anlamına gelir...
sakın ama sakın buna izin vermeyin.

bir süre yettirebildiginiz kadar babanızın evinde sakinleşmeye, cocugunuzun alışmasına bakın.
sonrasında da iş arayın, çalışmak ayıp degil, hem içinde bulundugunuz şu durumda uzun vadede sizi güclendiren birsey olur,
bosandıgınız taktirde ayrı eve cıkmaya tereddut ettiginiz vakit ozguveninin artacagından daha net kararlar almanızı, korkmamanızı saglar.
üstelik cocugunuza sizin yoklugunuzda bakabilecek insanlar var, evde yalnız da kalmayacak yani, o konuda da endişe etmeyin.

yerinizde olsam su an dilekcemi vermistim bosanmak icin.
fakat siz sanırım bir süre beklemeyi sececeksiniz...
eger eşinizin akıllanmasını istiyorsanız her zaman güclü olmanız ve asla şu anki gibi maddi sebeplerle onu aramak vb düsüncelerle geri adım atmamanız gerekiyor.
ayrıca olur da yarın kapıya gelirse bir daha elini kaldırdıgında da darp raporu alacagınızı ve davayı acacagınızı bilmeli, babanızın evinde taşkınlık yapmasına olay cıkarmasına da izin vermeyin, kapıyı kapatın, aman komsular duymasın rezil olduk vb düsünceler aklınızdan gecmesin, utanması gereken tek kisi her kosulda o kisi.

siz kendinizi geri dönecegine degil, ayrılıga göre düşünün. onun oglunu bile düsünmedigi her dakika evladına karsı da sevgisizligini gormeye odaklanın.

sakın cocugu icin bile aramayın onu.
oglunu cok düsünüyor olsa zaten "bunlar ne yiyip iciyor, en azından bir kerecik oglumu goreyim" diye simdiden kapınıza gelmiş olurdu, hatta siz istemediginiz reddettiginiz halde zorla para bırakmaya calısırdı.
şu anki sessizligi bile egosundan, sizi muhtaç bırakmak istemesinden, tıpış tıpış geri dönecek dayanamayacak düsüncesinden.
sizin aramanız ise onun düsüncelerini onaylamak anlamına gelir...
sakın ama sakın buna izin vermeyin.

bir süre yettirebildiginiz kadar babanızın evinde sakinleşmeye, cocugunuzun alışmasına bakın.
sonrasında da iş arayın, çalışmak ayıp degil, hem içinde bulundugunuz şu durumda uzun vadede sizi güclendiren birsey olur,
bosandıgınız taktirde ayrı eve cıkmaya tereddut ettiginiz vakit ozguveninin artacagından daha net kararlar almanızı, korkmamanızı saglar.
üstelik cocugunuza sizin yoklugunuzda bakabilecek insanlar var, evde yalnız da kalmayacak yani, o konuda da endişe etmeyin.

yerinizde olsam su an dilekcemi vermistim bosanmak icin.
fakat siz sanırım bir süre beklemeyi sececeksiniz...
eger eşinizin akıllanmasını istiyorsanız her zaman güclü olmanız ve asla şu anki gibi maddi sebeplerle onu aramak vb düsüncelerle geri adım atmamanız gerekiyor.
ayrıca olur da yarın kapıya gelirse bir daha elini kaldırdıgında da darp raporu alacagınızı ve davayı acacagınızı bilmeli, babanızın evinde taşkınlık yapmasına olay cıkarmasına da izin vermeyin, kapıyı kapatın, aman komsular duymasın rezil olduk vb düsünceler aklınızdan gecmesin, utanması gereken tek kisi her kosulda o kisi.

siz kendinizi geri dönecegine degil, ayrılıga göre düşünün. onun oglunu bile düsünmedigi her dakika evladına karsı da sevgisizligini gormeye odaklanın.

Evet şimdi boşanmayi düşünmüyorum uzun bi süre kalacagm burda akillnana kadr gelince de soylicem anlasmami yapacam birdahakne bu kadar olmayacağını soylicem psikolojik tedavi almamız gerektiğini soylicem bugün aradı ogluyla konuştu sonra açtığıma pişman oldum zaten babam da diyor gitmeyi aklından çıkar bi kere geldin biz aç kalırsak sende kalırsın biz toksak sende tok biz seni yerde bulmadk it köpek bunları yapamaz diyorlar Rabbime binlerce şükürler olsn ki yüzüm var aileme gelmeye ve sonuna kadar arkamdalar gitrsembile çocuğum için giderim ama eskisi gibi olmayacak asla bir şans daha verecem

Eşim 32 ben 22 mesleği polis
Sen bi darp raporu al durum adli vaka olsun snra karakola yönlendirsin hastane sizi snra illaki o karakolda tanidiklari olacak bi rezil olsun ona en buyuk ders buydu ama yapmamissiniz..
22 yasinda 2.cocuk aman ha aman ...
Ayrica bu durumun polislikle alakasi yok cnm tamamen karakteri..
eger ki sinirliyse hic belli olmaz silahi var bu ihtimalleride dusun yapan yok mu sanki

Evet şimdi boşanmayi düşünmüyorum uzun bi süre kalacagm burda akillnana kadr gelince de soylicem anlasmami yapacam birdahakne bu kadar olmayacağını soylicem psikolojik tedavi almamız gerektiğini soylicem bugün aradı ogluyla konuştu sonra açtığıma pişman oldum zaten babam da diyor gitmeyi aklından çıkar bi kere geldin biz aç kalırsak sende kalırsın biz toksak sende tok biz seni yerde bulmadk it köpek bunları yapamaz diyorlar Rabbime binlerce şükürler olsn ki yüzüm var aileme gelmeye ve sonuna kadar arkamdalar gitrsembile çocuğum için giderim ama eskisi gibi olmayacak asla bir şans daha verecem

babanız ne güzel arkanızda. bu o kadar degerli birsey ki...
keske onu dinleneseniz.
sonucta sinirlenince vuran bir insan, sık sık yaşıyormuşsunuz bu siddet olayını, sürekli el kaldırdıgından bahsediyorsunuz, o ortamda cocugun saglıklı bir sekilde yetismesi zor.

şans vermeyi dusunuyorsanız da lutfen kısa vadede yapmayın bunu, hemen geri dönmeyin, belki siz de babanızın evinde ne kadar huzurlu oldugunuz gorup bir daha gitmek de istemeyeceksiniz.
para isteme konusunda da oglunu araması cok onemli degil, sizin isterseniz daha farklı seyler düsünecektir, aksine yokluguna dayanamadıgınız imajını verirsiniz ona, lütfen o konuyu da aklınızdan cıkarın. babanız yine dogru diyor.

babanız ne güzel arkanızda. bu o kadar degerli birsey ki...
keske onu dinleneseniz.
sonucta sinirlenince vuran bir insan, sık sık yaşıyormuşsunuz bu siddet olayını, sürekli el kaldırdıgından bahsediyorsunuz, o ortamda cocugun saglıklı bir sekilde yetismesi zor.

şans vermeyi dusunuyorsanız da lutfen kısa vadede yapmayın bunu, hemen geri dönmeyin, belki siz de babanızın evinde ne kadar huzurlu oldugunuz gorup bir daha gitmek de istemeyeceksiniz.
para isteme konusunda da oglunu araması cok onemli degil, sizin isterseniz daha farklı seyler düsünecektir, aksine yokluguna dayanamadıgınız imajını verirsiniz ona, lütfen o konuyu da aklınızdan cıkarın. babanız yine dogru diyor.

İnşallah bu defa kolay pes etmicem görecek hatta bi kaç gün sonra burada bi işe girip çalışmayı bile düşünüyorum eşim komalık derecesinde dovmuyor ama çocuk gibi davranıyor eli hep hazır bu zoruma gidiyor Allhn izniyle düzelecem düzeltecem en azından denicem Bbam yaşadığı sürece bakar öldükten sonra da Allh büyüktür

İnşallah bu defa kolay pes etmicem görecek hatta bi kaç gün sonra burada bi işe girip çalışmayı bile düşünüyorum eşim komalık derecesinde dovmuyor ama çocuk gibi davranıyor eli hep hazır bu zoruma gidiyor Allhn izniyle düzelecem düzeltecem en azından denicem Bbam yaşadığı sürece bakar öldükten sonra da Allh büyüktür

komalık derecesinde dövmemesi sizin idare etmek icin nedeniniz olmasın lütfen.
mesela iki sevgili ayrılıyor diyelim kadının tokat atmasını nedne bir erkek sanki tekme tokat dövülmüs gibi algılar? cünkü her haliyle asagılayıcıdır.
alınmayın ama sizin icin de aynı durum gecerli, sacınızın teline bile zarar gelmemeli.

ornegin bir arkadasım sırf kucuklukten kalma bir sekilde kızdıgında "döverim seni" dedigi icin ve uyarmama ragmen devam ettigi icin gorusmeyi kestim.
sadece uygulanması degil, o elin kalkması ya da bunu yapacagını soyleyrerek tehdit etmesi bile cok agır seyler.

çalışmak emin olun size de iyi gelir,
hem kendi ekonomik gücünüz olunca babanızın evinde de rahat edersiniz, oglunuzun ihtiyaclarını da daha rahat karsılarsınız hem de sosyal hayatın icinde olmak sizin ozguveninizi yükseltecegi icin eşinize karsı ve bu ayrılık sürecinde cok daha güçlü olursunuz.

lütfen kendinize deger verin,
hicbir seyi düsünmüyorsanız dahi oglunuzun gelecegi icin hep güçlü bir anne olun.
güzel davranısları örnek alsın,
babanızın sizi nasıl sakındıgını görmesi, destek cıktıgını bilmesi bile simdiye dek aldıgı en güzel orneklerden biri olur...

Valla süper bi aileniz var onları üzmeyin kıymetlerini bilin yani kendinizide eşinize ezdirmeyin bellki ailenizde çok içselleştiriyor. Babanızda haklı zaten açsalar aç kalırsınız toksalar sizde tok

ailenin destek olması senin için bir nimet.sen de bir iş bulur çalışırsın ailene de destek olursun.çocuğunun dayakla büyümesi yerine ayrı büyümesi çok daha sağlıklı.sakın kendini kötü hissetme.zamanla taşlar yerine oturur ve daha iyi sağlıklı bir ruh halin de olur.allah yolunu açık etsin...

Yaşamadan yorum yapmak ne kadar basitmis onu anladım saoln
annem cocuklarini one surerek babamdan bosanmadigi Her gun icin ona bagirdim cagirdim ona olan saygim yokoldu. Esin cicugunu bebekken dovmuyor olabilir ama o el cocuguna da kalkicak emin ol. dengesiz bi babayla yasamaktansa babasiz yasamayi tercih ederdim. Ve ben kocaman kadin oldum. Babam gibi agresif bir karaktere sahip oldum. Senin esinden hala umdugun sey ne hic anlam veremiyorum. Seks hayatinin biticek ol asi mi yoksa hala seviyo musun. Cocuklarinizi bahane etmeyin iyice sayginliginizi yitiriyosunuz. Pek kiymetli kocalarini birakamayan kadinlar olarak goruyorum sizi. Bi de bencilce 2. Cocugu yapicakmissin yazik

alışkanlık haline getirmiş düzelmeyecek ki malesef. şiddet görmeye dvm edeceksinn..

Çok

t

Çok teşekkür ederim çok iyisiniz gerçekten gitmiyecem adam olana kadr kaç defa gelirse gelsin it gibi adam olsn aklı başına geldin bu sondu son kez el kaldirisiydi bu defa kararlym

Karatini bozma sakin karsilasacagin zorluklara da yenilme sevgili hemcins arkadasim manevi olarak yanindayiz, keske tum kadinlara care olabilsembo cehennemleri kimse yasamasa benden sonra artik ama elde degl. Yilmadan sk disini sik yumrugunu aman diyim duygularina yenilme asik kadin icin zor ama birak artik mutlu olmak icin aci cek varsin sonu mutluluk icin aci olsun arkadasim evladinin gozlerinden opuyorm bi ana olarak ve seni tum saygimla selamliyorum sen kutsal bir varliksin sen kadinsin ...

Karatini bozma sakin karsilasacagin zorluklara da yenilme sevgili hemcins arkadasim manevi olarak yanindayiz, keske tum kadinlara care olabilsembo cehennemleri kimse yasamasa benden sonra artik ama elde degl. Yilmadan sk disini sik yumrugunu aman diyim duygularina yenilme asik kadin icin zor ama birak artik mutlu olmak icin aci cek varsin sonu mutluluk icin aci olsun arkadasim evladinin gozlerinden opuyorm bi ana olarak ve seni tum saygimla selamliyorum sen kutsal bir varliksin sen kadinsin ...

Çok teşekkür ederim canım benim Rabbim hepimizin yolunu açık etsin :)

annem cocuklarini one surerek babamdan bosanmadigi Her gun icin ona bagirdim cagirdim ona olan saygim yokoldu. Esin cicugunu bebekken dovmuyor olabilir ama o el cocuguna da kalkicak emin ol. dengesiz bi babayla yasamaktansa babasiz yasamayi tercih ederdim. Ve ben kocaman kadin oldum. Babam gibi agresif bir karaktere sahip oldum. Senin esinden hala umdugun sey ne hic anlam veremiyorum. Seks hayatinin biticek ol asi mi yoksa hala seviyo musun. Cocuklarinizi bahane etmeyin iyice sayginliginizi yitiriyosunuz. Pek kiymetli kocalarini birakamayan kadinlar olarak goruyorum sizi. Bi de bencilce 2. Cocugu yapicakmissin yazik

1. Ben sexs manyağı deilm hiç bir kadının sırf bunun için evliliği yürüttüğüne inanmıyorm cok sacma bi zihniyetinz var
2. Eşimi seviyor olmam bencil olduğum anlamına gelmiyor evet eşimi seviyorum çünkü yasanmisliklarimz var oğlumuz var sıkıntılar olabilir duzelmiyorsa zorlamyrm bende ayrılığın eşiğindeym farkndysnz bu kadar iğneleyici konusmanizi gerektirecek bişey yok ortada rica ediyorum sacmalamayin

Arkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi eşim en ufak bir şey de bana elini kaldırıyor havada kalmıyor o el çoğu zaman vurur çoğunlukla sebepsiz yere nedensiz çok sinirli bi yapısı var ailesine acayip düşkün bi insan beni hic bir zaman kabullenemedi bazen çok değer verdiğini anlıyorum ama bazende öyle tiksiniyorum ki kendinden 3. Yılımiz olacak 19 aylık bir oğlumuz var eşim benden 10 yaş büyük olduğu için ikinci çocuk istiyordu ikna oldum 1 aydır korunmuyoruz ve adetm geçiyor bugun yine tokat attı bana her defasında kabullenio susuyorum ama artk dayanamıyorum bugün babami arayıp onlara gitmek isteyecegimi soylicem kndimi çok çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum nolur bana bi yardım edin :KK43:
dengesiz bir tip belli ki. madem öyle niye 2.çocuk planı yapıldı.

X