Kocamın midesizliği

Hemen kötü düşünmeyin kadınlar bazı şeyleri hisseder kocanızdır ahlakını siz bilirsiniz ama acaba o an öylesine dalmış siz mi yanlış anladınız

Eşine güvenmiyorsan kız kardeşini eve çağırmayacaktın.(uzun yelek giy dediğine göre kocana güvenmiyorsun) onun haricinde bir bakıştan da böyle bir anlam çıkarılmaz. Hadi çıkardın dillendirdin bu evliliği bitirmek zorundasın. Tekrar nasıl yüz yüze bakacaksın? Konu herhangi biri değil kız kardeşin.

Kızkardeşime söyledim dar giyme yelek giy dediğiniz yerde bi iğrendim ya ! Kızkardeşim var aşırı da rahat giyinir benimle kalıyor üstelik ! Eşim abisi gibi ve hayatta öyle sapık gibi bakmaz takılmaz bile ne giymiş giymemiş fark etmez bile ! Kardeşiniz isterse südyene gezsin sorun eşinizde ve bence sizde de sorun var ! İnsan kardeşini de rahat giydi diye sorgulamaz evlerden Irak böyle abla ! Cidden mide bulandırıcı ! Kv kp in yanına dekolte şort giyer giderim eniştelerimin yanında öyleyim bir kişi öz babam dahi çıkıp bana nasıl giyeceğimi söyleyemez söyleyeni rezil ederim ! Kardeşinize böyle bir şey demeyin ki hakkınız da yok çok cahilce ve iğrenç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…