Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar rüyamda 1 haftadırr 1 kaç gün arayla kocamın öldüğünü gördüm dün gece onun mezarı başındaydım çok ağladımmm,,hayır olsun diyorumm amaaa yorumm yaparsanız seviniriimmm,,,
öyle bir rüyayı görmek zordur sanırım ama hayırlısına yorun bence ve genelde annemler falan büyükler böyle rüyalar için, "ölü, diri getirirmiş" derler...
hayır ola inşallah. eşiniz öldü görüdyseniz ömrü uzamış denir. iyi mutlu bir ahayt için mücadele etmenzi gerecek ve buna ulaşacaksınız. içime doğan bu allah ahayrılra vesle etisn. rüya yorumlarına dikkat edin.sizin için öenmli olduğunu düğşündüğüzn rüyaları kötüye yorumlatmayın. en önce hayulrı ve güzledir diye yorum yapoın
hayır ola inşallah. eşiniz öldü görüdyseniz ömrü uzamış denir. iyi mutlu bir ahayt için mücadele etmenzi gerecek ve buna ulaşacaksınız. içime doğan bu allah ahayrılra vesle etisn. rüya yorumlarına dikkat edin.sizin için öenmli olduğunu düğşündüğüzn rüyaları kötüye yorumlatmayın. en önce hayulrı ve güzledir diye yorum yapoın
Hayırlar olsun inşallah :) Benim bildiğim ve büyüklerimizden duyduğum kadarıyla diri olan birini ölmüş görmek ömrünü uzatır derler :) Hayır olsun deyin