• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın mesajlaşması

luna0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
3
-7
1
28
Merhabalar! Öncelikle kırık Türkçemden dolayı özür dilerim. 11 aydır evliyim. 3 gün önce kocamın instagram üzerinden kızlarla mesajlarını gördüm. Ona çok ama çok güveniyordum. Kendimden bile daha çok. Hem de çok büyük sevgi ile evlenmiştik. Çok büyük zorluklarla nişanımız olmuşdu. Nişanımızdan 1 gün sonra bir kıza modelden bile daha güzelsin yazısın okudum 4 gün önce. Evlendikden sonra da hemen kızın storysine cevap atmış. Ve bir kıza da öylesine yazmışdı. Diger yazışmalar sevgililik dönemimizde olmuş. Kimse ile cinsellik içerikli yazışma ya da görüşme olmamış. Öylesine konuşmuş. Amma içim çok acıyo. Lütfen yardım edin. Ne yapmalıyım? Kocamın suratına bakdıkda artık sevdiyim insanı deyil de bana çok uzak birini görüyorum. O da acı çekiyo. Gizli ağladığını gördüm. Lütfen yardım edin ne yapayım nasıl yapayım. Bu kötü acı ne zamansa keçecekmi? Bir daha onu eskisi gibi seve bilecekmiyim? Çok teşekkür ederim ❤️

Merhabalar! Öncelikle kırık Türkçemden dolayı özür dilerim. 11 aydır evliyim. 3 gün önce kocamın instagram üzerinden kızlarla mesajlarını gördüm. Ona çok ama çok güveniyordum. Kendimden bile daha çok. Hem de çok büyük sevgi ile evlenmiştik. Çok büyük zorluklarla nişanımız olmuşdu. Nişanımızdan 1 gün sonra bir kıza modelden bile daha güzelsin yazısın okudum 4 gün önce. Evlendikden sonra da hemen kızın storysine cevap atmış. Ve bir kıza da öylesine yazmışdı. Diger yazışmalar sevgililik dönemimizde olmuş. Kimse ile cinsellik içerikli yazışma ya da görüşme olmamış. Öylesine konuşmuş. Amma içim çok acıyo. Lütfen yardım edin. Ne yapmalıyım? Kocamın suratına bakdıkda artık sevdiyim insanı deyil de bana çok uzak birini görüyorum. O da acı çekiyo. Gizli ağladığını gördüm. Lütfen yardım edin ne yapayım nasıl yapayım. Bu kötü acı ne zamansa keçecekmi? Bir daha onu eskisi gibi seve bilecekmiyim? Çok teşekkür ederim ❤️
Üzgünüm ama bu şekilde evlilik yürümez. O mesajları gördüğünüzü biliyor mu. Biliyorsa ne dedi. Hayatınızı acaba eşim şuan ne haltlar karistiriyor diye düşünerek geciremezsiniz. Kimsenin sevgisine muhtaç değilsiniz. Geleceğinizi mahvetmeyin.

Tam olarak neyin acısını çekiyor ya da ağlıyor onu anlamadım
Siz de onu mu aldattiniz?
Yüzüne ask sözü söylerken başkasına mi baktınız,bu mu ortaya cikt??
Yoksa yakalandığı için mi ağladı?
Ben hiç aldatmadım. Yakaladığımı bildi. Şimdi küsüm ona, o da ona küs olduğumu görüyor ve ağlıyor. Pişman olduğunu söylüyor

Üzgünüm ama bu şekilde evlilik yürümez. O mesajları gördüğünüzü biliyor mu. Biliyorsa ne dedi. Hayatınızı acaba eşim şuan ne haltlar karistiriyor diye düşünerek geciremezsiniz. Kimsenin sevgisine muhtaç değilsiniz. Geleceğinizi mahvetmeyin.
Mesajları telefonuma kayd etdim sonra da hepsini gösterdim. Özür diledi. Hala da özür diliyor. Bir daha böyle bir şeyin olmayacağını söylüyor.

Evliliginizde sorunlar varken kendisine guzel bir kadin gelip tek gecelik iliski teklif ettigi halde reddedecek bir adamla evli olmaniz lazim. Ama sizin esiniz aktif olarak aranmaya baslamis bile. Hem de evliliginizin basinda hersey iyi giderken. Ayrilin cunku tekrar etmemesi icin bir sebep yok. Zaten hersey yolundayken yapmis bunu. Duzelecek bir durum olsa derdiniz ki cok kotu davrandim ondan arayisa girdi. Ama oyle bir durum yokmus.

Ben hiç aldatmadım. Yakaladığımı bildi. Şimdi küsüm ona, o da ona küs olduğumu görüyor ve ağlıyor. Pişman olduğunu söylüyor
Ya sacmalama. Yaptığının hata olduğunu düşünse defalarca defalarca yapmazdi..senle Nisan yapıyor, mutluluk pozları veriyor..aynı gün elin kadınına mankenden güzelsin diyor.
Bunu yapan adam ne yaptığını biliyordur,isteyerek yapmıştır.
Aglamasinin tek sebebi 'ahhh salak kafam,niye silmedim mesajlari' dediği icindir

Mesajları telefonuma kayd etdim sonra da hepsini gösterdim. Özür diledi. Hala da özür diliyor. Bir daha böyle bir şeyin olmayacağını söylüyor.
Hayat sizin inanıp inanmamak size kalmış. Ama eminim aynı hatayı tekrar eder belki bu sefer daha tedbirli olur yakalanmamak için ama yapar. İnanmayın bence. Bi yuvayı yıkmak kolay değil sizi çok iyi anlıyorum bende evliyim Allah düşmanımın başına vermesin. Ama sizin ilerde daha çok üzülmenizi istemiyorum. İyi düşünün kararınızı öyle verin.

Acılara yürüyor korkmuyorum🤦‍♀️

Kocanız daha ne yapsın? Sevgiliyken mesajlaşmış, nişan günü mesajlaşmış, nişanlıyken mesajlaşmış. Şimdi bunu affederseniz evliyken de mesajlaşacak, evlilik rutine bindiğinde de mesajlaşma ile bırakmayacak durumu.
Ağlamalar falan hep ayak bunlara kanarsanız, ileride siz daha çok ağlarsınız.
O acı geçse de şüphe ömür boyu geçmeyecek, hayat zindan yani.
Bence adama sevginiz hiç değişmemiş o yüzden eskisi gibi sevebilecek miyim sorusu çok saçma. Hep beraber adamı adamı aklayalım istiyorsanız burası yanlış yer maalesef.

Acaba öyle ada
Evliliginizde sorunlar varken kendisine guzel bir kadin gelip tek gecelik iliski teklif ettigi halde reddedecek bir adamla evli olmaniz lazim. Ama sizin esiniz aktif olarak aranmaya baslamis bile. Hem de evliliginizin basinda hersey iyi giderken. Ayrilin cunku tekrar etmemesi icin bir sebep yok. Zaten hersey yolundayken yapmis bunu. Duzelecek bir durum olsa derdiniz ki cok kotu davrandim ondan arayisa girdi. Ama oyle bir durum yokmus.
Acaba öyle bir adam varmıdır. Eşime çok güvenmeme rağmen yinede erkek değilmi yapar diyorum.

Kocanız daha ne yapsın? Sevgiliyken mesajlaşmış, nişan günü mesajlaşmış, nişanlıyken mesajlaşmış. Şimdi bunu affederseniz evliyken de mesajlaşacak, evlilik rutine bindiğinde de mesajlaşma ile bırakmayacak durumu.
Ağlamalar falan hep ayak bunlara kanarsanız, ileride siz daha çok ağlarsınız.
O acı geçse de şüphe ömür boyu geçmeyecek, hayat zindan yani.
Bence adama sevginiz hiç değişmemiş o yüzden eskisi gibi sevebilecek miyim sorusu çok saçma. Hep beraber adamı adamı aklayalım istiyorsanız burası yanlış yer maalesef.
Zaten 3 gün önce yine yapmış, 11 aylık evli şu an.😉

O da acı çekiyo. Gizli ağladığını gördüm
Yakalandım kadın beni boşayacak biraz ağlayayım da kandırayım diye ağlıyordur. Tövbe tövbe üzüldüm size. Bravo bayağı dolandırıcı biri ile evlisiniz. Cahillik falan değil bu.

Siz altınlarınızı kasaya bankada koyun. Avukata falan ekran görüntüsü alın, elinizde olsun. Ailesine de haber verin, böyleleri bundan anlıyor. Rezil edin. Yumuşak davranırsanız zaten kabul ediyor diye aynen devam eder. Telefonu da elinden alın tuşlu telefon kullansın.

Esiniz sizden kac kere ozur dilemis. Sizce ozrunde samimi ise, affedin bence. Insaniz hepimiz, hata yapariz. Burda buyuk buyuk konusanlara kanmayin. Onlarin kocalari sizinkinden daha iyi degil. Hickimse mukemmel degil. Onemli olan, hatalari duzeltip daha iyi bir insan olarak devam etmek. 1-2 mesaj icin esinizi birakmayin derim.

Back
X