kocamin mesajlasmalari...

.Madem bu yola girdin ve bahanelerin sence gecerli o zaman aile terapisti sartiyla rest cek,ne kaybedip kaybetmeyecegine emin ol...

işte bende sizden bu konuda yol yordam bekliyorum rest çekmek onda tepkiye yol açacak terapist onda hata olduğuna inandirmanin yollarını bulun diyor. Ikna olmasi için hata yapmasına izin verin hasta olduğuna inandirin diyor.
Yoksa hepiniz kadın bakış açısıyla sonuna kadar haklısınız.

Sen onun yaptıklarını yapsan tepkisi ne olurdu acaba. Keşke donmeseymissin. O kadar da ayrı kalmişsiniz şimdi sizin yeni evliler gıbı olmanız gerekirdi. Demekki ayrılık onu çok etkilememiş

Sen onun yaptıklarını yapsan tepkisi ne olurdu acaba. Keşke donmeseymissin. O kadar da ayrı kalmişsiniz şimdi sizin yeni evliler gıbı olmanız gerekirdi. Demekki ayrılık onu çok etkilememiş

işte aklıma buda geliyor acaba bende onun hatasını anlaması için aldatır gibi mi yapsam... Yani sırf o duyguyu anlaması için aldatma değil ama adldatiyor gibi yapmak için ne yapsam

Abazanın teki. Arkadaşı da anlatır artık sapıklıktan benim nişanlıma yazıyor diye. Çevresinde adı çıkar. Böyle "ünlü" biriyle evli kalmak sizce nasıl bir şey olur?

Canım eşin bagımlılık yapmış resmen baska kadınlarla konuşmadan duramıyor. Bence boşan böyle bir insanla hayat sürmez cok yıpranırsın. Okurken ben kendimi hayal ettim cok yorucu bir hayatın var ve artık takmıyormuş gibisin bıkmış gibisin. Hayattan zevk alamayan bir kadının yazdıklarını okudum Allah yardımcın olsun ama sen uyardığı halde yine yazdıysa bu evlilik yürümez. Laflarına inanma kanma Tabiki de utanacak yaptığı birsey normal degil oda bunun farkında ama belliki bunlardan uzaklaşmak için çaba göstermiyor sadece senin bildiklerini engelliyor bu kadar. Sen rezil olursun inan bana arkandan konuşulur. Bunun kocası bunlarla konusıyor diye. Zaten bomba patlamış baksana biri cıkıp nişanlım mesaj atmışsın demiş anlıyor bazıları da kolay gelsin.

Aldatir gibi kesinlikle yapmayin assagilik kompleksi oldugunu dusunuyorsaniz birde iyice komplekse sokmayin derim. Kendi sucunu kapatmak icin ayrica da sizin ustunuze gelip sizi suclu gosterebilir. Sas kaza ailesine de bahsederse isler cigirindan cikar. Cok zor bir durum. Bence oncelikle sosyal medya hesaplarini kapatmasi gerekiyor. Yapacak olan her yerden yapar ama en azindan kapatirsa aklini celecek birileri karsisina cikmaz. Kendini kanitlama, baskalari tarafindan begenilme cabasinda olabilir. Sizi seviyorsa bunu yapmasindaki amac budur yani bence. Esinize birlikte alisverise cikmayi, ona kiyafet falan secip cok yakistigini soyleyin belki imaj degisikliginde bulabilir ozguvenini. Ne bileyim mesela deyin ki şu şu arkadaslarim gormus bizi gecen gun ne kadar yakisiyosunuz dediler nazar degdirecekler bize falan diye konusun. Size yakistigini dusunsun. Belki bu sekilde baskalarindan ilgi gorme ihtiyacini bastirirsiniz.

sanırım vazgecmeyi önünüze bakmayı da bir secenek olarak görmelisiniz.
ayrılmak dünyanın değil sadece geçimsiz bir ilişkinin sonudur.

Anladigim kadariyla kararlisiniz,ama bu durum duzelirse sizde derin yaralar birakmayacagina eminmisiniz....Bu durumun sahsen duzelebilecegini sanmiyorum cunku cok rahat ve kaybetme korkusu yok.Siz de pışpışliyorsunuz adam bipolar degil panik atak, depresyon yok nasil bir rahatsizligi oldugunu dusunuyor doktorunuz anlamis degilim...

oğlumun annesisin ne demek ya oğlunuz olmasa sevmicek mi sizi babamı gördüm bu adamda babamda anneme sen çocuklarımın annesisin demişti annemde bunun üstüne boşandı hem aldattı hemde başka kadınların adlarıyla anneme hitap etti bide üstüne bunu diyince dayanamadı siz neyi bekliyorsunuz bu ne sınav stresi nede başka bişe ayrılın kurtulun şu adama harcadığınız çabayı onu unutmak için harcayın lütfen kendinizi hırpalamayın bu kadar zavallı adam için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…