- 24 Nisan 2017
- 15
- 3
- 33
-
- Konu Sahibi BirSeherYeli
ya ne biliyim o kadar şeyden sonra şunu demişsiniz, bence siz de normal sayılmazsınız.aramizdaki ilişkiyi germek stemiyorum bu hafta müşavirlik sınavına girecek acaba sınav gerginliğimi zaten
.Madem bu yola girdin ve bahanelerin sence gecerli o zaman aile terapisti sartiyla rest cek,ne kaybedip kaybetmeyecegine emin ol...kızlar ondan başka dünyada yok değil, ayrı oldugumuzda bitirmeyi düşündüm ama hem evliliğini daha çok yeniydi hemde daha yeni bi evladımız var hemen bıçak gibi kestirip atmak çok daha kolaydi elbette ama sevmediğine inanmaSam da bi araya gelmezdim bu adamla
şimdi ise bunun asilabilecek bi durum olduğuna inanıyorum, danistigim pskologarda geçici oldugunu bu durumun pskolojik olduğunu aslında da onun teralpiyi kabulenmesini hatta benim ona destek.olup bu konuda da kabullenene kadar destekçisi ikna olmasi açısından uğraşmami söyledi
bazı şeyler öyle kes bitir olsa dediginiz gibi
yaşadığım şeyler zaten zor bilincinde de olan bi insanım kendime de değer veriyorum esimde anlayamadigim eksiklik asagililik duygusu var bu öncesinde de ailesinden yaşadıklarını ötürü bunlara değinmem de bu yüzdendi.