kocamın korkuları pasifligi yada bilemiyorum

ilginç insanlar var sizin apartmanda.Neyse ben konuyu dağıtmayayım eşin çok sakin biri sanırım hiç sinirlenir mi ??

yazmak icin yazıyosunuz konuyla ilgili yazın yoksa kendi özelinizde yazsın arkadasım kiblemekten sıkıldım yani yazan 2 3 kişi insan gibi sormus kalanları kendi aralarında dalga geciyor

Limoncu can çıkar huy çıkmaz. Değiştiremezsin eşini, böyle kabul edeceksin. Annemde baskın karakterdir babam tam aksi pasif.. Aynı senin gibi kavgalar çıkarır. Hiç bir faydası yok valla. Sen değişir misin bu saatten sonra? Hayır. Ee ozaman olduğu gibi kabul et eşini.

bende anlamak için yarıldım canım ya kaç kişi bu nasıl yazı dediği halde halen devam eden bir limoncumuz var ve ne tesadüf ki bugün başka bir konuda limoncuyu anmıştım...

İyi inan lafının üstüne gelirmiş... Konuşma orda burda sen de, kızıyorum ama.
Çok dikkatli yazmış ama öyle deme... Limoncucayı çözdüm artık diyordum ki bu konu beni bitirdi...

Boşver sen onları burda 3-5 kendini bilmez var kknun hakim savcı öğretmen ne meslekten istersen var burda aman ha konu açarken onlara danismayi unutma yoksa ne konunu ne yazdıklarını beğenmezler... ha bu arada bunlar gündüzleri isyerindede calisamiyo buraya laf yetistiricem diye zavallı isverenleride aksama kadar pc başında çalışıyor diye para ödüyor bide bunlara....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…