Her zaman tercüme siz ederdiniz sevgili bağyan buyrun edin lütfin
Kişilik farki tabi ben de biraz fevriyimdir ama sizde ozguven eksikligi demeyin de sakinlikolarak nitelendirin artik:)yok be cnm nerdeeee ben yıllardı böyle olmaktan haksızlıga gelemem ve sonuna kadar giderim esim yıllardır oturdugu apartmanda faturalarını actılar hatta bazen yırttılar genede sustu bende kızdım yazı astım yeter artık acayın faturalarımı gelen zarflarımızı diye ona bile benden yana cıkmadı fazla bi özgüvensizlik var benim kocamın gözlerinden ates cıkmalı benim kendi apartmanım olcak varya oooo neler yapardım benim zafrlarımı faturalrmı acıkcaklar
öyle olsaydı ben ttneti ve bir çok bankayı şikayet ettim kimse gelmedi kapıma eşin fazla mı pimpirikli acabasu sparişi eve geliyoya bende sikayet edicm dedim diye simdi genel müdürlükten ararlarsa snein yaptıgını anlayıp evine gelirler diyo
cagrı merkezindeki degil direk numara var evime yakın subesi ordayı aradım ordaki kzıla münasebet olunca genel müdürlüge bildirdimAnlamadım ki bağyan... Su siparişi gelmemiş çağrı merkezindeki kızla kavga etmiş kısmına kadar gelebildim. Sonra kocaya neden kızmış?
Anlamadım ki bağyan... Su siparişi gelmemiş çağrı merkezindeki kızla kavga etmiş kısmına kadar gelebildim. Sonra kocaya neden kızmış?
O kadar kişi yanıt yazmış,bir tek mesajı dikkate alıp 2 kere cevap vermişsiniz,iş bitirici biri olduğunuza göre bu kadar ters cevap veren forumcu kadınların hepsini kadınlar kulübünden attırmanız lazımdıyok be cnm nerdeeee ben yıllardı böyle olmaktan haksızlıga gelemem ve sonuna kadar giderim esim yıllardır oturdugu apartmanda faturalarını actılar hatta bazen yırttılar genede sustu bende kızdım yazı astım yeter artık acayın faturalarımı gelen zarflarımızı diye ona bile benden yana cıkmadı fazla bi özgüvensizlik var benim kocamın gözlerinden ates cıkmalı benim kendi apartmanım olcak varya oooo neler yapardım benim zafrlarımı faturalrmı acıkcaklar
kendi apartmanındaki zarfları acıldı faturaları acıldı hatta yırtıldı onda bile sesini cıkarmadı ben cıkarıncada suclu oldumöyle olsaydı ben ttneti ve bir çok bankayı şikayet ettim kimse gelmedi kapıma eşin fazla mı pimpirikli acaba
ne olursa olsun hakkını aramaz 35 yasındasın özgüven patlaması yasaman lazım
kız dogru soylemıs dunya senın etrafında dönmüya bi su istedın diye satın almadın ya alt tarafı 1 saat gecıkmısbugun su sparişi vericektim gecen seferde gec kalmıstı bugunde 1 saat gec kaldı ve sparisi verirken acil diye bildirdim neyse 2 ciye aradıgımda bi bayan cıktı dedim 1 saat olucak neden bu kadar gec kalıyosunuz yerinizde yakın iste siz cok sabırsızsınız spariş veriyosunuz diye bizi satınmı aldınız deyince cıldırdım tabi dedim sen ni se diysoun ya ben müsteriyim biraz saygılı konusun falan baktım kadın hala carlıyo siz sikayet edicem dedim kapattım
genel müdürlgünü aradım ve sikayet ettım yani kız bana dese tatam cıktı hangfendi geliyo yada hemen arıyorum sizin icin dese tamam dicem kapıcam bana öyle carlayınca sasırdım kızdım ve sikaye ettim
sonra esim geldi dedim bundna sonra buraya su sparisi vermiyorz haberim olsun olayı anlattım bana seni öldürülerde beni sakın arama bana saldırdılar diye ya dedim sen ne diyosun sikaet var .com var sikayet icin dünya bumu yani dedim iste biri leylelye saldırımıs birine neden kırmızı ısıkta gec gecmis diye
dedim o saygısız kıza biri haddini bildirmeli ben suyun gec gelmesine kızmadım onun bana ukala bi sekılde cvplarını terbiyesizligine kızdım
yani simdi o adam evi biliyo ya birini yollarda ya kendi gelire dedim tama türkiye kötü ama yapıcak bisey yok yani o kapıma gelicek cesareti bulucakta ben onun kafasına sıcak suyu bosaldırım dedim öyle sacma bi tartısma yasadık
esim hep böyle buna kızıyorum ben ne olursa olsun hakkını aramaz 35 yasındasın özgüven patlaması yasaman lazım dedim ama yok
bi kerede apartmanda bizim faturalarımız yırtıp yada iclerini acıyolardı bi kac kere yazdı yazdım diye kızdı bu kadar cesaretsz anlamadın gitti
iş bitirici kadının pasif kocası......
apartmanınızda ki insanların size gelen şeyleri neden yırtarlar ki apt. içine kamera koydurtmayı teklif edin yöneticiye bence eşinin ses çıkarmasını beklemekendi apartmanındaki zarfları acıldı faturaları acıldı hatta yırtıldı onda bile sesini cıkarmadı ben cıkarıncada suclu oldum
Kadesa değil miydi tercüme eden? Ahh bu limoncu konuları bende akıl mı bırakıyor. Ikinci paragrafta bittim zaten.Her zaman tercüme siz ederdiniz sevgili bağyan buyrun edin lütfin
simdi durdular cnm ben bi kac kere yazı astım bikerede faturalrı karıstırırken internet faturamı acarken yakalımbi kac kisisi dısardaydı anlasınlar diye sesli sesli söylendim artık acmıyolar ne olucak anlamadım ttnet kac para geliyo diye bakınca yada kredi kartıapartmanınızda ki insanların size gelen şeyleri neden yırtarlar ki apt. içine kamera koydurtmayı teklif edin yöneticiye bence eşinin ses çıkarmasını bekleme
Cennet mahallesinden kurtlar vadisine transfer istiyon be canim
Allahtan esin sana uymuyor
Ayyy yarıldım burda matmazeeelll...canım o sipariş değil sparış olucak...bagyan değil hangefndi olucak...
Sephora ilk tercuman olur kendisi kadesa 2.Kadesa değil miydi tercüme eden? Ahh bu limoncu konuları bende akıl mı bırakıyor. Ikinci paragrafta bittim zaten.