kocamın korkuları pasifligi yada bilemiyorum

Kişilik farki tabi ben de biraz fevriyimdir ama sizde ozguven eksikligi demeyin de sakinlikolarak nitelendirin artik:)

Anlamadım ki bağyan... Su siparişi gelmemiş çağrı merkezindeki kızla kavga etmiş kısmına kadar gelebildim. Sonra kocaya neden kızmış?
cagrı merkezindeki degil direk numara var evime yakın subesi ordayı aradım ordaki kzıla münasebet olunca genel müdürlüge bildirdim

O kadar kişi yanıt yazmış,bir tek mesajı dikkate alıp 2 kere cevap vermişsiniz,iş bitirici biri olduğunuza göre bu kadar ters cevap veren forumcu kadınların hepsini kadınlar kulübünden attırmanız lazımdı

kız dogru soylemıs dunya senın etrafında dönmüya bi su istedın diye satın almadın ya alt tarafı 1 saat gecıkmıs

kendi apartmanındaki zarfları acıldı faturaları acıldı hatta yırtıldı onda bile sesini cıkarmadı ben cıkarıncada suclu oldum
apartmanınızda ki insanların size gelen şeyleri neden yırtarlar ki apt. içine kamera koydurtmayı teklif edin yöneticiye bence eşinin ses çıkarmasını bekleme

apartmanınızda ki insanların size gelen şeyleri neden yırtarlar ki apt. içine kamera koydurtmayı teklif edin yöneticiye bence eşinin ses çıkarmasını bekleme
simdi durdular cnm ben bi kac kere yazı astım bikerede faturalrı karıstırırken internet faturamı acarken yakalımbi kac kisisi dısardaydı anlasınlar diye sesli sesli söylendim artık acmıyolar ne olucak anlamadım ttnet kac para geliyo diye bakınca yada kredi kartı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…