Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkeğin o... dicem de demiyorum20 yıllık kocam son7 yıldır kendisini bir başka kişi ile aldatmamı istiyor.sekste fantazisini bunun üzerine kuruyorve benimle sadece oral yolla ....neyse tiksiniyorum bu HAYATTAN NE YAPABİLİRİM...
O adamın allah belasını versin.daha neyi bekliyosun ayrıkmak için.adamı eve getirmesinimi.canım istiyor zorluyor yalvarıyor ben o kadar şerfsz olsydım şimdiye kadar ben bir anneyim....
Gerçekten anlamadigimdan soruyorum. İstemeyen kadına başkasıyla yat diye ısrar etmek iki kişi arasında kalmış cinsel fantezi mi oluyor?Anladığım kadarıyla fantezi boyutundan ileri gitmemiş.
Cinsel fanteziler ucu bucağı olmayan bir alan
biraz ucu kaçarsa, dönüşü olmaz.
Belli ki sizin de böyle olmuş.
sadece yatak odanızda ikiniz arasında kalan bir durummuş
belli ki artık rahatsız etmeye başlamış sizi
o da yine yanlış anladıysam özür dilerim, yeterince tatmin olamadığınız için..
Bu tip konularda insanlardan mantıklı cevaplar beklemeyin, almanız mümkün değil
eşinizle ikiniz arasında olan zevki kimse bilemez, empati de yapamaz.
Bunu yine eşinizle çözeceksiniz.
7 sene çok uzun bir süre, buna alışmışsınız
güzel güzel konuşun. artık hoşlanmadığınız anlatın.
Ya da başka oyunlar oynayın.
Ama yok eğer, sadece fantezi olmaktan çıktıysa, bu konuda destek alarak boşanmanızı tavsiye ederim.
Her türlü destek almanız gerek. Orası ayrı mevzu.
benim şu dünyada sadece 2 çocuğum var TEK İSTEĞİM BU DÜNYADAN BİR AN ÖNCE tez zamanda Allahımın canımı alması tek çıkar yoılum bu o gün inşallah yakındır
Gerçekten anlamadigimdan soruyorum. İstemeyen kadına başkasıyla yat diye ısrar etmek iki kişi arasında kalmış cinsel fantezi mi oluyor?
Bence hepsi sapıklık. Ruhsal sıkıntı yani.bunu tasvip ettiğim için falan yazmadım. Cinselliğin ucu bucağı yok
sadistlik, mazoşitlik, eş değiştirme, hatta ahtapotu düşünerek sadece sonuca ulaşanlar bile var.
belli ki adamın da böyle bir açlığı var.
7 sene boyunca sürdüğüne göre sanki kadında da var.
O sırada bunun konuşmasını yapmak, dirty talk denilen şeyin abartılmış hali.
Konuşmanın dışına çıkmamışlar.
ikisininde destek alması kesinlikle şart.
Boşansalar da boşanmasalar da.
Bence hepsi sapıklık. Ruhsal sıkıntı yani.
BOSAN20 yıllık kocam son7 yıldır kendisini bir başka kişi ile aldatmamı istiyor.sekste fantazisini bunun üzerine kuruyorve benimle sadece oral yolla ....neyse tiksiniyorum bu HAYATTAN NE YAPABİLİRİM...
20 yıllık kocam son7 yıldır kendisini bir başka kişi ile aldatmamı istiyor.sekste fantazisini bunun üzerine kuruyorve benimle sadece oral yolla ....neyse tiksiniyorum bu HAYATTAN NE YAPABİLİRİM...