- 21 Eylül 2016
- 174
- 413
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım istiyor zorluyor yalvarıyor ben o kadar şerfsz olsydım şimdiye kadar ben bir anneyim....Adam senden böle bişe istedi ve sen napcam mı diosun.şaka gibisiniz.pesssss
Canım senin kafa gitmiş.tabikide yapmıcaksın aldatmıcaksın ben başka bişe sölüyorum.senden bunu isteyen adamla hala aynı evde nasıl yaşıyosun,çocuklarını bu pis sapıkla aynı ortamda nasıl büyütüyosun.fantezisi aldatılmak mış..........Allahım nasıl insanlar içinde yaşıoz....canım istiyor zorluyor yalvarıyor ben o kadar şerfsz olsydım şimdiye kadar ben bir anneyim....
benim şu dünyada sadece 2 çocuğum var TEK İSTEĞİM BU DÜNYADAN BİR AN ÖNCE tez zamanda Allahımın canımı alması tek çıkar yoılum bu o gün inşallah yakındırboşanmanızın önündeki engel nedir?
Yalvarıyor mu birde karaktersiz.canım istiyor zorluyor yalvarıyor ben o kadar şerfsz olsydım şimdiye kadar ben bir anneyim....
bende hergün kahkaha atmak isterdim..derler ya gerçekler daima acı veriri...ben şaka yaptığınızı düşünmek istiyorum
Neden boşanmak yerine ölümü düşünüyorsunuz? Az önceki yorumda ben bir anneyim demişsiniz. Anneler ardında bırakacaklari çocukları düşünerek hareket ederler. Psikolojiniz bozulmus sizin bir uzman yardımı almalısınız.benim şu dünyada sadece 2 çocuğum var TEK İSTEĞİM BU DÜNYADAN BİR AN ÖNCE tez zamanda Allahımın canımı alması tek çıkar yoılum bu o gün inşallah yakındır
canım istiyor zorluyor yalvarıyor ben o kadar şerfsz olsydım şimdiye kadar ben bir anneyim....