Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Çünkü kabul etmese de kocaya bağımlı ve ayrılmak istemiyor bence.

Bu konuşmalardan sonra kalkıp kendinizi açıklamayın Allah aşkına niye eziyosunuz kendinizi, isterseniz her gün temizlikçi gelir isterseniz hergün dışarıdan yemek yeyin. Kimseyi bağlamaz. Kocanızın davranışı iğrenç. Çok rahatsızsa sizinle konuşsun dahası çok daha fazla rahatsızsa sizinle olmayacağını size söylesin boşanma kararı alsın. Karaktersiz bu adam.

Hem suçlu hem güçlü yani. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Cinsel hayatlarını bile konuşabilecek kadar yakınlaştılar demekki. Siz aynı şekilde bir iş arkadaşınızla konuşsanız napardı acaba. Yine normal karşılar mıydı?

Evlatlıktan red etsin değil para veriyordu , parası bittikçe vermesin mesela
Yok benim kayınvalidem öyle biri değil. Hele ki öyle aldatma olsa resmî bir şekilde elimde kanıt olsa kesinlikle oğlunu kapıya koymaz. Alkol konusunda da böyle oldu

Aldatmaya son derece karsiyim. Hatta aldatan kadin olsun erkek olsun onyargiyla bakarim. Tanidigim biriyse veya ünlü biriyse falan farketmez o kisiden hoslanmam.

Oglum esini aldatsa ona da kizarim tepkimi koyarım. Ama bu sonsuza kadar da surmez sonucta. En fazla 1 ay tepkimi sürdürebilirim. Evlat bu asla sevgisi bitmez insanın icinde. Ne yparsa yapsin bir sekilde yine bağrına basarsin.

Konu sahibi sizin önceki konularınızıda okumuştum, maalesef sizin eşinizden hiçbir şey olmaz. Boşa vakit kaybı. Siz eşinizin annesi değilsiniz, sürekli hatalarını düzeltmeye çalışmayın.

Cinsiyetçi biri değilim ama evli bir kadın ile evli bir erkeğin cinsel hayatını bu kadar rahat konuşmasını asla kabul edemem. En samimi arkadaşlarımızla bile yatak odamızı paylaşmıyoruz. Bir erkeğin karşısında ki bir kadınla bu şekilde cinsel muhabbeti esnasında hiç tahrik olmadığını düşünemedim açıkcası

Evet boyle gorev gibi oldu uyandırıp yapma demek istemis gibi.

Eger sevgililerse esiyle iliskisiniz anlatmaz zaten kiskanir sevgilisi diye. Sevgili degilse de yine de anlatmaz gibi is atiyorsa bile.

+1

ati alan uskudari gecmistir diye dusundum ben,
konu sahibi sabahtan beri onu mu yapsam bunu yapsam derken,
kadin belki de coktan kocasina yalan yanlis bir hikaye uydurmustur.
Konu sahibi bu isin sonunda suclu bile cikabilir.

Sanal seks yapmis olabilirler yazmisti bir arkadas onceki sayfalarda, bana da bu ihtimal daha mantikli geliyor suan.

Reglini falan da hamilelik ihtimali icin anlatiyor bence. Mayıs ayinda birlikte olmuslarsa ve hamileyse bebegin esinizden olma ihtimali cok yüksek bence. Sessiz kalip delil toplasaniz daha ise yarar olurdu.
Arkadsca konussa reglini neden anlatsin. Sevgililer demekki kadar ya hamilelik acisindan ya iliskiye girme açısından belirtiyor durumu.

Onu nerede anlatmış ki ?
O zaman derhal görüntüleri al avukata git konu sahibi.
Burada vakit kaybetme

Ilk konunuzu okuduğumda yeni evliydiniz evi darma duman etmişti, kırıp döktü bikac sene onceydi heralde 2 yıl olabilir, sonra yine ara ara taskinliklar hep merak ettim sizin asla birakmam tavrınız neden bir insan iyi olmak istemiyorsa istemiyordur. Şuanda alkol değil ama olasi yakin geliyor ve sizi suçlayacak gibi hissediyorum. Şuanda yaptığı seyin affi var mi bilmiyorum. 3 gun konusmadin , 4 gün surat astin bu adaminda akli çalışmıyor değil hala duruyorsa özür bekliyor iki güzel söz , cicek , böcek sonra herşey duzeleck mi cok büyük güven problemi , esim benim hakkımda camıs gibi yatsamda gidip elin kadinana anlatamaz ya ne demek bu baska kadina anlatıp küçük düşürüyor, yemek yapmıyor, temizlik yapmıyor bunlar nasil seyler diger konuya değinmiyorum bile nasil unutulacak.üzülüyorum sizin icin gerçekten herşeyi yapabilecek gücünüz var ama kac senedir bu adamla uğraşıyorsunuz.

Bir kadın bir kadın arkadaşına bile yatak odasını paylaşırken utanır bu nasıl bir ilişki? Flörtleşme kokusu geliyor burnuma. Şimdi olmasa da sizin kocanız da benimki gibi kestim görüşmeyi der gizli saklı konuşmaya devam eder. Aynısına benzer durumu yaşadım üzerinden bir yıl geçti meğerse konuşmaya devam ediyormuş evde engelliyormuş kadını. İyi niyetliydi ikisi de :)

Nisan sonu olan muhabbeti mayis ayinda konuşmuş olabilirler.

Ama öyleyse de nasıl anlayacağım ki. Üstteki konuşmaları işti. Cidden kafam şimdi yerine geliyor biri bana dese ki gece hiç hoş olmadı yaaaa hiç hoşuma gitmedi uykudan uyanıp olması dese hayırdır neden uyandın derim direkt di mi evet görevmiş gibi oluyor diyemem cinsellikten bahsettiğini anlayamam

Heryerden engelledim mail atmış. Ağlamış resmini çekmiş bir daha yapmayacağım falan filan o kadar yapmacık geliyor ki şuan

Ne yapmayacakmis?
Sizi aldatmayacak mi yoksa o kadınla dedikodunuzu mu yapmayacakmis?
Ağlayıp foto çekmek nedir ya :)) akılsızlık ve panik.
Benim anladığım kadinda kocanizda fena tutuşmuş..
Lütfen alttan almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…