Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Kadının kocasina yollamamak icin hicbir sebep göremedim.Çok sakinsiniz bence okuduklarinızi düşününce.Affederseniz bir dahaki sefere hakkınızda daha beter konuşur .Evlilikleri saygi ayakta tutuyor bence ve sizin kocanızda hic kalmamis.

Bunu düşünen bir kadın olunca bazen bunları bu hale biz kadınlar getiriyoruz oh olsun diyesim geliyor bir çoğuna

Yaa elinden çikolatasını oyuncaklarını da alacağım. Öğle arasına yemek yemeye gidiyorum diye annesinden para istiyormuş kızla gittiğini düşünüyorum

Kocanız çok sorunlu biri. Biliyorsunuz değil mi.
bana sorarsanız size ne sevgisi var ne saygısı var.
ikinizde çalışıyorsunuz madem neden evi temizlikten siz sorumlusunuz sadece. Bir de gerine gerine eleştiriyor.
Gençliğiniz gitmeden bir çözüm bulun bu duruma. bir ömür heba etmeyin. Düzelecek mi gerçekten. Değişecek mi. Boşanmayacaksanız Umarım eşiniz düzelir.

Çalışıyorsunuz bir de temizlik listesi yapacak. Yedirin listeyi. Başka birine sizi çekiştirmesi hususunda yorum bile yapamam.

Annesi dedi geçende 100 tl her hafta öğle yemeği diye istiyormuş alkol almıyor di mi dedi bende yooo hiç görmedim dedim aklıma yemeğe gidiyorlar diye geldi

Çok mantıklı bir süre hiç konuşmak istemiyorum kararımı vereyim ona göre değerlendireceğim teşekkür ederim
Ya Hu!
Düşünecek ne var?
Koyun kapının önüne gitsin.
Kiminle sizin dedikodunuzu yapıyorsa onunla yaşasın.
Büyük sözüme tövbe böyle bir adamı,
eş diye ne yatağıma alırım ne soframa oturturum.
Basiretiniz mi bağlandı ben anlamadım inanın.

Yaa elinden çikolatasını oyuncaklarını da alacağım. Öğle arasına yemek yemeye gidiyorum diye annesinden para istiyormuş kızla gittiğini düşünüyorum
Alkolik, çalıştığı hâlde yemek parasını annesinden alacak derecede aciz, size zerre saygısı, sevgisi olmayan, kadın bir iş arkadaşıyla rezil muhabbetler yapan kocanız için bulduğunuz çözüm bu mu?

Onu elinden oyuncak falan alma derdine düşmeyin , yapacağınız şey belli yazışmaları kadına ve kocasına gönderip size camış diyen adamı boşamak. Hala annesinin verdiği parayı kesmesini düşünmeniz enteresan.

Şunları okudukça. Bizde birşey var da ben mi göremiyorum diye düşünmeye başladım hemde bilgisayardan konuşuyor adama bak ya. Hiç mi korkusu yok.. bencede kadına söyleyin boşanmayacaksanız eşinizden uzak dursun bari. Eşine de söyleyin gerekirse.

Öncesi normal iş konuşması siz diyince bu şekilde bana da eşi değil gibi gelmeye başladı hala daha tarihi araştırıyorum bir yere gittim mi diye
Bence Eşiyle Arasında yasadığı birşeydir. Biryere yemiş olsanız bile kadını gece eve mi getirecek ?
Olabilir mi ki

Kendi yapsın madem gevşek herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…