Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Insanlar bazen bu kadar "aşağılık" olabiliyor maalesef.

Ben olsam öyle bir kadına hem dersini verir eşine yollardım hemde o adamı evden kovarım ne demek benim yatak odamı başkasıyla konuşmak.. Bide adamı düşünün??

Kocalarınız sütten çıkmış ak kaşık çünkü değil mi?
Adı üstünde koca, erkek onlar , hem de onların pipisi var çok mühim yaratıklar çoook. Ama o kadınlar yok mu o kadınlar herşey onların başının altından çıkıyor gül gibi melek gibi erkekleri baştan çıkarıyorlar

çok normal
çünkü hiç bir anne evladından vazgeçmez
formalitede kızar, bağrır, 'kulağını çeker' ama 'el' kızı/oğlu için evladından vazgeçmez
gerekirse onu suçlar ama evladını temize çıkarır.
Cahil dediğide ondan.
32 değilde 52 olsaydı yine aynısını derdi. Eminim

Yok benim kayınvalidem öyle biri değil. Hele ki öyle aldatma olsa resmî bir şekilde elimde kanıt olsa kesinlikle oğlunu kapıya koymaz. Alkol konusunda da böyle oldu

Onların hiiiiç karılarını aldatmaya meyli yok, gözleri dışarı kaymaz, sadıktırlar. Ama bu namussuz, ahlaksız, haysiyetsiz (!!!) kadınlar gelir ve bu masum, tertemiz, saf adamları avcuna alır, yuvayı yıkarlar.

Aynen, konu sahibesi aldi KVye gosterdi bunlari KV ne yapsin ki?? Oglum cok ayip etmissin, kziim sen de affet der gecer yani. Ne yapsin essek kadar adami sopayla mi dovsun, gozdagi mi versin? Konu sahibesinin KVden veya kendi annesinden beklentisi nedir anlamadim.

Öyle öyle. Allah sonumuzu hayr etsin...

sanki birbirlerinden bir şeyler beklemişler hani biri bi adım atsa kendilerini yatakta bulacaklarmış gibi geldi bana 2 side eşlerinden dertli güya vallahi ben bu insanları anlamıyorum ıslah etsin kadını erkeği kalmadı artık

Erkek kadın diye ayrım yapmamak gerekiyor, yaşadığın birlikle olduğun insana saygı ile alakalı tamamıyle eşimin bana saygısı yokmuş

Bilmiyorum ki acaba al yetistigin adam ancak bu kadar olur demeye mi getirilmeye calisiliyor

OHAa demekten baska bısey dıyemedım ozur dılerım....

Yok benim kayınvalidem öyle biri değil. Hele ki öyle aldatma olsa resmî bir şekilde elimde kanıt olsa kesinlikle oğlunu kapıya koymaz. Alkol konusunda da böyle oldu

çok yanlış düşünüyorsunuz ve konuyu yanlış yere çekiyorsunuz
ha diyelim kv deniz dediğiniz gibi yaptı oğlunu eve almadı.
Evlatlıktan reddetti
Annesinin bile kabul etmediği adamı siz koca olarak kabul etmeye devammı edeceksiniz

Bence birbirlerini anlatmiyorlar. Öyle olsa bu kadar bezmiş gibi anlatmazlardi sanki. Görev falan diyeceklerini sanmıyorum. Ne tarafından tutarsan tut iğrenç. Bu olaydan sonra evliliğiniz toparlanmaz sanki.

Konunuzu şaşkınlıkla ve üzülerek okudum.İş arkadaşı onlar, yeri geliyor senden daha fazla o kadını görüyor, tabiki anlatabilir, cinsiyetçilik yapmayın, anlattığı kadın değil erkek olsa yine aynı şeyleri mi diyeceksiniz minvalli yorumlar gelmediğine şaşırdım açıkçası.

Konu sahibi kayınvalideye anlatsanız ne olacak, en fazla on gün konuşmaz, azarlar, sonrada hadi yuvanızı kurtarın der, kaldı ki belkide bilinçaltınızda siz de böyle olmasını istiyorsunuz o yüzden başka bir seçenek aklınıza gelmiyor.

Mesajlaşmaları neden kadının kocasına atmadığınızı cidden anlayamıyorum, ben olsam gecenin o saatinde bile kocasına göndermiştim.Madem konuşmalar masum o zaman kocasına göndermenizde de bir sorun yoktur herhalde.Ben olsam cidden ayrılırdım ama siz yine de her şeyin düzeleceği umudu taşıyorsunuz sanırım.Sizin için iyi olan neyse o olsun.

Bacım ne diyosun sen saka mısın ya?

Euzu besmele bi yaşıma daha girdim.

Evlatlıktan red etsin değil para veriyordu , parası bittikçe vermesin mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…