Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Babam inme (beyin felci) geçirdi. Babamdan korkuyorum. Ya yine hastalanırsa diye. Kötü bir dönemdeydi hastalandığında. Hatta hastaneye gelen babamın bir arkadaşının oğlu boşanma aşamasındaydı adam dedi babanızı bende çok üzdüm. Ona da çok üzüldü dedi. Yani babam asla arkamda durmayacak biri değil yanlış anlaşılmasın. Ben biraz daha toparlanmasını bekliyorum. Bende çok mutlu değilim bu durumdan. O kadar kötüyüm ki kimseye birşey diyememekten yutamama hastalığı başladı bende psikolojik. Yemek yiyemiyorum. Çok çok açsam çok küçük parça atıp ağzıma çiğneye çiğneye yoruluyorum eskiden yoktu hiçbiri. Güçlü durmaya çalışmaktan kendime ettim farkındayım hepsinin

Kamera nerede nereye el sallıyoruz. Şaka mısın kardeş. Ha ayşe ha fatma farkeder mi koca şeref yoksunu olduktan sonra kimle olduğu önemli mi. Konu sahibi kocası olacak o embesilden meshul elin kadınından değil. Yuvan kadınlar yuzunden değil güncellemesini tamamlayamamış erkek müsfetteleri yüzünden sarsılıyor. Bir de kadın olacaksın yazık.

Kadın hamile haliyle başkaların eşleriyle konuşmaya cekinmiyorda siz niye hamile diye dusuneceksiniz. Yazin size zina davası açacağım diye. Gerçekten yapmayacaksanız bile korkutun. Insanlar birseyi yaparken korkmuyorlarsa karsidaki kadini onemsemiyorlarsa bedel odemelilerdir bana göre. Kocanız konusunda ben bu mesajları şöyle yorumluyorum bak ben karım dan memnun degilim bak bende kocamdan memnun degilim diye birbirlerine yol yapmışlar ve konuşma mayısta olmuş diyorsunuz belkide yol yapmayı kesip ilişki ya da flört boyutuna geçtiler belki iş yerinde yakınlıkları farklı bir boyutta belki birlikte yemeğe kahveye çay icmeye vs çıkıyorlar. Bunları eşiniz le oturup konuşun bosanirmisiniz bilmiyorum ama ben bunu bildigin birbirlerine yol yapmak olarak tanimliyorum kaba bir tabir ile .

Çok üzüldüm yapmayın bunu kendinize
İlerde bu adam yüzünden iyice hastalık sahibi olursunuz.
Akıllı bir adam olsa zaten eşim bağımlılık döneminde bile beni terketmedi yanımda oldu, maddi ve manevi destekde bulundu böyle birinin hakkını ödeyemem diye etrafınızda dönmesi lazım.
Bu adam sizi kesinlikle hak etmiyor.

Sana yazık be. Bak bakalım kaç post altına yazmışım adamın yanlış yaptını ve ablanın derhal bu kadidnan kurtulup eşine dair yaptırıma geçmesini. siz gibiler empati yoksunusunuz . Durup inxeleyin yazilarimi sonra bana salca olun. Ve sizi de asla ilgilendirmez bh benim dusunxem . Aynisinj sen yaşasan bende yine ayni kocan yanlis bu kadindan krutul derdim senin gibi icim fesat değil .

Siz onun İçin o kadar uğraştınız, aldığınız karşılığa bakın. Çoktan kocasına yollayıp kocamı da kapı dışarı etmiştim herhalde. En az sizin kadar sinirlendim okurken.

Allah acil şifa versin.
Babanız herkesle empati yapan biriyse kimse onu üzecek konuları açmamalı.
Siz de bu arada ailenizi hazırlarsınız boşanma durumunuza eğer öyle bir düşünceniz varsa.

Kocalarınız sütten çıkmış ak kaşık çünkü değil mi?

Beni yanlıs anlamayın sızı uzmek degıl nıyetımkesınlıkle ama, babam hasta annem yaslı Cocugum var özünde iyibiri tarzı savunmalar bana Bosanmama bahanesi gıbı geliyor.
Calisan ayakları ustunde duran kadınlarda olursa bu bahaneler daha da cok uzuluyorum.
Kocam is ıcın uzaga gıttı diyip, evlerine gidebilirsınız gider gitmez bosanıcam demenize gerek yok. Gitmek isterseniz gidersiniz yanı.

Konuşmanın başını kadın eşiyle sevişmesini anlatıyor diye nasıl bağ kurdun anlamadım
Resmen dün gece eşinle beraber olmuş onu yorumluyorlar gibi...
Mayıs ayında o tarihte sen neredeydin eşin nerede?
Hemen bunu açıklığa kavuşturman lazım

ben bile inanamıyorum ama seviyene inmeyeceğim çünkü ban yemek istemiyorum.

e
evet yazısmaları iletmelisin
senı salak yerıne koymasın
gerekenı yapsın kocası

Maillerime baktım bir yere gitmemişim :s

Acil şifalar dilerim babanıza. .
Biz burada kadın ya da kocası ile konuşun diyoruz ama eşiniz zaten sizin onu yakaladığınızı söylemiştir bence..
Kadın arsız değil ise zaten etekleri tutuşmuş kendini emniyete almışta olabilir.
İyiki elinizde konuşma geçmişi var..yoksa topu size cevirebilirlerdi..
Bize buradan konuşmak kolay, sinanmadigimiz olay üzerine yorumlar gırla gelir siz ne yapacağınızı tabiki daha iyi bilirsiniz lakin biliyor musunuz fazla iyi niyet dinen dahi yasaktır..
Elinizden gelen birşey var ise bunu o kadına da eşinize de yapmaktan çekinmeyin zira bence onlar cekinmeyecek.
Ve lütfen güçlü durmaya devam edin.
Ama bu hatayı bekliyordum arsizliginda bi güç değil.
Psikolojik üstünlük de sizde olsun.
Sizin sessizliğinden istifade şuan etrafınızdaki herkesi bilgi kirliligi ile zehirliyor olabilir bunda unutmayın.

Kısacası;

Elenmek için sınava tabi olan insanların kişilikleri kopya çekerek yükselmiştir. Karakter beklemeyin boşuna ...

yerinizde olsam yazışmaları kadının kocasına atarım ve evi terkederim.
Size boşanın diyemem tabii ama o adamı ben olsam boşarım.
Kadının çoktan haberi olmuştur zaten eşiniz anlatmıştır herşeyi
birtek onun kocasının haberi yok, bence attın birazda onlar karı koca düşünsünler ne yapacaklarını.
KV denize anlatmanız çok saçma olur
önce oğluna kızar, sonra onu bağrına basar sizi siler. Annelik böyle birşey. Sizin için oğlundan vazgeçmez

bu arkadas haklı
kv atman saçma
eğer sadece bu konu sizin ailede kalırsa kapanılıp gider gizli gizli konusmaya devam ederler bi süre sonra
karsı tarafın aileside duysunki iş ciddiye binsin..

Ben de buna benzer birşeye şahit olmuştum. Adamın yemediği pislik yok bel altı muhabbetler alıp başını gitmişti, kadın dayanamayıp kaynanasına kayinpederine gösterdi. Alın sizin oğlunuz bu işte. Ben hamikeyim neyine yetmedim o kadar yetersiz miyim diye düşünerekten aldığı çıktıları önlerine koydu kaynanasından gelen cevap:

cahilliğine ver bi daha yapmaz. Hem yapmış ne olacak erkek adam.

Cahil dediği adam (!) o zamanlar 32 yaşındaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…