• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın gece hayatından bıktım napıcam?

Kimin esleriymiş onlar sabahin 4une kadar gezen adami normal gorup, arayip sormayanlar yahu 😂😂😂

Etrafimizda bir suru evli insan var, evli arkadaslarimiz var bizimde kimse serseri gibi eve sabahin 4unde barlardan geliyor diye duymadim.
Aksine eşim de dahil cogu erkek kafasina gore plan yapmaz eslerine danisirlar gunduz bulusmalarini bile.

Herkes delırmıs burada. Kadınlar adına utanıyorum. Korka korka ne yapmalıyım dıyorsunuz. Sızı haketmeyen ınsanların yanında kalmaya devam edersebız iplenmezsinşz aldatılırsınız dovulursunuz manipule edilirsiniz kovulursunuz her sey olur. Adam hem evlı hem beksr hayatı yasıyo mis.

Sizde gidin hem yanında olursunuz yada onun gitmediği bir gün sizde alın arkadaşlarınızı gidin o saatlere kadar durun bakalım bir daha gider mi kısasa kısas o beklesin evde birazda 😉

Evli adamın ne işi varmış barda klüpte eşsiz. Hem de kırk yılda bir de değil haftanın üç beş günü. Valla ben olsam ya bırakacaksın bu ortamı ya da boşanalım der, gerçekten de boşanırdım.

Sevgililik döneminiz oldu mu? Yani evlenmeden önce nasıldı bu adamın genel olarak hayatı?

Bazıları var, bekarken de bardan kulüpten çıkmıyor mesela. Evlenince bu adamların mutasyon geçirip ev kuşu olacağını sanıyor kadınlar. Bir insan bekarken neyse evliyken de odur aşağı yukarı. Yani bekarken gece gezmesi çok olan adam evlenince de ya eşiyle çıkar yada arasıra çıkar ama sabahın 4 buçuğunda gelmez evine.

Eşiniz abartmış, sizin güzel bir ayar vermeniz lazım. Bir defa kesinlikle gelmesini beklemeyin, biliyorum zor ama uyumasanız bile geldiğini görünce yatakta uyuyor gibi numara yapın. Sabah kalktığında sizi bulamasın, arkadaşınıza gidin kız kıza plan yapın. Annenize kahve içmeye gidin. Eşinizden biraz uzaklaşın yani. Sizi kaybetme korkusuyla yüzleşsin. Trip atmayın kavga etmeyin bu süreçte. Ondan uzaklaştığınızı hissetsin. Bu durumda o sizi merak edip üstünüze düşerse belki yoluna girer bir şeyler. Zaten bekar hayatı yaşıyor gibi kaybedeceğiniz bir şey yok. Daha kötü olmaz yani durum. Herkesin karısı bir şey demiyor derse de ben kendime bakarım, onlar beni ilgilendirmiyor de. Sizi fazla yumuşak bulmuş, genelde ailelere yansıtılmasın derim sorunlar. Ama bu farklı bir durum, babasına yada kendi babanıza anlatın durumu . Onlar konuşurlar. Böyle çekmek zorunda değilsiniz.

Son düzenleme:
Haftanın iki üç günü, sabahın dördünde gece kulübünden gelen eşini hangi kadın kabul ediyormuş? Ediyorsa da sizin gibi mecburiyetten ediyordur, mecbur kalıyordur bosanmak çözüm değil diye.

Adamda ki rahatlığa bakar mısınız utanmadan birde sizi suçlu çıkarıyor.

Boşanmayin da eş yolu bekleyin sabahlara kadar.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamam 😬kafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok:KK43: ergenler gibi alkol aldımı bırakamıyo 😬 kimsenın esı benm gıbı degılmıs ,ben cok kıskancmısım :KK43: kimsenın karısı aramaz sormazmıs :KK43: ya ben napıcam kızlar bana bı akıl verırmısınız ?
Annaaaaa sanki benim eşim yazdiklarinizin tıpa tipi sonucmu paranoyak olmuş bir ben bırakıyorum buraya vazgeçmiyorlar olmuyo maalesef cesaretin varsa sen ondan vazgeç bacim

Merhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamam 😬kafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok:KK43: ergenler gibi alkol aldımı bırakamıyo 😬 kimsenın esı benm gıbı degılmıs ,ben cok kıskancmısım :KK43: kimsenın karısı aramaz sormazmıs :KK43: ya ben napıcam kızlar bana bı akıl verırmısınız ?
Oralara damsiz gidilmiyor bunu biliyorsun dimi

Kimin esleriymiş onlar sabahin 4une kadar gezen adami normal gorup, arayip sormayanlar yahu 😂😂😂

Etrafimizda bir suru evli insan var, evli arkadaslarimiz var bizimde kimse serseri gibi eve sabahin 4unde barlardan geliyor diye duymadim.
Aksine eşim de dahil cogu erkek kafasina gore plan yapmaz eslerine danisirlar gunduz bulusmalarini bile.
Gunduz bulusmasini bile karisina danisip izin alan erkekte ne bileyim..

Gunduz bulusmasini bile karisina danisip izin alan erkekte ne bileyim..

İzin almayi siz yazdiniz ben degil. Evet gunduz buluşmasi için de danışılır o gun icin başka yapacagimiz birsey var mi yok mu diye kimsenin erkekliginden birsey eksilmiyor bunu yapinca. Erkeklik karsindakini insan yerine koymamakla yapilmiyor.

İzin almayi siz yazdiniz ben degil. Evet gunduz buluşmasi için de danışılır o gun icin başka yapacagimiz birsey var mi yok mu diye kimsenin erkekliginden birsey eksilmiyor bunu yapinca. Erkeklik karsindakini insan yerine koymamakla yapilmiyor.
Simdi esiniz gunduz suraya gidebilirmiyim dese ve siz hayir deseniz izin vermemis olmuyosunuz yani oylemi

Simdi esiniz gunduz suraya gidebilirmiyim dese ve siz hayir deseniz izin vermemis olmuyosunuz yani oylemi

Niye durduk yere hayir diyeyim? O gun için esime ihtiyacim yoksa veya baska onemli bir durum yoksa her zaman gitti gorustu arkadaslariyla.
Sırf zevkimden hayir köle dizimin dibinde otur diyecek biri olmadigim için eşim de bana karsi incelik yapiyor. Erkekliğe zeval gelmemesi için höt zöt yapmak gerekmiyor illa. Eşimin bir cok erkek arkadasinin da eşlerini onemsedigini goruyorum ve inanin bunun kimseye zarari yok. :)

Niye durduk yere hayir diyeyim? O gun için esime ihtiyacim yoksa veya baska onemli bir durum yoksa her zaman gitti gorustu arkadaslariyla.
Sırf zevkimden hayir köle dizimin dibinde otur diyecek biri olmadigim için eşim de bana karsi incelik yapiyor. Erkekliğe zeval gelmemesi için höt zöt yapmak gerekmiyor illa. Eşimin bir cok erkek arkadasinin da eşlerini onemsedigini goruyorum ve inanin bunun kimseye zarari yok. :)
Es onemsemek baska onemsedigini insan sadece bunlari danisarak anlayamazki adam size mehmetle bulusmaya gidebilirmiyim der git askim dersiniz solugu mervenin yaninda da alabilir misal
Ben hot zot le ilgili bisey demedim sadece her gunduz bulusmasini esine danismasi garip geldi herkesin bazen esi bile olsa ozel hayati olmali nasil ki biz herseyi onlardan izin almamaliyiz bazi kararlarimizi kendimiz verebilmeliyiz keza onlarda oyle

Birde o gun yapacaginiz baska birsey olsa unutmasi haricinde zaten onceden planliyorsunuz ben gunluk disari cikmalari kastetmistim ki sizde ilk mesajda zaten ondan bahsetmissiniz
Esinize ihtiyaciniz ya da onemli bisey olsa zaten onun danismasina gerek kalmadan kendiside durumu akisina gore idame ettirebilir

Es onemsemek baska onemsedigini insan sadece bunlari danisarak anlayamazki adam size mehmetle bulusmaya gidebilirmiyim der git askim dersiniz solugu mervenin yaninda da alabilir misal
Ben hot zot le ilgili bisey demedim sadece her gunduz bulusmasini esine danismasi garip geldi herkesin bazen esi bile olsa ozel hayati olmali nasil ki biz herseyi onlardan izin almamaliyiz bazi kararlarimizi kendimiz verebilmeliyiz keza onlarda oyle

Bana da evli insanlarin "özel hayati" olmasi garip geliyor ama kimsenin kadinligini, erkekligini sorgulama haddini kendimde gormuyorum. Napalim herkes kendi evliligine baksin en iyisi. Biz bu şekilde mutluyuz ve bu harekette benim için onemseme gostergelerinden sadece bir tanesidir ve boyle yapmaya devam edecegiz.

Back
X