• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın gece hayatından bıktım napıcam?

Melek343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
143
47
98
Merhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamam 😬kafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok:( ergenler gibi alkol aldımı bırakamıyo 😬 kimsenın esı benm gıbı degılmıs ,ben cok kıskancmısım :( kimsenın karısı aramaz sormazmıs :( ya ben napıcam kızlar bana bı akıl verırmısınız ?

Merhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamam 😬kafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok:KK43: ergenler gibi alkol aldımı bırakamıyo 😬 kimsenın esı benm gıbı degılmıs ,ben cok kıskancmısım :KK43: kimsenın karısı aramaz sormazmıs :KK43: ya ben napıcam kızlar bana bı akıl verırmısınız ?
Bu heriften hayır gelmez gibi duruyor ne bu ayol sorumsuz

Ben de eve almazdım. Hava da soğuk. Donsun mabadı. Siz kavga da etseniz aynı şeyi yapıp gelip evin baş koltuğuna oturabiliyorsa biraz zor vazgeçer bu alışkanlığından. Sizi kaybetmekten korkmalı bence. Ciddi olun, kararlı olun ve gözünü korkutun. Ayrıca en sinir olduğum şeydir başkalarının karısı böyle değil bilmem ne. Git o başkalarıyla evlen o zaman. Beni seçmişsin bana tahammülün yok. bu erkekler hep bana hep banacı anam.

Boşanmak istemiyorsanız size şiddet uygulamıyorsa ne hali varsa görsün niye uyuyamıyorsunuz güzelce ailesinin yanında uykuya dalmak varken bekar gibi takılıyorsa bırakın uyumanıza bakın düzeleceği varsa düzelir düzeleceği yoksa da su testisi su yolunda kırılır bu kadar size şiddet uygulamasın da önemli olan o boşanmak istemiyorsanız tedaviye de yanaşmıyorsa başka seçenek yok dua etmekten başka

Belki arada bir olur ama haftada 3 fazla, laftan anlamıyorsa sizde aynı şeyi yapın ona bu akşam kız kıza takılcaz kafa dağıtıcaz deyin geç gelin biraz merak etsin dışarda takılmak size göre değilsede evde oturun bir arkadaşınızla o sizi eğleniyor sansın bakalım nasıl oluyormuş.

Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler..
Evlenince ozgurluk alanina girilmesine karşıyım ancak haftada iki uc kere cok cok fazla. Siz de arkadaşlarınızla evlerinde bulusun ve o saatte gelin eve, bakalım kendisi kabullenecek mi?

4 senedir iyi dayanmışsınız. 4 hafta sonra evde kavga çıkardı. Arada bir gitse neyse de haftada 2-3fazla. Arkadaşlarıyla evlenseymiş. İşi gücü yok mu bu adamın. Yahu saat bir oldu mu bizimki bayılır. Sabah 4.30da eve gelip bi de işe gitmiyor herhalde

Ah kızlar evliliğin başlarında ne kavgalar yaptık ayrılma noktasına geldık..ama okdr yoruldumkı kavgadan gurultuden bıktım bi süre oda cıkmadı haftada bır di .. ama yıne azıttı aılesıde biliyo kızıyolar ona ama kandırıyo onları agzı ıyı laf yapar cnku :( en dogrusu benmde cıkıp aynı saatte eve gelmem anlaması ıcın evet kızlar:( bunu yapıcam bir gün bakalım noluyomus 😌 ama işde ataerkil toplum varya kadınların malsf o saatte cıkarsa suclu damgası vuruldugu toplumumuz .. baskılıyo benıde 😬direk suclu olurum ben bı cıksam 😬of ne bilim ya keske erkek olsaydım 😕

Back
X