- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
Eşiniz bu potansiyelde biri ise acilen ayrılmamızı tavsiye ederim.Uzun bakislari yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşiniz bu potansiyelde biri ise acilen ayrılmamızı tavsiye ederim.Uzun bakislari yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum
Çapkın olduğu için kocasının tedavi olması lazım. Kadında bir sorun yok. Kimin kocası böyle hareketler yapsa kadin olarak üzülür kafasına takarbacım sen ya tedavi ol ya kocani boşa yazik degilmi sana
kocada sorun yok demiyorum kocada sorun zaten var da acaba simdi ne demek istedi acaba kurmu yapti vs vs dusunmekten psikopata baglar insan.Çapkın olduğu için kocasının tedavi olması lazım. Kadında bir sorun yok. Kimin kocası böyle hareketler yapsa kadin olarak üzülür kafasına takar
hatlar karisti baciSemra konu sahibi zaten bu arada eşiniz bence iyi birşey söylemiş. Niye bozuldunuz. Semranın üstüne evlenmem demiş bunun nesi kötü
İşte resmen bunu anladimEvet içinden kadınla evlenme istediği olduğunu laflariyla belli etmiş utanmadan
Ya tabiki sinirlendim gelmesini istemedim tek gittim zaten farklı sehirlerdeyiz ama illaki bir yerde karsilasiyorlarKonu sahibi kaç kez sordum ama bir cevap alamadım sizden. Eşinizle bu konuları hiç konuşmadınız mı
Farkindamisiniz bana en çok koyanda evlenmek istemesi yani 2 3 günlük eğlence gibi gormemesiEvet içinden kadınla evlenme istediği olduğunu laflariyla belli etmiş utanmadan
Siz kocanızla yüzyüze bu konuyu konuştunuz mu size ne cevap verdi onu soruyorumİşte resmen bunu anladim
Ya tabiki sinirlendim gelmesini istemedim tek gittim zaten farklı sehirlerdeyiz ama illaki bir yerde karsilasiyorlar
Bı kadın hıssedıyorsa vardır bısey dıyebılırım bence bıdaha gıtme oraya ozman esının tepkısı olur sana eger dusundugun gıbı bısey varsa sevmıyorum gorusmek ıstemıyorum deUzun bakışlarına felan tanık olmuştum esimin
Soyle anlatayım size... Cift olarak esimle bir yere gitsem ve esimden bu şekilde suphelensem ki anladigim kadariyla bir de akrabaniz orda onu hayalleri ile birakir giderim. Simdi anladiniz mi? Kendine guven bunu gerektirir. Arkama donuo bakmam bu suoheyle de yasamam. Ne hali varsa gorsun ki boyle utanmadan alalade benim yaninda baskasina askini ilan edecek cesarete sahip adamla birakin ayni yataga girmeyi ayni odada ayni havayi solumam... Kendime duydugum saygi ona duydugum sevguden cok daha değerli. Simdi kendine guveni anladiniz mi? Eger supheniz var sorun gitsin ama cesaretiniz varsa duyacaginiz seylere... Eger yoksa susup karıştırmadan oturun.Bu sözü hiç anlayamadım biliyor musunuz güvense de aldatilir. Ama hep duyuyoruz bunu burda yazıyorlar kendine hiç mi güvenin yok falan.
Konu sahibi ben değilim bu 1Soyle anlatayım size... Cift olarak esimle bir yere gitsem ve esimden bu şekilde suphelensem ki anladigim kadariyla bir de akrabaniz orda onu hayalleri ile birakir giderim. Simdi anladiniz mi? Kendine guven bunu gerektirir. Arkama donuo bakmam bu suoheyle de yasamam. Ne hali varsa gorsun ki boyle utanmadan alalade benim yaninda baskasina askini ilan edecek cesarete sahip adamla birakin ayni yataga girmeyi ayni odada ayni havayi solumam... Kendime duydugum saygi ona duydugum sevguden cok daha değerli. Simdi kendine guveni anladiniz mi? Eger supheniz var sorun gitsin ama cesaretiniz varsa duyacaginiz seylere... Eger yoksa susup karıştırmadan oturun.
Ben de size saldirmiyirum aciklama yapiyorum.Konu sahibi ben değilim bu 1
Kendine güvenin yok mu derken boşanmayı kastettiginizi kendinize hiç mi güveniniz yok cümlesinden anlayamayız bu 2
Size saldırmak için yazmadım. Bu da 3.
Tamam kirdiysam kusura bakmayın kiziyorsunuz sanmıştım.Ben de size saldirmiyirum aciklama yapiyorum.
ayol resmen kıza mesaj göndermiş senin kociş...kıza;eşime birşey olursa senden aşka biri ile evlenmem...kocacığının bu kızda gözü var senin yanında yürümüş işte anlasanaEsimle evli bir çiftte oturmaya gittik, muhabbet ederken 2.evlilik yapan birilerini konuşuyorduk hepimiz, esim ben semraya birsey olursa birdaha evlenmem deyip daha yukses sesle ev sahibi kiza bakarak sesini duyururak büyük konuşmayım daa dedi.. Al sana bir kaya nerene dayarsan daya.. Hic bir şey demedim, kizin da arkası dönüktü, ne demek simdi bu kizlar?