• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin garip davranislari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esimle evli bir çiftte oturmaya gittik, muhabbet ederken 2.evlilik yapan birilerini konuşuyorduk hepimiz, esim ben semraya birsey olursa birdaha evlenmem deyip daha yukses sesle ev sahibi kiza bakarak sesini duyururak büyük konuşmayım daa dedi.. Al sana bir kaya nerene dayarsan daya.. Hic bir şey demedim, kizin da arkası dönüktü, ne demek simdi bu kizlar?
Yani kıza duyurmak isteme amacımı rahatsız etti sizi yoksa büyük konuşmayim demesimi

Gerçekten kocanız bunu mu kastetti yoksa sizin kuruntunuz mu bilemiyorum ama bunu yapabilme ihtimali aklımda olan biriyle aynı evde yaşamak, aynı yatağa girmek benim icin mumkun olmazdi.

Kadının arkası dönükmüş. Hadi yüzyüze bakarken, birbirlerine cilvelenseler haklısınız diyeceğim de. Sanki biraz kendi kendinizi doldurmuşsunuz gibime geldi.

Esinin bu civikligina ne gerek vardi ki. "Allah razi olsun esime uzun omurler versin cok mesut bir evliligim var. Tabi hayatin ne getirecegini de bilemeyiz ama ben Semradan baskasiyla bir hayat dusunemiyorum" de ya da sus yorum yapma be adam. Arkasi donuk kadinin duymadi icin sesini yukseltip o taraftan ne tepki gelecek diye bakmalar da ne? Esinin gereksiz hareketleri. Sanirim bu tip seyleri daha once de yasadiniz ve bir birikim oldu sizde. Bence artik esinizle arkadas ziyaretlerine ciftli gitmeyin. O arkadasiyla gorussun..Eger bu hareketleri hep varsa yani esiniz etrafa hep mavi boncuk dagitan tiplerdense evrene salin gitsin, birakin Semrasiz yasasin. Buyuk konusmus.

Buna benzer bir konu vardı.
O üyenin yeni üyeliği mi acaba?

Konu sahibi zaten içine kurt düşmüş bide siz yangına körükle gitmeyin .
Dikkatli olmamız gerekiyor kadınlar olarak. Hele ki konu sahibinin eşiyle bu konuyu konuşması gerekiyor, bence art niyet var. Kadın duysun diye sesini yükseltmeler falan. Benim esim öyle bir şey yapsa bu kadar sabırlı olmazdım

Dikkatli olmamız gerekiyor kadınlar olarak. Hele ki konu sahibinin eşiyle bu konuyu konuşması gerekiyor, bence art niyet var. Kadın duysun diye sesini yükseltmeler falan. Benim esim öyle bir şey yapsa bu kadar sabırlı olmazdım
O da evli kadinda evli resmen sesini duyurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back