- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani kıza duyurmak isteme amacımı rahatsız etti sizi yoksa büyük konuşmayim demesimiEsimle evli bir çiftte oturmaya gittik, muhabbet ederken 2.evlilik yapan birilerini konuşuyorduk hepimiz, esim ben semraya birsey olursa birdaha evlenmem deyip daha yukses sesle ev sahibi kiza bakarak sesini duyururak büyük konuşmayım daa dedi.. Al sana bir kaya nerene dayarsan daya.. Hic bir şey demedim, kizin da arkası dönüktü, ne demek simdi bu kizlar?
Uzun bakışlarına felan tanık olmuştum esiminBoyle dusunmen ıcın bı sebep vardır ıllakı daha oncedemı oyle bısey sezdın oyleyse ben olsam esıme sorardım hayırdır dıye
Bu sözü hiç anlayamadım biliyor musunuz güvense de aldatilir. Ama hep duyuyoruz bunu burda yazıyorlar kendine hiç mi güvenin yok falan.Kendinize hic guveniniz yok mu?
Bence desiz eşli görüşmeyin kimseyle.
Ben size hakverdim konu sahibi. Kadınlar hislerinde asla yanilmazlar.Eşinizin o kıza ilgisi var demek ki zarf atıyor, kadının eşi duymadı mı bunlarıUzun bakışlarına felan tanık olmuştum esimin
Esra erolu bir izleyin neler var neler evliler birbirine kaçıyor bu devirdeSanki kadını kocasından bosatip onlami evlenecek saçmalık. Art niyet yok bence bunda
Konu sahibi zaten içine kurt düşmüş bide siz yangına körükle gitmeyin .Esra erolu bir izleyin neler var neler evliler birbirine kaçıyor bu devirde
Dikkatli olmamız gerekiyor kadınlar olarak. Hele ki konu sahibinin eşiyle bu konuyu konuşması gerekiyor, bence art niyet var. Kadın duysun diye sesini yükseltmeler falan. Benim esim öyle bir şey yapsa bu kadar sabırlı olmazdımKonu sahibi zaten içine kurt düşmüş bide siz yangına körükle gitmeyin .
IkisideYani kıza duyurmak isteme amacımı rahatsız etti sizi yoksa büyük konuşmayim demesimi
O da evli kadinda evli resmen sesini duyurduDikkatli olmamız gerekiyor kadınlar olarak. Hele ki konu sahibinin eşiyle bu konuyu konuşması gerekiyor, bence art niyet var. Kadın duysun diye sesini yükseltmeler falan. Benim esim öyle bir şey yapsa bu kadar sabırlı olmazdım