• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin garip davranislari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten kocanız bunu mu kastetti yoksa sizin kuruntunuz mu bilemiyorum ama bunu yapabilme ihtimali aklımda olan biriyle aynı evde yaşamak, aynı yatağa girmek benim icin mumkun olmazdi.
Yani sizin anladığınız bu kadınla resmen evlenmek istediğimi?

Benden size tavsiye... Kendinize cok iyi bakin gezin tozun şıkır şıkır olun. Kendinizi ev isine adamayin. Para harcayin. Cok bakimli olun. Umursamayin.
Hemen hemen her erkek aldatir da sizin esiniz biraz fazla igrenclesmis. Ve unutmadan kadin ne hissediuorsa dogrudur.

Esimle evli bir çiftte oturmaya gittik, muhabbet ederken 2.evlilik yapan birilerini konuşuyorduk hepimiz, esim ben semraya birsey olursa birdaha evlenmem deyip daha yukses sesle ev sahibi kiza bakarak sesini duyururak büyük konuşmayım daa dedi.. Al sana bir kaya nerene dayarsan daya.. Hic bir şey demedim, kizin da arkası dönüktü, ne demek simdi bu kizlar?
oooo semranin gozu senin kinde mi yani:):) vay lele;)

Kadinin gel semrayi öldürelim,biz evlenelim dedigini esinin de aa semra olse de evlenemem deyip sesini duyurmaya calistigini mi dusunuyon ki anlamadim ben🤣
Saka saka ben kadin hissedercilerdenim sahsen.gozlemleyin derim baska davranislari da var mi ben olsam daha sık bir araya gelir gozlemlerim ve esime bisiy demem su asamada

O da evli kadinda evli resmen sesini duyurdu
Sesini duyurdu ne demek zaten aynı odada değil misiniz? İçine içine mi konuşacak adam. Nasıl hayatlarınız var yahu kocanız evli bir kadına böyle bir ima yapacak türden biriyse evli kalmazsınız olur biter. Kadın da kocanıza çanak tutacak biriyse onla da görüşmezsiniz. Böyle kendi kendine delirip oranıza buranıza kaya dayamanıza gerek yok yani.

Eşinize güvenmemenizi gerektirecek davranışları var mıdır?
Eğer yoksa üzerinde durmaya değmez.
Muhtemelen öylesine o tarafa bakmıştır.

Ben biraz daha saf bir yorum yapayim. Belkide kadinin esine istinaden soylemistir.boyle bir konusma erkekler arasinda gecmis olabilir.esim olurse evlenirim diye.esinizde kadina bakarak esin boyle düşünüyor.ona gore ben dusunmuyorum ama gibisinden. Cok mu masum bir yorum oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back