• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin garip davranislari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esimle evli bir çiftte oturmaya gittik, muhabbet ederken 2.evlilik yapan birilerini konuşuyorduk hepimiz, esim ben semraya birsey olursa birdaha evlenmem deyip daha yukses sesle ev sahibi kiza bakarak sesini duyururak büyük konuşmayım daa dedi.. Al sana bir kaya nerene dayarsan daya.. Hic bir şey demedim, kizin da arkası dönüktü, ne demek simdi bu kizlar?
Diyelim eşin o bayanla ilgileniyo bunu kocasının ve sizin yanınızda belli eder mi sizce?onuda gectim madem güvenmedgnz bir ortamdsnz neden bu tarz misafirliklere gdiyorsnz

Bundan önce Şüphe çeken baska davranışı olmuş muydu eşinizin.

Uzun bakislari yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum
Ee pes artık. Baya baya aşık olmuş eşiniz o kadına. Eşinizle bu konuları hiç konuşmadınız mı ne yapmaya çalışıyon demediniz mi

Eşiniz kimin öleceğini bilmediği halde ölüm sonrası için plan yaptı yani bence gereksiz bir kuruntu. Başka bir şey görmek lazım ki anca öyle bu şekilde düşünün

O da evli kadinda evli resmen sesini duyurdu

Ben anlamadım şimdi kadının arkası dönük, eşi odada yok
Ama hepiniz ikinci evliliklerden bahsediyorsunuz.
Çok enteresan değil mi bu acaba bana mı öyle geldi?

Kadının arkası dönükse, eşi de odada yoksa kocanız kime diyor Semra ölürse bir daha evlenmem diye?

Kafam karıştı :işsiz:

Ben anlamadım şimdi kadının arkası dönük, eşi odada yok
Ama hepiniz ikinci evliliklerden bahsediyorsunuz.
Çok enteresan değil mi bu acaba bana mı öyle geldi?

Kadının arkası dönükse, eşi de odada yoksa kocanız kime diyor Semra ölürse bir daha evlenmem diye?

Kafam karıştı :işsiz:
Ayni ortamda kadinin arkası dönük, ama duyuyor yani başka kimse yoktu

düşünce yapın çok çirkin. eşinin arkadaşının eşine yürüdüğünü düşünecek kafaya geldiysen aranızda yeterince samimiyet yoktur. bence salın birbirinizi sahtekar dostluklara gerek yok.
ayriyeten eşinle alakalı böyle düşünebiliyorsan boşan bence de çok zorlama :spor:
Öyle deme Cinnet, benim babam annemi en yakın arkadaşının karısıyla aldattı. Olabiliyor yani böyle şeyler.

Ama konu sahibinin ki kuruntu, bak buna eminim.
Psikolojik destek alın bir zahmet.

Öyle deme Cinnet, benim babam annemi en yakın arkadaşının karısıyla aldattı. Olabiliyor yani böyle şeyler.

Ama konu sahibinin ki kuruntu, bak buna eminim.
Psikolojik destek alın bir zahmet.
ya sürekli bu düşüncede olacaklarsa bir araya gelmesinler o zaman blosscum gerek var mı?

ya sürekli bu düşüncede olacaklarsa bir araya gelmesinler o zaman blosscum gerek var mı?
Hah bak bende onu demek istiyorum.
Biz somut bir delil yakaladığımız için bu konuda nettik. Ama konu sahibi 3 5 kelamın dedektifliğini yapıyor, bunlardan iz sürüp anlam çıkartmaya çalışıyor. Çok çok çok saçma. Bayağıdır da şüpheleniyormuş, e o zaman neden her defasında bir araya geliyorsun değil mi ama? Mesela sen bir kadının kocana olan davranışından rahatsız olduğunda o kadınla olan iletişiminde devam eder misin, yoksa kocana hissettirmeden mesafe mi koyarsın? Konu sahibi aşırı takıntı, mesela şuan yine konu açmış.

Konu sahibi kaç kez sordum ama bir cevap alamadım sizden. Eşinizle bu konuları hiç konuşmadınız mı

Hah bak bende onu demek istiyorum.
Biz somut bir delil yakaladığımız için bu konuda nettik. Ama konu sahibi 3 5 kelamın dedektifliğini yapıyor, bunlardan iz sürüp anlam çıkartmaya çalışıyor. Çok çok çok saçma. Bayağıdır da şüpheleniyormuş, e o zaman neden her defasında bir araya geliyorsun değil mi ama? Mesela sen bir kadının kocana olan davranışından rahatsız olduğunda o kadınla olan iletişiminde devam eder misin, yoksa kocana hissettirmeden mesafe mi koyarsın? Konu sahibi aşırı takıntı, mesela şuan yine konu açmış.
ben söylemeden sen tüm düşüncelerimi ifade etmişsin zaten. aynen öyle düşünüyorum bende :)
yine aynı konu üzerinden mi açmış hemen bakayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back