Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Kasım 2019
- 575
- 315
- 18
- 33
- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
Esinle bu konuyu hiç konusmadin mı peki. Ne diyor sanaO da evli kadinda evli resmen sesini duyurdu
- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
Evet içinden kadınla evlenme istediği olduğunu laflariyla belli etmiş utanmadanYani sizin anladığınız bu kadınla resmen evlenmek istediğimi?
- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
Diyelim eşin o bayanla ilgileniyo bunu kocasının ve sizin yanınızda belli eder mi sizce?onuda gectim madem güvenmedgnz bir ortamdsnz neden bu tarz misafirliklere gdiyorsnzEsimle evli bir çiftte oturmaya gittik, muhabbet ederken 2.evlilik yapan birilerini konuşuyorduk hepimiz, esim ben semraya birsey olursa birdaha evlenmem deyip daha yukses sesle ev sahibi kiza bakarak sesini duyururak büyük konuşmayım daa dedi.. Al sana bir kaya nerene dayarsan daya.. Hic bir şey demedim, kizin da arkası dönüktü, ne demek simdi bu kizlar?
- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
Kadının kocası o sırada odada değilmiş duymamisDiyelim eşin o bayanla ilgileniyo bunu kocasının ve sizin yanınızda belli eder mi sizce?onuda gectim madem güvenmedgnz bir ortamdsnz neden bu tarz misafirliklere gdiyorsnz
Uzun bakislari yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldumBundan önce Şüphe çeken baska davranışı olmuş muydu eşinizin.
- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
Ee pes artık. Baya baya aşık olmuş eşiniz o kadına. Eşinizle bu konuları hiç konuşmadınız mı ne yapmaya çalışıyon demediniz miUzun bakislari yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum
- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
Ne gibi bahanelerle kadını arıyoki aranılacak bi durum varsa sizin aramanız lazm kocanız niye arıyoUzun bakislari yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum
- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
- 158
O da evli kadinda evli resmen sesini duyurdu
Ben anlamadım şimdi kadının arkası dönük, eşi odada yok
Ama hepiniz ikinci evliliklerden bahsediyorsunuz.
Çok enteresan değil mi bu acaba bana mı öyle geldi?
Kadının arkası dönükse, eşi de odada yoksa kocanız kime diyor Semra ölürse bir daha evlenmem diye?
Kafam karıştı
Ne gibi bahanelerle kadını arıyoki aranılacak bi durum varsa sizin aramanız lazm kocanız niye arıyo
[/QUOTE cocuk bahanesine arardi cocuklar nasil falan bu kişilerle aynı ailedyiz
Ayni ortamda kadinin arkası dönük, ama duyuyor yani başka kimse yoktuBen anlamadım şimdi kadının arkası dönük, eşi odada yok
Ama hepiniz ikinci evliliklerden bahsediyorsunuz.
Çok enteresan değil mi bu acaba bana mı öyle geldi?
Kadının arkası dönükse, eşi de odada yoksa kocanız kime diyor Semra ölürse bir daha evlenmem diye?
Kafam karıştı
- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
- 158
Ayni ortamda kadinin arkası dönük, ama duyuyor yani başka kimse yoktu
O zaman evet eşiniz kadına duyurmaya çalışmış gibi.
Ne cıvık cıvık muhabbetler, nasıl güveneceksiniz şimdi bu adama?
Üzüldüm...
- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
Öyle deme Cinnet, benim babam annemi en yakın arkadaşının karısıyla aldattı. Olabiliyor yani böyle şeyler.düşünce yapın çok çirkin. eşinin arkadaşının eşine yürüdüğünü düşünecek kafaya geldiysen aranızda yeterince samimiyet yoktur. bence salın birbirinizi sahtekar dostluklara gerek yok.
ayriyeten eşinle alakalı böyle düşünebiliyorsan boşan bence de çok zorlama
Ama konu sahibinin ki kuruntu, bak buna eminim.
Psikolojik destek alın bir zahmet.
- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
ya sürekli bu düşüncede olacaklarsa bir araya gelmesinler o zaman blosscum gerek var mı?Öyle deme Cinnet, benim babam annemi en yakın arkadaşının karısıyla aldattı. Olabiliyor yani böyle şeyler.
Ama konu sahibinin ki kuruntu, bak buna eminim.
Psikolojik destek alın bir zahmet.
- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
Hah bak bende onu demek istiyorum.ya sürekli bu düşüncede olacaklarsa bir araya gelmesinler o zaman blosscum gerek var mı?
Biz somut bir delil yakaladığımız için bu konuda nettik. Ama konu sahibi 3 5 kelamın dedektifliğini yapıyor, bunlardan iz sürüp anlam çıkartmaya çalışıyor. Çok çok çok saçma. Bayağıdır da şüpheleniyormuş, e o zaman neden her defasında bir araya geliyorsun değil mi ama? Mesela sen bir kadının kocana olan davranışından rahatsız olduğunda o kadınla olan iletişiminde devam eder misin, yoksa kocana hissettirmeden mesafe mi koyarsın? Konu sahibi aşırı takıntı, mesela şuan yine konu açmış.
- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
ben söylemeden sen tüm düşüncelerimi ifade etmişsin zaten. aynen öyle düşünüyorum bende :)Hah bak bende onu demek istiyorum.
Biz somut bir delil yakaladığımız için bu konuda nettik. Ama konu sahibi 3 5 kelamın dedektifliğini yapıyor, bunlardan iz sürüp anlam çıkartmaya çalışıyor. Çok çok çok saçma. Bayağıdır da şüpheleniyormuş, e o zaman neden her defasında bir araya geliyorsun değil mi ama? Mesela sen bir kadının kocana olan davranışından rahatsız olduğunda o kadınla olan iletişiminde devam eder misin, yoksa kocana hissettirmeden mesafe mi koyarsın? Konu sahibi aşırı takıntı, mesela şuan yine konu açmış.
yine aynı konu üzerinden mi açmış hemen bakayım
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.