Tuhaf bir şey hissediyorum kadinin kocasi duymadı o anda odada yoktu, ne yapmaya calistiBen size hakverdim konu sahibi. Kadınlar hislerinde asla yanilmazlar.Eşinizin o kıza ilgisi var demek ki zarf atıyor, kadının eşi duymadı mı bunları
Adriana lima bile aldatilmisBu sözü hiç anlayamadım biliyor musunuzgüvense de aldatilir. Ama hep duyuyoruz bunu burda yazıyorlar kendine hiç mi güvenin yok falan.
Yani sizin anladığınız bu kadınla resmen evlenmek istediğimi?Gerçekten kocanız bunu mu kastetti yoksa sizin kuruntunuz mu bilemiyorum ama bunu yapabilme ihtimali aklımda olan biriyle aynı evde yaşamak, aynı yatağa girmek benim icin mumkun olmazdi.
Ee kadın ne tepki verdiO da evli kadinda evli resmen sesini duyurdu
oooo semranin gozu senin kinde mi yani:):) vay leleEsimle evli bir çiftte oturmaya gittik, muhabbet ederken 2.evlilik yapan birilerini konuşuyorduk hepimiz, esim ben semraya birsey olursa birdaha evlenmem deyip daha yukses sesle ev sahibi kiza bakarak sesini duyururak büyük konuşmayım daa dedi.. Al sana bir kaya nerene dayarsan daya.. Hic bir şey demedim, kizin da arkası dönüktü, ne demek simdi bu kizlar?
Semra konu sahibi zatenoooo semranin gozu senin kinde mi yani:):) vay lele
Esimemi banamiÇok nadir derim bu sözü ama eşinize sabırlar diliyorum.
Bakın buradan da anlaşılıyor yanlış anlamaya müsait bir yapınız var.Esimemi banami
Sesini duyurdu ne demek zaten aynı odada değil misiniz? İçine içine mi konuşacak adam. Nasıl hayatlarınız var yahu kocanız evli bir kadına böyle bir ima yapacak türden biriyse evli kalmazsınız olur biter. Kadın da kocanıza çanak tutacak biriyse onla da görüşmezsiniz. Böyle kendi kendine delirip oranıza buranıza kaya dayamanıza gerek yok yani.O da evli kadinda evli resmen sesini duyurdu
Bunu da mı eşiniz söyledi yoksa sizin yorumunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?