Al sana bir kaya nerene dayarsan daya..
Kendi yorumu. Yani al bu lafi nereye cekersen cek ne anlarsan anla demek istemisBunu da mı eşiniz söyledi yoksa sizin yorumunuz mu
Kendi yorumu. Yani al bu lafi nereye cekersen cek ne anlarsan anla demek istemis
Benim yorumumBunu da mı eşiniz söyledi yoksa sizin yorumunuz mu
Eşinin düşüncesi çok sacma İlla 2. Evlilik eşi ölünce yapılmaz sana onu yakıştırması garip geri kalanda bir şey yok belki o anlık o tarafa bakmıştır. Laf konuştu bal kabağı deseydin o an keşke.Esimle evli bir çiftte oturmaya gittik, muhabbet ederken 2.evlilik yapan birilerini konuşuyorduk hepimiz, esim ben semraya birsey olursa birdaha evlenmem deyip daha yukses sesle ev sahibi kiza bakarak sesini duyururak büyük konuşmayım daa dedi.. Al sana bir kaya nerene dayarsan daya.. Hic bir şey demedim, kizin da arkası dönüktü, ne demek simdi bu kizlar?
Hiccc dul kalamam deyip gozunu deviremedin mi bir edayla...Madem saka al sana saka derdin yuksek sesleEsimle evli bir çiftte oturmaya gittik, muhabbet ederken 2.evlilik yapan birilerini konuşuyorduk hepimiz, esim ben semraya birsey olursa birdaha evlenmem deyip daha yukses sesle ev sahibi kiza bakarak sesini duyururak büyük konuşmayım daa dedi.. Al sana bir kaya nerene dayarsan daya.. Hic bir şey demedim, kizin da arkası dönüktü, ne demek simdi bu kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?