Sana yakışmıyor ona yakışıyordu deyip artırıyorumKızlar çok güldüm teşekkür ederim :) bende ona eskisine göre çok kilo aldığını söyledim kendine bak biraz da dedim. Benim eşimden önceki sevgilim (eşimle aynı okuldan mezunuz ondan biliyor) kiloluydu. Bu civarı birşey. Bana kiloyu bana gelince mi sorun ettin geçmişini de biliyoruz dedi dalga geçer bir tavırla.
Bunu dersem çok büyük sorun çıkabilir ama bilemiyorumSana yakışmıyor ona yakışıyordu deyip artırıyorum
Bende yadirgadim ya sigindiklari seye bakUzun zaman önce duymuş yadırgamıştım bende
Daha fitleri de oldu sen bilmiyorsun deKızlar çok güldüm teşekkür ederim :) bende ona eskisine göre çok kilo aldığını söyledim kendine bak biraz da dedim. Benim eşimden önceki sevgilim (eşimle aynı okuldan mezunuz ondan biliyor) kiloluydu. Bu civarı birşey. Bana kiloyu bana gelince mi sorun ettin geçmişini de biliyoruz dedi dalga geçer bir tavırla.
bana bak kız çok pis kinlenirim sanaAy kızlar benim kocada bi sorun mu var anlamadımben kendimi bildim bileli hep 50-53 arası gider gelirim. Eşim de hamileyken 60 ol ne istersen alacağım sana diye motive ediyordu beni yemem için. Bende gayretle yiyordum ama doğuma bile 59 ile girdim Halâ sözlüm geçerli diyor ama benim ümidim kalmadı artık
Kendi kilosuna bakmadan size bunu söylemesi tamamen sizi aşağı çekmek için. Önce kendi versin o kiloları, hadi siz hamilesiniz kilo almak için haklı bir gerekçeniz var. Onun ne gerekçesi var otursun bunu düşünsün.Bir keresinde de şakalaşırken bana doğurur doğurmaz bütün kilolalar gidecek (55-60kg civarı değişir hep kilom) dedi. O hale dönmeliymsm. Ki kendisi evlendiğimizde 85kgyken şuan 113kg.
Ay kızlar benim kocada bi sorun mu var anlamadımben kendimi bildim bileli hep 50-53 arası gider gelirim. Eşim de hamileyken 60 ol ne istersen alacağım sana diye motive ediyordu beni yemem için. Bende gayretle yiyordum ama doğuma bile 59 ile girdim Halâ sözlüm geçerli diyor ama benim ümidim kalmadı artık
Ay ne güldüm yaaaabana bak kız çok pis kinlenirim sana
yiyip yiyip kilo almayan insanlara doluyum ben
daha çok kinlendim. insan nasıl yemek yemeyi sevmez. keşke bende sevmesemAy ne güldüm yaaaaYok meraklanma hiç, benim yemeyle pek aram yok
Yani yesem kilo alacağım ama “yemek yemek” bana çok uzak
Boşa kinlenme yani
Ben en iyisi sussam iyi olacak gibi, sanırsam, galibadaha çok kinlendim. insan nasıl yemek yemeyi sevmez. keşke bende sevmesem
Resmen yemek yerken kendimden geçiyorum
Böyle rezil bi adamdan çocuk yapmak için keşke bin kere düşünseydiniz.Benim eşimden önceki sevgilim (eşimle aynı okuldan mezunuz ondan biliyor) kiloluydu. Bu civarı birşey. Bana kiloyu bana gelince mi sorun ettin geçmişini de biliyoruz dedi dalga geçer bir tavırla.
Ee o size soyleyince sorun olmuyor da siz ona cevap verince mi sorun olacak? Hem de karisini geçmiş imalarıyla namustan vurmaya calişması çok daha buyuk ve cirkin bir sorun.Bunu dersem çok büyük sorun çıkabilir ama bilemiyorum
Böyle rezil bi adamdan çocuk yapmak için keşke bin kere düşünseydiniz.
Ee o size soyleyince sorun olmuyor da siz ona cevap verince mi sorun olacak? Hem de karisini geçmiş imalarıyla namustan vurmaya calişması çok daha buyuk ve cirkin bir sorun.
madem size böyle imalarda bulunacaktı da, niye evlenmiş sizinle, kendisi g.doş muymuş merak ettim ?
Ay bilemedim ya canimi sıktı bu konu, bence cok igrenc bir adamla evlisiniz. Bu adamla değil çocuk yapmak, seks yapmaya hevesli olmak, aynı kaldırımdan bile yürümek istemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?