Çalıştığı yer evime yakın işten eve evden işe hep ama çalıştığı yerde varsa vs bilemiyorumSana nasıl geliyorsa sende ona öyle git. Hem paşamın cocuğuna gebe olayım hem popişinde dolaşayım yanıma yanaşsın diye yok öyle. Bide hayatında kimse olmadığına eminsin değil mi?
Ay bunu dunden beri ikinci kez okuyorum ne alaka Gerizekalilar mi erkekler cocugun annesi sanki kocasininOlabilir
Ne kadar doğru bilmiyorum ama hamileyken kadınları kadın değilde anne gibi gören erkekler varmış
Japonlarda hatta ciddi bir problemmiş
Bİlinç geliştikçe bazı şeyler geriye mi gidiyor acaba
Ama ben de insanım. Ve şuan ilişki anlamında bir kısıtlamamız yok velev ki ben cazip değilim gene de kendini bu kadar düşünüyorken yalandan bile olsa beni de düşünmesi gerekmez miSırf hamılelıgınızden dolayı Kendi kendini tatmin ediyorsa
Ben bunda rahatsız olacak bir durum görmüyorum.
Ama ortada farkli sebepler varsa bilemem.
Siz hissedersiniz muhakak
Uzun zaman önce duymuş yadırgamıştım bendeAy bunu dunden beri ikinci kez okuyorum ne alaka Gerizekalilar mi erkekler cocugun annesi sanki kocasinin
Siz de istiyorsanız egerAma ben de insanım. Ve şuan ilişki anlamında bir kısıtlamamız yok velev ki ben cazip değilim gene de kendini bu kadar düşünüyorken yalandan bile olsa beni de düşünmesi gerekmez mi
yahuo veya bu sebeple ilişkiye girmeseniz bile insan karısını öpüp koklamaz mı.Ama ben de insanım. Ve şuan ilişki anlamında bir kısıtlamamız yok velev ki ben cazip değilim gene de kendini bu kadar düşünüyorken yalandan bile olsa beni de düşünmesi gerekmez mi
Dayak istiyor ne isteyecek.
Beyefendiye bak 113 kilo olmuş, gebe hanımının kilosunu sorun ediyor. Çak ağzının ortasına terlikle bak nasıl düzeliyor.
Asıl erkeklere kilo yakışmıyor sende ona söyle doğumdan sonra seni eski kilonda görmek istiyorum böyle hiç iyi değilsin de. Şuna bak şımarık manyak.
Kendi koca poposuna bakmadan nasıl hamile kadının kilosunu mesele ediyor sinir oldum ben doğurunca veririmde sen ne zaman zayıflıcan diyemedin mi
Ben şımartmadm kendisi biraz gamsız mesela tüm arkadaşları bu halin ne böyle diyor şakaya vurup gülüp geçiyor ailesi de öyle. Kızıyorlar işte sağlığın vs diyorlar beyefendi cvp bile vermiyoryahuo veya bu sebeple ilişkiye girmeseniz bile insan karısını öpüp koklamaz mı.
ayrıca 55-60 kilo ile siz son derece normal kiloda bir insanmışsınız...esas ona zayıfla demesi gereken sizsiniz.
normalde gebe kadınları çok premseslik yaptığını düşünüyorum ben bu ülkede ama sizin ilişkinizde kocanız premses. fazla şımartmışsınız bence. üstelik onunki 9 ayla sınırlı da kalmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?