Kocamın derdi ne bilmiyorum

nese1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
458
391
53
32
Arkadaşlar merhaba. Bu ve benzeri konuları çok okudum yorumlar vs az çok bir kaç fikir edindim ama herkesin derdi kendine büyüktür derler yinede danışmak istedim o yüzden. 29 haftalık gebeyim çok şükür herşey yolunda gidiyor. Bundan öncesinde kısa süreli bir düşük yaşamıştım. Bu yüzden gebeliğin ilk 3 ayı dikkat etmem gerekti. İlişki yasak değildi ama biz temkinli davrandık normalde zaten haftada bir veya iki birliktelik oluyordu onu daha da yaydık ama eşim benimle hep ilgiliydi. Hatta rahatlamak istediğinde benden yardım alıyordu. Neyse sıkıntı dönemler geçti derken karnım büyüdükçe eşim benden uzaklaşmaya başladı. On-onbeş hatta yirmi günü aşkın periyotlara döndük üstelik derdim asla ilişki değil ne sarılma kaldı ne öpme ne başka bir temas olmaması. İnanın en son dudağımı ne zaman öptü bilmiyorum hatırlamıyorum bile. Oturup karşıma alıp konuştuğumda her zaman bahanesi değişti bir gün artık gecelik giymediğim söyledi(ki hiçbiri bana olmuyor elimde değil) bir gün ereksiyon sorunum var dedi ve asla yok olsa illa ki farkederim geçti falan dedi bi hafta sonra neyse bir konuşmamda bebeğe zarar gelmesinden çekindiğin söyledi en son hayat şartları zorlaşmış stres yapıyormuş evet bunların hepsi özünde birer sebep olabilir ama hepsi de bir adamda toplanmaz. Bıraktım artık konuşmayı ima bile etmiyorum. Bana çok iyi davranıyor ev işlerine yardım ediyor ilgisiz bir baba değil ama haremlik selamlık olduk iyice. Ben çok kilo almadm ama bebekten dolayı karnım tabiki iyice büyüdü. Belki cazip gelmiyorum bilmiyorum ama artık 25günleri buluyoruz ve ben bir iki soğuk yapıyorsam yanaşıyor ki gerçekten derdim ilişki değil aramızdaki mesafe. Ve son zamanlarda şuna dikkat ediyorum neredeyse hep ben uyurken duş alıyor bazen erken uyuyakalıyorum gece muhakkak yıkanmş oluyor bazende sabah. Asla duşu uyanık olduğum vakte gelmiyor. Ben kendi kendine hallettiğini düşünüyorum ve üzülüyorum çünkü bu insani bir ihtiyaçsa ben de insanım. Kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama çok huzursuz oluyorum. Bir keresinde de şakalaşırken bana doğurur doğurmaz bütün kilolalar gidecek (55-60kg civarı değişir hep kilom) dedi. O hale dönmeliymsm. Ki kendisi evlendiğimizde 85kgyken şuan 113kg. Hem açıkçası 30hafta sonrası ilişki düşünmüyordum bile yani yine diyorum derdim sade o değil. Neyse artık konuşmak bile istemiyorum onunla bu konuları ama nasıl halledilir onu da bilmiyorum

Son düzenleme:
Kendisi kiloluyken sizin kilonuza laf etmesi ayri komik, arti olarak siz bir de hamilesiniz. Ihtiyaclari olabilir tamam anliyorum, bebege zarar vermekten korkuyormus ona da tamam. Ama bence karsilikli oturulup anlayisla cozulmesi gerek. Iki tarafin da istekleri var su an dogal olarak. Ama esiniz de bana cok anlayisli gelmedi

Olabilir
Ne kadar doğru bilmiyorum ama hamileyken kadınları kadın değilde anne gibi gören erkekler varmış
Japonlarda hatta ciddi bir problemmiş
Bİlinç geliştikçe bazı şeyler geriye mi gidiyor acaba

Sana nasıl geliyorsa sende ona öyle git. Hem paşamın cocuğuna gebe olayım hem popişinde dolaşayım yanıma yanaşsın diye yok öyle. Bide hayatında kimse olmadığına eminsin değil mi?
Çalıştığı yer evime yakın işten eve evden işe hep ama çalıştığı yerde varsa vs bilemiyorum

Bu kadar derdin icinde ugrasmayin zaten ugrasmissiniz olmamis o size nasil geliyorsa siz ona oyle gidin Belkide kacan kovalaniyordur

Olabilir
Ne kadar doğru bilmiyorum ama hamileyken kadınları kadın değilde anne gibi gören erkekler varmış
Japonlarda hatta ciddi bir problemmiş
Bİlinç geliştikçe bazı şeyler geriye mi gidiyor acaba
Ay bunu dunden beri ikinci kez okuyorum ne alaka Gerizekalilar mi erkekler cocugun annesi sanki kocasinin

Sırf hamılelıgınızden dolayı Kendi kendini tatmin ediyorsa
Ben bunda rahatsız olacak bir durum görmüyorum.
Ama ortada farkli sebepler varsa bilemem.
Siz hissedersiniz muhakak
Ama ben de insanım. Ve şuan ilişki anlamında bir kısıtlamamız yok velev ki ben cazip değilim gene de kendini bu kadar düşünüyorken yalandan bile olsa beni de düşünmesi gerekmez mi

Sizin hamilelik kilolarını eşiniz almış sanırım. Hamileyken erkekler uzak duruyor artık kanıksadık, hatta doğumdan sonra hemen eskisine dönmüyor. Zaten insan bebek varken düşünmüyor bile. Başka sorununuz yoksa takılmayın derim.

Bence hemen birşeyler arayıp dert edip kendinizi üzmeyin, hamilesiniz bebeğinize zarar vermeyin. Sana iyi davranıp ev işlerine yardım etmeside değerli bir şey. İş stresi hayat şartlarının zorluğu belkide stresten bu durumu yaşayamıyor olabilirsiniz.

Ama ben de insanım. Ve şuan ilişki anlamında bir kısıtlamamız yok velev ki ben cazip değilim gene de kendini bu kadar düşünüyorken yalandan bile olsa beni de düşünmesi gerekmez mi
Siz de istiyorsanız eger
Eşiniz bencillik yapıyor. Bunu açıkça dile getirin bence

Dayak istiyor ne isteyecek.
Beyefendiye bak 113 kilo olmuş, gebe hanımının kilosunu sorun ediyor. Çak ağzının ortasına terlikle bak nasıl düzeliyor.
Asıl erkeklere kilo yakışmıyor sende ona söyle doğumdan sonra seni eski kilonda görmek istiyorum böyle hiç iyi değilsin de. Şuna bak şımarık manyak.

yahuo veya bu sebeple ilişkiye girmeseniz bile insan karısını öpüp koklamaz mı.
ayrıca 55-60 kilo ile siz son derece normal kiloda bir insanmışsınız...esas ona zayıfla demesi gereken sizsiniz.

normalde gebe kadınları çok premseslik yaptığını düşünüyorum ben bu ülkede ama sizin ilişkinizde kocanız premses. fazla şımartmışsınız bence. üstelik onunki 9 ayla sınırlı da kalmayacak.

Kendi koca poposuna bakmadan nasıl hamile kadının kilosunu mesele ediyor sinir oldum ben doğurunca veririmde sen ne zaman zayıflıcan diyemedin mi

Kızlar çok güldüm teşekkür ederim :) bende ona eskisine göre çok kilo aldığını söyledim kendine bak biraz da dedim. Benim eşimden önceki sevgilim (eşimle aynı okuldan mezunuz ondan biliyor) kiloluydu. Bu civarı birşey. Bana kiloyu bana gelince mi sorun ettin geçmişini de biliyoruz dedi dalga geçer bir tavırla.

Ben şımartmadm kendisi biraz gamsız mesela tüm arkadaşları bu halin ne böyle diyor şakaya vurup gülüp geçiyor ailesi de öyle. Kızıyorlar işte sağlığın vs diyorlar beyefendi cvp bile vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…