• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın derdi ne bilmiyorum

Kızlar çok güldüm teşekkür ederim :) bende ona eskisine göre çok kilo aldığını söyledim kendine bak biraz da dedim. Benim eşimden önceki sevgilim (eşimle aynı okuldan mezunuz ondan biliyor) kiloluydu. Bu civarı birşey. Bana kiloyu bana gelince mi sorun ettin geçmişini de biliyoruz dedi dalga geçer bir tavırla.
Sana yakışmıyor ona yakışıyordu deyip artırıyorum :KK62:

Olabilecek her şeyi siralamissin.
Bebege veya sana zarar vermekten korkma..
Fiziki değişimlerden dolayı isteksizlik, stres vs... Bunlar tamam.
Hiç dilim varmıyor ama zaman zaman erkekler aldatmaya meyilli olduklarinda karısından uzaklaşıp ona isteksiz olduklarini hissetirirler.
Yani bir nevi zemin hazırlar..
Umarım bu şekilde bir düşünceye sahip değildir.
Ayrıca 113 kg adam da boyu kısaysa biraz zor çekilir :/ hadi sen doguracaksin; bu vatandaş neden 2 buzdolabı büyüklüğünde peki :/

Kızlar çok güldüm teşekkür ederim :) bende ona eskisine göre çok kilo aldığını söyledim kendine bak biraz da dedim. Benim eşimden önceki sevgilim (eşimle aynı okuldan mezunuz ondan biliyor) kiloluydu. Bu civarı birşey. Bana kiloyu bana gelince mi sorun ettin geçmişini de biliyoruz dedi dalga geçer bir tavırla.
Daha fitleri de oldu sen bilmiyorsun de :D Fikirler değişir belki artık daha fit görünmeni istiyorum de :)
Kız valla bk altında kalırım laf altında kalmam. kendi kıcına dönüp baksın önce. Aman bırak kendi kendine hallensin hallensin dursun. ne hali varsa görsün. sen bebişinin tekmelerine dokun onla oynaş oh bal gibi :D :D

Sizin genel bir iletişim probleminiz varmış zaten eşinizle.
Onları aşmış mıydınız hamilelik öncesi?
Cinsellik hamileliğe vücuttaki değişime göre azaldı desek, temas kurmaktan , sarılıp öpmekten de uzak durması rahatsız edici cidden.
Kendi 100 kilonun üzerindeyken hamile karısına doğumdan sonra bu kilolar gidecek demesi hadsizce. Kendi kilolarına baksın ilk önce.

Ay kızlar benim kocada bi sorun mu var anlamadım 🤷🏻‍♀️😂 ben kendimi bildim bileli hep 50-53 arası gider gelirim. Eşim de hamileyken 60 ol ne istersen alacağım sana diye motive ediyordu beni yemem için. Bende gayretle yiyordum ama doğuma bile 59 ile girdim 🤣 Halâ sözlüm geçerli diyor ama benim ümidim kalmadı artık 😂

Ay kızlar benim kocada bi sorun mu var anlamadım 🤷🏻‍♀️😂 ben kendimi bildim bileli hep 50-53 arası gider gelirim. Eşim de hamileyken 60 ol ne istersen alacağım sana diye motive ediyordu beni yemem için. Bende gayretle yiyordum ama doğuma bile 59 ile girdim 🤣 Halâ sözlüm geçerli diyor ama benim ümidim kalmadı artık 😂
bana bak kız çok pis kinlenirim sana :D
yiyip yiyip kilo almayan insanlara doluyum ben :D

Bir keresinde de şakalaşırken bana doğurur doğurmaz bütün kilolalar gidecek (55-60kg civarı değişir hep kilom) dedi. O hale dönmeliymsm. Ki kendisi evlendiğimizde 85kgyken şuan 113kg.
Kendi kilosuna bakmadan size bunu söylemesi tamamen sizi aşağı çekmek için. Önce kendi versin o kiloları, hadi siz hamilesiniz kilo almak için haklı bir gerekçeniz var. Onun ne gerekçesi var otursun bunu düşünsün.

🙄🙄🙄

bana bak kız çok pis kinlenirim sana :KK70:
yiyip yiyip kilo almayan insanlara doluyum ben :KK70:
Ay ne güldüm yaaaa🤣🤣 Yok meraklanma hiç, benim yemeyle pek aram yok 😂
Yani yesem kilo alacağım ama “yemek yemek” bana çok uzak 🤷🏻‍♀️
Boşa kinlenme yani 🙏🏻😍

Ay ne güldüm yaaaa🤣🤣 Yok meraklanma hiç, benim yemeyle pek aram yok 😂
Yani yesem kilo alacağım ama “yemek yemek” bana çok uzak 🤷🏻‍♀️
Boşa kinlenme yani 🙏🏻😍
daha çok kinlendim. insan nasıl yemek yemeyi sevmez. keşke bende sevmesem :( :D :D
Resmen yemek yerken kendimden geçiyorum :D

Sizinle hiç ama hiç bir alakası yok bu durumun, öncelikle bunu bilin. Kendinizi kilolu ve ya çirkin hissetmeyin. Tamamen onunla alakalı. Belki bir psikolojik sorun yaşıyor. Belki sizi anne figürü olarak görüyor bu süreçte. Belki gerçekten ereksiyon sorunu yaşıyor vs ama sizinle alakalı değil. Birisi cinsellik yaşamak isterse yaşar, çokta takmaz böyle şeyleri. Sadece konuyu geçiştirmek için bahane üretir. İstemiyorsa kendiyle alakalı bir sorun vardır. Devam ederse terapiyi düşünsün.

Benim eşimden önceki sevgilim (eşimle aynı okuldan mezunuz ondan biliyor) kiloluydu. Bu civarı birşey. Bana kiloyu bana gelince mi sorun ettin geçmişini de biliyoruz dedi dalga geçer bir tavırla.
Böyle rezil bi adamdan çocuk yapmak için keşke bin kere düşünseydiniz.
Bunu dersem çok büyük sorun çıkabilir ama bilemiyorum 😅😅😅
Ee o size soyleyince sorun olmuyor da siz ona cevap verince mi sorun olacak? Hem de karisini geçmiş imalarıyla namustan vurmaya calişması çok daha buyuk ve cirkin bir sorun.
madem size böyle imalarda bulunacaktı da, niye evlenmiş sizinle, kendisi g.doş muymuş merak ettim ?

Ay bilemedim ya canimi sıktı bu konu, bence cok igrenc bir adamla evlisiniz. Bu adamla değil çocuk yapmak, seks yapmaya hevesli olmak, aynı kaldırımdan bile yürümek istemezdim.

Bu yağ tulumu halinle bana nasıl böyle konuşuyorsn diye yapıştırsaydın lafı keşke. Adam beğenmiyor seni ondan yanaşmıyor. Çözümü bir güzel haddini bildir bence.

Hanimefendiliginiz karşısında saygıyla eğiliyorum.
Kendine bakmadan bana doğum sonrası kilo uyarısı veren herife açık açığa 'Hahahah ayy kıçımmm!' derdim.
Nasıl tutuyorsunuz kendinizi.
Helal olsun.

Ben 113 kilo olsam seks yapmaya üşenirdim, belki eşiniz de üşeniyordur artik. O kilolarda bir erkek zaten ne kadar performans gösterebilir ve surdurebilir ki. 😖 yorulur.

Kendi kendinize devamli gobegim buyudu, kilo almadim ama gobegim buyudu vs diyip durmuşsunuz. Kiloya takacak insan bir zahmet kendine de dikkat etmeli, kilo verilecekmiş filan.
Kendinizi sorgulamayin devamli, her şey sizinle ilgili değil.

Böyle rezil bi adamdan çocuk yapmak için keşke bin kere düşünseydiniz.

Ee o size soyleyince sorun olmuyor da siz ona cevap verince mi sorun olacak? Hem de karisini geçmiş imalarıyla namustan vurmaya calişması çok daha buyuk ve cirkin bir sorun.
madem size böyle imalarda bulunacaktı da, niye evlenmiş sizinle, kendisi g.doş muymuş merak ettim ?

Ay bilemedim ya canimi sıktı bu konu, bence cok igrenc bir adamla evlisiniz. Bu adamla değil çocuk yapmak, seks yapmaya hevesli olmak, aynı kaldırımdan bile yürümek istemezdim.

Konu sahibinin kocasini bir çok yönden haksiz buldum da yani namusluk bir şey goremedim dediginde, sadece eski sevgilinin tipini de biliyoruz demiş yani begenlerinden bahsetmiş bu namusla ne alaka ki? 🙄

Back