Kocamın cinsel isteksizliği :(

Eşinizle bu sorununu aciklikla konuşun bence ertelemeyin cunkü cocuk olduktan sonra eşinizdeki ilgisizlik sizi daha fazla yıpratır önce bir bevliye uzmanına görünsün eşiniz onlar sizi gerekli şekilde yönlendirir zaten size cok nadir yaklaşmasının nedenide tekrar başarısız olacağı düşüncesidir büyük ihtimalle

Canım benım esımdede o problem vardı. Dr bı ılac yazdı adam yataktan cıkmak ıstemedı resmen. Isım vermem dogru olmaz ama eczanede mutluluk köşeleri oluyo orda satılıyo recetesızde alabılıyosun ama sgk karsılamıyo 5mg en dusuguydu gunde bı tane ıctı esım her gun aynı saatte. Ilk aksamdan daha faydasını gorduk fıyatı 150tl ama kesin sonuc. Esını ıkna edemezsen kendın al hergun bıtane ıcır vıtamın dersın sorarsa

O sizi kırıyor ama ben olsam sessiz kalmazdım ilaçları vardır eczaneye sorun

Konuştum güzelce kabul etmişti şimdi yine ertelemeye başladı

Valla canım son çare yapcam heralde ya bana başka çare bırakmıyor adı neymiş ki ilacın özelden yazabilir misin

Olur mu öyle ya eşinin bilgisi olmadan vitamin diye ilaçmı içirilir ya eşinin o ilaçtaki bir maddeye karşı allerjisi falan varsa albaşına belayı ondan sonra

Olur mu öyle ya eşinin bilgisi olmadan vitamin diye ilaçmı içirilir ya eşinin o ilaçtaki bir maddeye karşı allerjisi falan varsa albaşına belayı ondan sonra
Zaten kişi de sorarak danışarak alacak. Basit bi ağrı kesiciyi nasıl alabiliyosanız reçetesiz bunu da alabiliyosunuz.

Şimdi okudumda yorumları. Yapmak istemiyo demişsiniz.Yapmak isteyip yapamasa tedaviyle filan halledilirde yapmak istemiyo oluşu ilginç.Erkek nihayetinde. bebeğinizde mucize gibi olmuş cidden. Kesinlikle tedaviye ikna edin.Çamaşırla çıplak yatmakla ilgisini çekecek olsanız yazdığınız son 6 aydaki gibi bi tablo olmazdı.

İkna ettim gibi bu sefer gidicek galiba

Arkdasim ilacin adinj bana ozelden atarmisin rica etsem bizdede bazen strese bagli ereksyon sorunu var faydasi olurmu acaba dr stres bagli dedi yasimiz genc daha bazen oluyorr bazen sarilip yatiyoruz.

A
Ayni durumdayiz. Son actigim konuta gozatsbilir misiniz ben de sorunu kendimde gorunuyorum. Diklesme sorunu yok ama iliski aninds eem sonuyor iliskiyi yapamiyorduk dshs 3 kere filan normsl uspanildik 1 ayds

İlacın adini banada soyleyebilir misin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…