• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın biseksuel olduğunu öğrendim ölüyorum 💔💔

Yaren Demr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
34
31
3
33
Kızlar kafayı yemek üzereyim 8 yıllık evliyim iki de kızım var eşimle aramızda gayet iyiydi şuan dünyam başıma yıkılmış gibi 😭😭 bayramda biraz annemlerde biraz kayinvalidemde kaldım toplamda 20 gün falan sonra eşim bizi almak için geldi gece çok güzeldi sabah eşim uyurken kızım uyanmıştı onu uyutmaya çalışıyordum eşimin telefonunu öylesine bi karistrym dedim bı erkek arkadaşıyla saçma sapan mesajını gördüm aklıma ilk gelen bı kadın ayarlamasını istediğini sandım elim ayağım titredi kaldırdım ağlaya ağlaya hesap sordum pek açıklama yapamadı içinde kaldı aklından geçtiğini ama yapmadığını falan söyledi inanmadim tabi ki kimseye bişey de caktiramiyorum içim içimi yiyor sürekli takip ediyorum bı baktım bı erkek mesaj atmış slm falan diye bu da ararım yazmışti sonra bı daha baktım mesajını silmiş tekrar mesaj atmis o adam yogunsun galiba müsait olursan ben burdayım diye benim gördüğümü bilmeden görür görmez silmiş yine bende kim bu Ahmet dedim falanca yerde bı öğretmen arkadas dedi ama içime kurt düştü inanmadım ayrı bı odaya geçip sıkıştırdim Facebook mesajlarını gördüm yarım yamalak kimisi silinmiş ama mevzu anlaşılıyor bağırdım çağırdım hemen anlatmazsa herkese rezil edecegimi söyledim anlattı resmen biseksuelmis 😭😭çocukluktan başına bı olay gelmiş güya ve sonrasında korkuyla karışık istek olmuş engel olmaya çalışıyormus ama yapamıyormus kendisi gibi olan erkeklerle konusyormus nadirende olsa erkeklerle birlikte olmuş dünyam karardi hayatım bitti ondan da kendimden de nefret ettim şimdiye kadar nasıl anlamadım madem böyle iğrenç bı adamsın benimle niye evlenip hayatımın kararttin😭😭hemen boşanmak istedim yalvardı ağladı sızladı ama asla affedemiyorum düşündükçe migdem bulanıyor tiksiniyorum nefret den öte bı duygu geliyor içime ortaya döküp rezil etmek istiyorum ama çocuklarıma üzülüyorum büyük kizim bı gerginlik olduğunu anladı ve çok etkilendi tam bosaninca nasıl olur bilmiyorum çıldırmak üzereyim öğrendiğimde beri sürekli ağlıyorum kimseyle konuşamıyorum böyle bişey nasıl anlatılır ya ... O yüzden burdan hesap açıp yazmak istedim nolur akıl verin bana intihar etmeyi bile düşünüyorum çocuklarım için kendimi durduruyorum... kendine ev tutmasını söyledim simdilik kendi evimizdeyiz misafirim de olduğu için bişey diyemiyorum gündüz işte zaten gece evde kalıyor sürekli pisman olduğunu atlatmasi için ona yardım etmemi çocuklar için devam etmemizi söylüyor ama ben yapamıyorum nolur bana yardım edin bı akıl verin çocuklarım etkilenmedn nasıl hallderim çocuklara çok düşkün çocuklarda ona 😭😭😭

Olay gizlediği cinsel eğiliminin yanısıra sizi aldatmış olması. Dava açıp boşanın. Evli kalsanız bile gözü sürekli erkeklerde olacak, sizinle evliliğini de bu yönünü kapatmak için paravan olarak kullanmış.

Ağlayıp zırlayıp kendinizi öldürmekten ziyade yapmanız gereken şey belli. Kanıtlarınızı toparlayın, güzelce dava açın.

Küçükken yaşadığı taciz hayatındaki tercihleri değiştirmiş bu üzücü bi durum
Ama paravan evlilik yapması ve sizi bir erkekle de olsa aldatması kabul edilebilir şeyler değil.
Çocuklar için devam etmek evde huzursuzluk size de sinir hastalığı olarak geri döner
Şu durumda evliliği bitirmemek hata olur

Evliliği bitircem o kesin ama işler o kadar karışık ki başka şehire taşınacaktık ev topluyorduk hala topluyorum ama orda iki ayrı ev yapcaz bilmediğim bir memleket gideyim mi gitmeyeyim mi gitmezsen çocuklari hiç göremeyecek o umrumda değilde büyük kixim aşırı etkileniyor sadece onlara üzülüyorum ve bu olay duyulursa meslekten de atılır

Evliliği bitircem o kesin ama işler o kadar karışık ki başka şehire taşınacaktık ev topluyorduk hala topluyorum ama orda iki ayrı ev yapcaz bilmediğim bir memleket gideyim mi gitmeyeyim mi gitmezsen çocuklari hiç göremeyecek o umrumda değilde büyük kixim aşırı etkileniyor sadece onlara üzülüyorum ve bu olay duyulursa meslekten de atılır
Benim çocuklarım bnden çok eşime düşkündür baba diye ağlarlar,sizin açınızdan çok üzgünüm ama ya hastalık getirse bi şey olsa nasıl vebalini alıcaktı insan evladı için yaşar aynı şekilde düşkün olsa idi çocuklara kendine gem vururdu siz öğrendikten sonra vazgeçebiliyosa baştan yapabilirdi, meslekten atılmayı onun akıl etmesi gerek siz önce başkası öğrenirse evladımın başı öne eğilir kısmını düşünün ki masumlarını hiç suçu yok,çok kızıyorum tedavi görebilirdi evlilikten önce neticede sizi böyle bi olaya sürüklemesi af edilir gibi değil misafir falan düşünmeden hemen açın davanızı ve aynı şehir v,s düşünmeyin bile ne kadar uzak o kadar sizin sağlığınız için iyi,bi an önce profesyonel destek alın

Benim çocuklarım bnden çok eşime düşkündür baba diye ağlarlar,sizin açınızdan çok üzgünüm ama ya hastalık getirse bi şey olsa nasıl vebalini alıcaktı insan evladı için yaşar aynı şekilde düşkün olsa idi çocuklara kendine gem vururdu siz öğrendikten sonra vazgeçebiliyosa baştan yapabilirdi, meslekten atılmayı onun akıl etmesi gerek siz önce başkası öğrenirse evladımın başı öne eğilir kısmını düşünün ki masumlarını hiç suçu yok,çok kızıyorum tedavi görebilirdi evlilikten önce neticede sizi böyle bi olaya sürüklemesi af edilir gibi değil misafir falan düşünmeden hemen açın davanızı ve aynı şehir v,s düşünmeyin bile ne kadar uzak o kadar sizin sağlığınız için iyi,bi an önce profesyonel destek alın

En çok yavrularıma uzuluyorum zaten bir hafta on gün ayrı kaldığında bile gelince dizinin dibinden ayrılmıyor babasinin öyle çok seviyor ki ise gitme diye ağlıyor...bu rezilligini ortaya dokmuyosam yavrularimin basi egilmesin onlar duymasın onlar üzülmesin diye susuyorum dedim meslekten atılması umrumda değil gebersin pislik ama benim bı gelirim yok ailemin durumu da iyi değil çocuklarımın ihtiyacını karşılamak için nafaka ödeyemez hale gelirse yine ezilen yine yıpranan yavrularım olur ondan başka maddi talebim yok sadece küçük kızım daha 8 aylık o biraz büyüyüp ben bir işe girene kadar çocukların ihtiyaçlarını karşılamasını söyledim

Birde dediğine göre güya çok uğraşmış bırakmak için kendini çok tutmuş çok tövbe etmiş falan baya yol kat etmiş % 90 azalmış falan diyor ama onun tek kelimesine inanmıyorum artık

Öncelikle biseksüel olması sizi sevip arzulamadığı anlamına gelmiyor. Bugüne kadar farketmemeniz çok normal. Her iki cinsiyetle de birlikte olmak istemesi daha normal.. Buradaki en büyük sorun öyle ya da böyle sizi aldatmış olması.
Elbette hazmetmesi kolay değildir ancak kendinizi suçlamayın. Ayrıca bir şekilde bu konu duyulmadan boşanmaya çalışın. Çünkü çocuklarınız böyle bir şeyi eninde sonunda duyar ve malum ülkemizde ciddi bir sıkıntı yaratır.
Çocuklarınız için de bu süreçte psikolojik destek alabilirsiniz. Sizin için de oldukça faydalı olur

Canınıza kıymayı aklınızın ucundan dahi geçirmeyin. Evet yaşadıklarınız sarsıcı ama en doğrusu yeni bir yol çizmek olur. Boşanın ve önünüze bakın.
O kadar çok geçiyor ki aklımdan hem tarifsiz bir acı cekiyorum zaten yavaş yavaş ölüyorum gibi hissediyorum hemde bu durumu nasıl anlatacam aileme çevreme onun yerine ben utanıyorum sanki o psilikleri ben yapmsim gibi 😭😭 yaa görücü usulü evlendik zorla sevmeye çalistim ben onu sevdim de hatta işe gidince eve geleceği anı beklerdim hep biraz geç kalsa yuregim kuş kadar kalırdı başına bisey mi geldi acaba diye oturup ağlardım o kadar acıyorum kendime geçen yıllarıma yavrularıma 😭😭 bide çocuğumuz olmuyordu islarla tedaviyle çocuğumuz oldu Allah'ın belasi böyle bı pisligin varsa niye ısrarla çocuk sahibi olmak istiyorsun olmasa daha kolay olacaktı her şey

Öncelikle biseksüel olması sizi sevip arzulamadığı anlamına gelmiyor. Bugüne kadar farketmemeniz çok normal. Her iki cinsiyetle de birlikte olmak istemesi daha normal.. Buradaki en büyük sorun öyle ya da böyle sizi aldatmış olması.
Elbette hazmetmesi kolay değildir ancak kendinizi suçlamayın. Ayrıca bir şekilde bu konu duyulmadan boşanmaya çalışın. Çünkü çocuklarınız böyle bir şeyi eninde sonunda duyar ve malum ülkemizde ciddi bir sıkıntı yaratır.
Çocuklarınız için de bu süreçte psikolojik destek alabilirsiniz. Sizin için de oldukça faydalı olur
Ya bu öyle bişey ki normal bir kadınla aldatsa ne yaşadığını neyle karşı karşıya olduğunu bilirsin şuan neyle savasacagimi bilmiyorum durmunu mu hazmedeyim yoksa sadakatsizligini mi yalanlarini dolanlarini mi susuyorsam sadece çocuklarım için yoksa ben onu rezil etmesini çok iyi bilirdim

En çok yavrularıma uzuluyorum zaten bir hafta on gün ayrı kaldığında bile gelince dizinin dibinden ayrılmıyor babasinin öyle çok seviyor ki ise gitme diye ağlıyor...bu rezilligini ortaya dokmuyosam yavrularimin basi egilmesin onlar duymasın onlar üzülmesin diye susuyorum dedim meslekten atılması umrumda değil gebersin pislik ama benim bı gelirim yok ailemin durumu da iyi değil çocuklarımın ihtiyacını karşılamak için nafaka ödeyemez hale gelirse yine ezilen yine yıpranan yavrularım olur ondan başka maddi talebim yok sadece küçük kızım daha 8 aylık o biraz büyüyüp ben bir işe girene kadar çocukların ihtiyaçlarını karşılamasını söyledim
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bnde boşanmak istesem evlatlarım için sabrederdim en ufak bi tartışmaya girsek çocuklar kötü etkileniyor hatta birbirimize söz bile söyleyemiyoruz,alttan tehdit edin ayrı ev ve giderlerin karşılanmasını isteyin,suç sizde gibi davranmayın baskın olun süründürün gözü korksun,çok kızgınım şu aldatan insanlara

Amma abarttınız ya. Sadece siz değil, o adam da bu toplum düzeninin bir kurbanı. Kocanız sanki şeytanmış gibi anlatmışsınız. Adam zaten kendisiyle barışık değil, kendisi de hasta ya da yanlış olduğunu düşünüyor büyük ihtimal. Biseksüel bir birey toplum baskısıyla bu hale gelmiş. Yazık.

Pislik pislik diyor hâlâ. Sizin zihniyetiniz pis asıl.

Amma abarttınız ya. Sadece siz değil, o adam da bu toplum düzeninin bir kurbanı. Kocanız sanki şeytanmış gibi anlatmışsınız. Adam zaten kendisiyle barışık değil, kendisi de hasta ya da yanlış olduğunu düşünüyor büyük ihtimal. Biseksüel bir birey toplum baskısıyla bu hale gelmiş. Yazık.

Pislik pislik diyor hâlâ. Sizin zihniyetiniz pis asıl.
ne alaka evlenmesin o zaman tercihini kabul eden bulsun kadinin tercihi de heteroseksuellik demek ki zorunda mi bisesuel biriyle beraber olmaya bilmeden etmeden yillarca

ne alaka evlenmesin o zaman tercihini kabul eden bulsun kadinin tercihi de heteroseksuellik demek ki zorunda mi bisesuel biriyle beraber olmaya bilmeden etmeden yillarca
Adam da cahil, toplum baskısıyla hareket ediyor zaten. Görücü usulüyle evlenebilmiş bir insan kendi kimliğini kabul etmesine varacak bir ortamda mı yaşıyordur sizce?

Adam da cahil, toplum baskısıyla hareket ediyor zaten. Görücü usulüyle evlenebilmiş bir insan kendi kimliğini kabul etmesine varacak bir ortamda mı yaşıyordur sizce?
kimligini ogrenince gizli gizli erkeklerle bulusmak yerine bosansin o cocuklarin sucu ne peki
kendi keyfinin pesindeyken hic toplum baskisini dusunmemis ama rahat rahat beraberlik yasamis

Back