- 4 Ağustos 2022
- 34
- 31
- 3
- 33
- Konu Sahibi Yaren Demr
Kızlar kafayı yemek üzereyim 8 yıllık evliyim iki de kızım var eşimle aramızda gayet iyiydi şuan dünyam başıma yıkılmış gibi bayramda biraz annemlerde biraz kayinvalidemde kaldım toplamda 20 gün falan sonra eşim bizi almak için geldi gece çok güzeldi sabah eşim uyurken kızım uyanmıştı onu uyutmaya çalışıyordum eşimin telefonunu öylesine bi karistrym dedim bı erkek arkadaşıyla saçma sapan mesajını gördüm aklıma ilk gelen bı kadın ayarlamasını istediğini sandım elim ayağım titredi kaldırdım ağlaya ağlaya hesap sordum pek açıklama yapamadı içinde kaldı aklından geçtiğini ama yapmadığını falan söyledi inanmadim tabi ki kimseye bişey de caktiramiyorum içim içimi yiyor sürekli takip ediyorum bı baktım bı erkek mesaj atmış slm falan diye bu da ararım yazmışti sonra bı daha baktım mesajını silmiş tekrar mesaj atmis o adam yogunsun galiba müsait olursan ben burdayım diye benim gördüğümü bilmeden görür görmez silmiş yine bende kim bu Ahmet dedim falanca yerde bı öğretmen arkadas dedi ama içime kurt düştü inanmadım ayrı bı odaya geçip sıkıştırdim Facebook mesajlarını gördüm yarım yamalak kimisi silinmiş ama mevzu anlaşılıyor bağırdım çağırdım hemen anlatmazsa herkese rezil edecegimi söyledim anlattı resmen biseksuelmis çocukluktan başına bı olay gelmiş güya ve sonrasında korkuyla karışık istek olmuş engel olmaya çalışıyormus ama yapamıyormus kendisi gibi olan erkeklerle konusyormus nadirende olsa erkeklerle birlikte olmuş dünyam karardi hayatım bitti ondan da kendimden de nefret ettim şimdiye kadar nasıl anlamadım madem böyle iğrenç bı adamsın benimle niye evlenip hayatımın kararttinhemen boşanmak istedim yalvardı ağladı sızladı ama asla affedemiyorum düşündükçe migdem bulanıyor tiksiniyorum nefret den öte bı duygu geliyor içime ortaya döküp rezil etmek istiyorum ama çocuklarıma üzülüyorum büyük kizim bı gerginlik olduğunu anladı ve çok etkilendi tam bosaninca nasıl olur bilmiyorum çıldırmak üzereyim öğrendiğimde beri sürekli ağlıyorum kimseyle konuşamıyorum böyle bişey nasıl anlatılır ya ... O yüzden burdan hesap açıp yazmak istedim nolur akıl verin bana intihar etmeyi bile düşünüyorum çocuklarım için kendimi durduruyorum... kendine ev tutmasını söyledim simdilik kendi evimizdeyiz misafirim de olduğu için bişey diyemiyorum gündüz işte zaten gece evde kalıyor sürekli pisman olduğunu atlatmasi için ona yardım etmemi çocuklar için devam etmemizi söylüyor ama ben yapamıyorum nolur bana yardım edin bı akıl verin çocuklarım etkilenmedn nasıl hallderim çocuklara çok düşkün çocuklarda ona