Kocamın Benden Habersiz Yaptığı Borçlar

Allah yardımcın olsun.
Açıklamaya borç yazmayı ve eşine asla güvenmemeyi unutma.

iNŞALLAH biz yanilirız ama bu ince düşüncenin vicdanın kurbanı olacaksınız .Bu adam başınıza daha büyük çorap örecek.Simdi değil ama yakın zamanda bir işler çevirecek çünkü siz onu affettiniz , borçları ustlendiniz Hayat boyu anne , eş tarafından pohpohlanan her hatası bir şekilde giderilen biri ne iyi örnek olur evladına ne de durulur Eşiniz o çizgiyi aştı o duvar yıkıldı geri dönüşü yok .......Şimdi evladınızla güzel anlar yaşamak yerine çalışıp gece gündüz bu adamın borcunu ödeyeceksiniz

Bence tüm kartlarına hatta maaş kartına kadar el koyun siz ona nakit olarak harçlık verin çevrenizdeki insanlara da duyurun elden borç vermesinler eşinize.

Bence tüm kartlarına hatta maaş kartına kadar el koyun siz ona nakit olarak harçlık verin çevrenizdeki insanlara da duyurun elden borç vermesinler eşinize.
Bundan sonra o şekilde olacak diye konuştuk zaten, tüm para bende toplanacak. Borçlar bittikten sonra da bende toplanmaya devam edecek ve beraber karar vereceğiz ne yapacağımıza.

Çok pişmanım yapmayacağım diyor. Stresten gecelerce uyku uyumadım, dünyam başıma yıkıldı, dersimi aldım bir daha yapmayacağım diyor. İnşallah yapmaz, Allah'a havale ettim.
Fatma Hanım senelerce size maaşının ne kadar olduğunu söylemeyen, rest çeken, tersleyen biri bu adam. Şu anki tavırları sizi kandırmasın, azıcık olay soğusun adam yine aynı adam olacaktır.
Şu an babasından azar işiten ergen çocuğun halı deseni izlemesi gibi sessiz sessiz duruyor. Bilmem anlatabildim mi?

Bundan sonra o şekilde olacak diye konuştuk zaten, tüm para bende toplanacak. Borçlar bittikten sonra da bende toplanmaya devam edecek ve beraber karar vereceğiz ne yapacağımıza.
Annem bu sistemi 35 yildir sürdürüyor babamin bi evi yemesi sonrasi :) ufak ufak gene yapıyor kendi harcliklariyla. Ben de kumar bagimlisiyim. Dikkat et bu asla bitmeyen bisey.

Anladım tabıiki. Bende olayların farkındayım. Dedim ya sadece akıllanmıştır diye umuyorum. Hiçbir zaman da eskisi gibi ona güvenemeyeceğim.

Kesinlikle
Konu sahibi 1 milyon borc diyor ama sadece o değil ki
Seneledir bu adamin maaşı nerede?
Iki fatura ödemekle maaş bitti mi?
Adam her türlü faydasız
Kayinvalide oğluna bulmuş iyi bir kiz ses cikarmaz tabii

Anladım tabıiki. Bende olayların farkındayım. Dedim ya sadece akıllanmıştır diye umuyorum. Hiçbir zaman da eskisi gibi ona güvenemeyeceğim.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Keşke size sarılabilsem. Naçizane tavsiyem eşinizin e-devlet şifresini almanız. Buradan adına yapılan hayat sigortalarını kontrol ederek kredi çekip çekmediğini tazminat tutarlarından da bu kredinin ne kadar olduğunu anlayabilirsiniz.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve samimiyetiniz için. Her ay düzenli findeks raporunu alacağım, tüm kredi kartları, esnek hesap ve kredi borcu vs. hepsi görünüyor. Maaş hesabını da sürekli kontrol edeceğim ve ekstreleri bana mail olarak gelecek. Umarım dersini almıştır ne diyeyim.

Kararınıza saygı duymaklar beraber ( siz öyle uygun görmüşsünüz çünkü) yine de bir sorun bence ne kaybedersiniz ki, en azından bilgi almış olursunuz.
Veya eşinize açın bu konuyu bakalım ne diyecek ev araba için haklarından feragat etmesini sorun bakalım , ne kadar samimi ve pişman hem görmüş olurdunuz.

Hukuki detayları bilmiyorum evet haklısınız, o kadar sıkıntıyla ödeyip çocuğa yatırım olsun diye aldığım daireyi ve rahat edelim diye aldığım arabayı kaybettiğimi düşünemiyorum bile Allah korusun.

Eşimin bankasının çağrı merkezi var çalışan ve ailesine ücrtesiz hukuki danışmanlık veren, onlarla görüşüp kendimi garantiye almam çok mantıklı olacak haklısınız.

Bu arada bir herif böyle harcamalara laf yapıyorsa mutlaka altından bir şey çıkar. Ya borç kumar ya da sadece kendine harcıyordur ya da dışarda birine harcıyordur. Şaşmaz maalesef.

Eşiniz çocuğa harcama yapmazken nasıl iyi baba oldu acaba kendinizi mi kandırıyorsunuz ne yapıyor mesela kursuna bile karşı çıkıyor. Çocuğun rızkını hiç ediyor
Cocugun gittigi kurs 8 bin diye laf etmis bi de haline bakmadan. Sen milyonlari sokağa atmakta sorun görme ama cocuk icin harcanan para gözüne batsin. Bu adam zayif karakterli bi adam. Böyle adamin hicbir lafina ve kararına güven olmaz. Bencil de bir de. Birlikte aldiginiz mal mulkten yaptigi borç kadar çeksin hakkını. Her ay kartlarini hesaplarını kontrol et diyecem ama bankaciymis senin gormedigin baska seyler muhakkak yapar özgür ruhlu bi de haspam hesap mi vercem demesinden belli. Bu tedirginlikle nasil yasayacaksin? Bence yol yakinden yolla evden cocugun düzeni gene degismez napio ki cocukla ilgilenio mu sanki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…