• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

En doğru karar bundan sonra senin tabiki canım. Gönlün rahat olsun sen her zaman elinden geleni yaptın tamam ufak tefek hataların vardı ama bu yaşına rağmen genede eşinden çok sağlıklı düşündün. Artık senin gibi birisini bulamaz. Bence sende biraz bekle bir durul atlat herşeyi. Ben 31 yaşındayım bundan 5 sene önceki düşüncelerimi kesinlikle çok cahilce bulabiliyorum. İnşallah bay x kendi gibi birini bulur canına okur hepsinin.

En doğru karar bundan sonra senin tabiki canım. Gönlün rahat olsun sen her zaman elinden geleni yaptın tamam ufak tefek hataların vardı ama bu yaşına rağmen genede eşinden çok sağlıklı düşündün. Artık senin gibi birisini bulamaz. Bence sende biraz bekle bir durul atlat herşeyi. Ben 31 yaşındayım bundan 5 sene önceki düşüncelerimi kesinlikle çok cahilce bulabiliyorum. İnşallah bay x kendi gibi birini bulur canına okur hepsinin.

Bakalim..
Inşallah şu sınav sonuçları iyi gelirden bende onume bakarim

Kocamla aramız çok uzak sanki. Sürekli olarak bu aralar telefonda okey oynuyor
Bilardo oynuyor.
Ramazan diye eve iftar vaktinde gelse de ramazan ayı dışında hep saat 10 ya da dokuz gibi geliyorlar aile isi.

Bana karşı bir yakınlığını görmüyorum.
Beni sevmediğini düşünüyorum. Şimdi bile uyuyor. Boynuna dokundum hemen öbür tarafa döndü.

Beni gelip bir defa öpmez durduk yere.
Ben giderim öperim sarılırım ama istemez.

Duygusal olarak yıpranıyorum. Dün ailem geldi. Sonra bu telefonla oynamaya başladı. Ben öyle bişey yapsam hemen kızar. Kendisine söyledim. Bana dediği laf
Ben sohbetimi ettim güldüm ama bebeğe daldilar bende oyun oynadım
Dedi.

Saygısızlık diyordun ya dedim. Bende öyle yaparım bundan sonra dedim. Yap istediğini yapıyorsun zaten dedi. Ama öyle bişey olduğunu düşünmüyorum.

Kendini düzelt dedim

Senin düzeltmeye ihtiyacın var dedi. Ben anlamıyorum bunu.

Ne yapmam lazım kızlar.
Git gide kendinden uzaklaştırıyor beni duygusal olarak.. .

Z Zeynep B Guller ve laleler Guller ve laleler nilesselinn nilesselinn
Geçen pazar bir komsu gelinleriyle geldi.
Kaynanamla gorumcemin çağırdılar.
Sonra ışte onlar kötülefi ben önceden anlattım.
Neyse haksız buldularherkes dedi son kez sene dedi.
Bir daha birakamax bişey olursa ara. Eşyaları kamyonla toplayıp oyle gideriz dediler.

Suan beraberiz. Yemin etti o şeyleri yapmadığına ama bilmiyorum şüphe var
Annemden ses kaydı var diye dün yine tartıştık.

Neyse iste.
Evimiz ayrı değil ama esim daha ılımlı.

Bir daha birakamax bişey olursa ara. Eşyaları kamyonla toplayıp oyle gideriz dediler.

Neyse iste.
O şeyleri yapmadığına yemin mi etti.kim yapmış peki onun instagram hesabından bunları.

Neyse iste.
Canım herşeye rağmen tekrar denemek istemenize sevindim. İnşallah daha iyi olur, sonuçta sen kendi hayatının patronusun, o yüzden düşünüp kendin için en iyisine karar vermissindir.
Bunun yürümesi için senin bir şekilde eşine guvenmen gerekiyor.

Neyse iste.

Hakkında hayırlısı olsun canım bu defa kendinize zaman ayırın sadece ikiniz olun bir süre. Beraber bir yerlere gidin beraber vakit geçirin. Bir kez daha denemek istemen normal. Sen kendini ezdirecek bir kız değilsin zaten. İnşallah her şey düzelir. Eşin de sözünü tutar. İnstagramla ilgili cevabına pek inanmadım ben sen de inanmamışsın ki şüphe var. Onun dışında da madem geri döndün tartışma açma bir süre ılımlı davran yaşananları geri plana at unutmazsın ama göz ardı et ve yeni başlıyormuş gibi yaklaş eşine. Yoksa zehir olur hayat.
Ben de şu an tam olarak bunları yapıyorum da o yüzden sana söylüyorum. Şimdilik faydası oluyor böyle davranmamın. Aslında tek yapmamız gereken düşünerek hareket etmek. Fevri çıkışlar bize bir şey kazandırmaz.

Peki kaynananlara halâ gidiyor musun? Eşin bu konuda ne diyor?

Hakkında hayırlısı olsun canım bu defa kendinize zaman ayırın sadece ikiniz olun bir süre. Beraber bir yerlere gidin beraber vakit geçirin. Bir kez daha denemek istemen normal. Sen kendini ezdirecek bir kız değilsin zaten. İnşallah her şey düzelir. Eşin de sözünü tutar. İnstagramla ilgili cevabına pek inanmadım ben sen de inanmamışsın ki şüphe var. Onun dışında da madem geri döndün tartışma açma bir süre ılımlı davran yaşananları geri plana at unutmazsın ama göz ardı et ve yeni başlıyormuş gibi yaklaş eşine. Yoksa zehir olur hayat.
Ben de şu an tam olarak bunları yapıyorum da o yüzden sana söylüyorum. Şimdilik faydası oluyor böyle davranmamın. Aslında tek yapmamız gereken düşünerek hareket etmek. Fevri çıkışlar bize bir şey kazandırmaz.

Peki kaynananlara halâ gidiyor musun? Eşin bu konuda ne diyor?

Her gun gidiyorum.
Eşim bırakıyor geri gidiyoruz
Ama kaynanam daha iyi davranıyor.
Gorumcem iki üç gun burnumdan getirdi.
O da düzeldi

Her gun gidiyorum.
Eşim bırakıyor geri gidiyoruz
Ama kaynanam daha iyi davranıyor.
Gorumcem iki üç gun burnumdan getirdi.
O da düzeldi
Gece geç saate kadar oturuyor musunuz halâ? Yoksa eşin işten gelince hemen eve mi geçiyorsunuz?
Eğer eski düzen devam ediyorsa neden buna razı oldun canım? Bir de eşinle aran eskisine göre nasıl? Daha iyi mi aynı mı?

Back