- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
- #1.701
Teyzesi yalan söylüyor.Canım teyzesinin söyledikleri doğru olabilir belki senden bir telefon bekliyor..kadınlar biraz fedakar oluyor maalesef aramakta fayda var artık sanırım
Hayır canım ezikce gibi geliyor ama hiç öyle değil. Sürekli önünde demirden bir kalkanla gezersen bu hayatta hiç kimseden istediğin sevgiyi ve şefkati göremezsin. Eşin dahil.
Hiçbirimiz demirden yapılma değiliz. Ara sıra insani taraflarimizi göstermek bize iyi gelir.
Zaten sen saklamaya calissan da görünüyor.
Eşinin yazdığı şeylerin gizli anlamını biraz okumaya calissan onun da aslında kirginligini ve üzüntüsünü karşısındakine laf atarak umutsuzca saklamaya çalıştığını göreceksin.
O şeyleri yazmasi zaten seni özlediğini ve evliliğinin bitmesine derinlerde çok üzüldüğünü ve kırıldığını gösteriyor. Ama ona erkeksi ve güçlü durması öğretildiği için bunları açığa vuramiyor ve saçma sapan şeyler yapıyor. Tıpkı ailesinden ilgi görmek isteyen cocugun evdeki eşyaları kırması ve yaramazlık yapması gibi..
Oysa ki sen kadınsın. Sen "üzüldüm, kırıldım" dediğinde kimse seni yumusaklikla veya eziklikle suclamaz. Aksine herkes sana kol kanat gerer. Herkes seni daha çok sever ve kendine daha yakın gorur. Kadın olmanın bence en güzel yanı budur.
Desin, sen söylediğin şeylerin eşine iletilecegine biraz bile ihtimal veriyorsan ise yarayabilir.Teyzesi bile ne diyor baksana.
Fedakarlık yapın akıllı olun
Ben birde kırıldim üzüldüm desem affet dicek
Iletecegini biliyorum ama konuşmamız geride kaldı.Desin, sen söylediğin şeylerin eşine iletilecegine biraz bile ihtimal veriyorsan ise yarayabilir.
Yani sen bilirsin tabii ki, ama bu hiçbir şeyi cozmeyecek, sadece laf atıp kendini 10 dakika kadar iyi hissetmeni sağlayabilir.Iletecegini biliyorum ama konuşmamız geride kaldı.
Esimin yazdığı şeyi gördün mu.
Ona inat bende şöyle bir durum paylaşmak istiyorum
Nasil aldatmacali ve az sevdiğini gördüm. Simdi de ne kadar kolay unutulduğunu gülerek izleyeceğim.
Onun yaptığı o ama..Yani sen bilirsin tabii ki, ama bu hiçbir şeyi cozmeyecek, sadece laf atıp kendini 10 dakika kadar iyi hissetmeni sağlayabilir.
Başbaşa konuşmak, kirginligini, uzuntunu korkularını dile getirmek eziklik diye düşünüyorsun. Ama herkesin önünde birbirinize laf atmak güç gösterisi mıdır? Kendini gerçekten o kadar güçlü hissediyor musun?
Güçlü görünmeye ve karşımizdakini "yenmeye" çalışirsak hayat boyu mağdur olmaya ve ezilmeye mahkum oluruz canım. Çünkü hiç kimse o kadar güçlü değildir. Kırılmak, üzülmek, ağlamak ve zayıflıklarını dışa vurmak güçsüzlük göstergesi değildir, aksine büyük olgunluk gerektirir.
Tabii ki kendi hayatının uzmanı sensin, belki de bunları yaşayarak ogrenmen gerekiyor.
Biliyorum, farkindayim. Ama sen sensin, o da o. Onun yaptiginin aynısını yapmak zorunda değilsin. Onunla konusamiyorsan bile annesiyle veya teyzesiyle konuşabilirsin. Mutlaka ona ileteceklerdir.Onun yaptığı o ama..
Konuşmaktan kaçıp laf vurmak..
Zeynep hanıma sonuna kadar katılıyorum canım bence söylediklerini yap inat etme. Eşin de liseli ergenler gibi laf çarpıp duruyor o da bir tuhaf. 26 yaşın davranışı değil bu. Hep ailesiyle yaşadığı için mi bilmem ama olgunlaşamamış. Senin de yaşın küçük. Birbirinizle çok inatlaştınız zamanında bu yüzden. Aslında teyzesiyle mesajlaşman bir fırsatmış keşke gerçek duygularından bahsetseydin bu sana bir şey kaybettirmezdi. İlla seviyorum ölüyorum onsuz yaşayamam demek değil bu. Kırıldım, bana saygı duyulmasını istedim sadece ama bunu göremeyince hayal kırıklığına uğradım demek çok zor değil. Sen kendini ifade edebilen bir kızsın duygularını saklama. Tabiki eşin gelip senden özür dilemeli, hatasını anlamalı ama bunun için de duygularını bilmesi lazım diye düşünüyorum.
O yazayım mı dediğin cümleye gelince de yazma bence. Bu tarz atışmalar çok çocukça çünkü. Hiçbir şey de kazandırmaz sana.
Canım annesi veya teyzesi ile konuşarak da içinden atabilirsin. Tek yol bu değil ki?Of bütün her sey icimdee kaldı..
Biliyorum, farkindayim. Ama sen sensin, o da o. Onun yaptiginin aynısını yapmak zorunda değilsin. Onunla konusamiyorsan bile annesiyle veya teyzesiyle konuşabilirsin. Mutlaka ona ileteceklerdir.
Tamam fırsat geçerse elime söyleyeceğim.Canım annesi veya teyzesi ile konuşarak da içinden atabilirsin. Tek yol bu değil ki?
Kimseye derdimi anlatmak istemedigimden kaynaklı tüm bunlar...
Bu huyumdan vzgecemyorum
Bugün urfsdski akrabayla konsuccam. Ona anlatmaya bile korkuyorum.
Çünkü yok bu sefer sırrisırrimi başkasına anlattn2 dicek kaynanam diye.
Canim bende sıkıntįmı kimseye anlatamadigim ve kocaman duvar ordugum icin bu hale geldim. Bak esinin sadece son mesajlarda anlattigin kadar laf carpitma kismini gordum. Benim esim hicbisey carpitmiyor ve ailesinden birisi benle irtibata bile gecmiyor. Gecen hatta whatsap status'unu gordum diye gorumcem bloke etmis. Bence bi araya gelin guzelce konusun. Cok kirildigini esine anlat. Ha yuz yuze gelince bi yumusama olup olmayacagini sen anlarsin zaten. Biz kadinlar gercekten cok madur duruma dusuyoruz. Ama benim yaptigim gibi sen de kendini cezalandiriyorsun icine kapanmakla...
Tek ben kapanmıyrm beni o bıraktı o aricak.
O gelecek
Yoksa olmaz.
O evden gitti ve ben gurbette oldugum icin zoruma gitti teyzemlere gittim ve gel beni al hadi evimize beraber gidelim dedim. Yani benim terketmisligim yok. Benim orada kalakalmisligim var. Ama farkli diyorarsan farklidir canim...Senle de bir farkımız var yanlış hatırlamıyorsam sen gittin.
Beni o bıraktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?