Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Teyzesi bile ne diyor baksana.
Fedakarlık yapın akıllı olun
Ben birde kırıldim üzüldüm desem affet dicek

Desin, sen söylediğin şeylerin eşine iletilecegine biraz bile ihtimal veriyorsan ise yarayabilir.
Iletecegini biliyorum ama konuşmamız geride kaldı.
Esimin yazdığı şeyi gördün mu.

Ona inat bende şöyle bir durum paylaşmak istiyorum

Nasil aldatmacali ve az sevdiğini gördüm. Simdi de ne kadar kolay unutulduğunu gülerek izleyeceğim.

Yani sen bilirsin tabii ki, ama bu hiçbir şeyi cozmeyecek, sadece laf atıp kendini 10 dakika kadar iyi hissetmeni sağlayabilir.
Başbaşa konuşmak, kirginligini, uzuntunu korkularını dile getirmek eziklik diye düşünüyorsun. Ama herkesin önünde birbirinize laf atmak güç gösterisi mıdır? Kendini gerçekten o kadar güçlü hissediyor musun?
Güçlü görünmeye ve karşımizdakini "yenmeye" çalışirsak hayat boyu mağdur olmaya ve ezilmeye mahkum oluruz canım. Çünkü hiç kimse o kadar güçlü değildir. Kırılmak, üzülmek, ağlamak ve zayıflıklarını dışa vurmak güçsüzlük göstergesi değildir, aksine büyük olgunluk gerektirir.
Tabii ki kendi hayatının uzmanı sensin, belki de bunları yaşayarak ogrenmen gerekiyor.

Onun yaptığı o ama..
Konuşmaktan kaçıp laf vurmak..

Onun yaptığı o ama..
Konuşmaktan kaçıp laf vurmak..
Biliyorum, farkindayim. Ama sen sensin, o da o. Onun yaptiginin aynısını yapmak zorunda değilsin. Onunla konusamiyorsan bile annesiyle veya teyzesiyle konuşabilirsin. Mutlaka ona ileteceklerdir.

Zeynep hanıma sonuna kadar katılıyorum canım bence söylediklerini yap inat etme. Eşin de liseli ergenler gibi laf çarpıp duruyor o da bir tuhaf. 26 yaşın davranışı değil bu. Hep ailesiyle yaşadığı için mi bilmem ama olgunlaşamamış. Senin de yaşın küçük. Birbirinizle çok inatlaştınız zamanında bu yüzden. Aslında teyzesiyle mesajlaşman bir fırsatmış keşke gerçek duygularından bahsetseydin bu sana bir şey kaybettirmezdi. İlla seviyorum ölüyorum onsuz yaşayamam demek değil bu. Kırıldım, bana saygı duyulmasını istedim sadece ama bunu göremeyince hayal kırıklığına uğradım demek çok zor değil. Sen kendini ifade edebilen bir kızsın duygularını saklama. Tabiki eşin gelip senden özür dilemeli, hatasını anlamalı ama bunun için de duygularını bilmesi lazım diye düşünüyorum.

O yazayım mı dediğin cümleye gelince de yazma bence. Bu tarz atışmalar çok çocukça çünkü. Hiçbir şey de kazandırmaz sana.

Of bütün her sey icimdee kaldı..

Biliyorum, farkindayim. Ama sen sensin, o da o. Onun yaptiginin aynısını yapmak zorunda değilsin. Onunla konusamiyorsan bile annesiyle veya teyzesiyle konuşabilirsin. Mutlaka ona ileteceklerdir.

Kimseye derdimi anlatmak istemedigimden kaynaklı tüm bunlar...
Bu huyumdan vzgecemyorum
Bugün urfsdski akrabayla konsuccam. Ona anlatmaya bile korkuyorum.
Çünkü yok bu sefer sırrisırrimi başkasına anlattn2 dicek kaynanam diye.

Canim bende sıkıntįmı kimseye anlatamadigim ve kocaman duvar ordugum icin bu hale geldim. Bak esinin sadece son mesajlarda anlattigin kadar laf carpitma kismini gordum. Benim esim hicbisey carpitmiyor ve ailesinden birisi benle irtibata bile gecmiyor. Gecen hatta whatsap status'unu gordum diye gorumcem bloke etmis. Bence bi araya gelin guzelce konusun. Cok kirildigini esine anlat. Ha yuz yuze gelince bi yumusama olup olmayacagini sen anlarsin zaten. Biz kadinlar gercekten cok madur duruma dusuyoruz. Ama benim yaptigim gibi sen de kendini cezalandiriyorsun icine kapanmakla...

Tek ben kapanmıyrm beni o bıraktı o aricak.
O gelecek

Yoksa olmaz.

Senle de bir farkımız var yanlış hatırlamıyorsam sen gittin.
Beni o bıraktı.
O evden gitti ve ben gurbette oldugum icin zoruma gitti teyzemlere gittim ve gel beni al hadi evimize beraber gidelim dedim. Yani benim terketmisligim yok. Benim orada kalakalmisligim var. Ama farkli diyorarsan farklidir canim...

Of of..
Eşimi gerçekten özledim.. ama beklemekten başka bişey gelmiyor elimden
.
Ayrıca elin kızıyla konuşması
Takip etmesi..
Benle ilgilenmemesi.
Saygısızlıgi
Coocook neden var istememem için.. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…