• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Kızına elbise getirmiş.
Gizli saklı gösteriyor.
Neyse gördüm
Işte dedi bunu gorumcene seçtim
Oyle tek tek kalmış. Dedi.
Ama kızın bedeni değil.
150 lira.

Kafa Lafa gelince bende kiziyim.
Niye bana getirmemis diyemiyor insan ışte.

Eşim çocuk konusunda umutsuz davranıyor

Sorun sende değil yanlış anlama bende dedi.
Bende öyle düşünmeni istemiyorum dedim
Öyle düşündüğünde bende sorun buluyorum dedim.
Sorun senden benden kaynaklı değil
Iş güç çevryçevryle ilgili dedim.

Işte bana kadınların sorduğu kadar erkeklerde ona soruyormuş.

Eşim çocuk konusunda umutsuz davranıyor

Sorun sende değil yanlış anlama bende dedi.
Bende öyle düşünmeni istemiyorum dedim
Öyle düşündüğünde bende sorun buluyorum dedim.
Sorun senden benden kaynaklı değil
Iş güç çevryçevryle ilgili dedim.

Işte bana kadınların sorduğu kadar erkeklerde ona soruyormuş.
Ne bu çocuk baskisi ya.sanki onsenelik evlisiniz.psikolojinizi bozmuslar ikinizinde :) belli ki adam boyle dedgine gore kendini yetersiz hissetmeye baslamis.

Aynen öyle...
Cinsellik üç dört gün gecse aramaz
Çocuk baskısı varsa, cinsellik angarya gibi gelmeye başlamış olabilir. Seks çok doğal ve içgüdüsel birşey olmalı, görev gibi olmamalı diye düşünüyorum.

Bir gün bir kanalda bir şey dinledim. Böyle yıllarca bile çocuğu olamayan çiftleri tedavi eden bir doktor konuşuyordu. Tam da böyle çevre baskısı ve insanların kendine uyguladığı baskıdan bahsediyordu. Tedavi olmak için gelen çiftlere uyguladığı tedavi şuymuş "şu anda çocuğu düşünmeyin zaten kullandığınız ilaçlardan sebep çocuğunuz olmayacak (aslında verdiği ilaçların bununla bir alakası yokmuş bebeğin olması için falan da değilmiş ama ne ilacı olduğunu bende unuttum baya uzun oldu dinleyeli hatırlayamıyorum) deyip onları tatile gönderiyormuş. O rahatlıkla giden çiftlerin çoğu yani yüzde 80 i baskı altında olmadığı için tatilden hamile olarak dönüyormuş.

Bir gün bir kanalda bir şey dinledim. Böyle yıllarca bile çocuğu olamayan çiftleri tedavi eden bir doktor konuşuyordu. Tam da böyle çevre baskısı ve insanların kendine uyguladığı baskıdan bahsediyordu. Tedavi olmak için gelen çiftlere uyguladığı tedavi şuymuş "şu anda çocuğu düşünmeyin zaten kullandığınız ilaçlardan sebep çocuğunuz olmayacak (aslında verdiği ilaçların bununla bir alakası yokmuş bebeğin olması için falan da değilmiş ama ne ilacı olduğunu bende unuttum baya uzun oldu dinleyeli hatırlayamıyorum) deyip onları tatile gönderiyormuş. O rahatlıkla giden çiftlerin çoğu yani yüzde 80 i baskı altında olmadığı için tatilden hamile olarak dönüyormuş.

Doğru diyorsun..

Of of hayattan keyif alamıyorum resmen..
Evimin düzeni kalmadi
Urfadan misafir gelcek
Bize de oturmaya gelebilirler ama evimi pislik götürüyor.
Yatak odası birikmiş yıkanmış camasirlarla dolu

Of moralim bozukkk

Aman ittir et gitsin ben de öyleyim bak yalnızım sizlerle takılıyorum benim öküz de gene kokoreç yemekte inşallah boğulurda kimse kurtaramaz...
Bu okuzlerin hepsini bir araya toplayalım bence :KK53:ne kadar da iyi anlasirlar eminim :)

Of of hayattan keyif alamıyorum resmen..
Evimin düzeni kalmadi
Urfadan misafir gelcek
Bize de oturmaya gelebilirler ama evimi pislik götürüyor.
Yatak odası birikmiş yıkanmış camasirlarla dolu

Of moralim bozukkk
Canım, neden kv veya gorumcenden yardım istemiyorsun? Herşeyi tek başına yüklenip hayatı kendine zehir ediyorsun gibime geliyor.
İsteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü karaymis.
Kadınların genel problemi, vermeye gönüllü olmaları ama iş almaya gelince hepimiz kenara çekiliyoruz.
Yorgunsan yardım isteyeceksin tatlım.
Kimsenin evi mükemmel değil, evinin dağınıklığını görürler diye korkma. Kimseye birşey de borclanmazsin, insanlar birbirine yardım etmeyi sever. DNA'miza kazınmış birşey. Kabile kültürü.
Ben evimi taşırken eski kiyafetlerimi ve kirlilerimi gormesin diye kv'min yardımını kabul etmedim. Ne aptallık ama.. Şimdi olsa kendim çağırırım.

Canım, neden kv veya gorumcenden yardım istemiyorsun? Herşeyi tek başına yüklenip hayatı kendine zehir ediyorsun gibime geliyor.
İsteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü karaymis.
Kadınların genel problemi, vermeye gönüllü olmaları ama iş almaya gelince hepimiz kenara çekiliyoruz.
Yorgunsan yardım isteyeceksin tatlım.
Kimsenin evi mükemmel değil, evinin dağınıklığını görürler diye korkma. Kimseye birşey de borclanmazsin, insanlar birbirine yardım etmeyi sever. DNA'miza kazınmış birşey. Kabile kültürü.
Ben evimi taşırken eski kiyafetlerimi ve kirlilerimi gormesin diye kv'min yardımını kabul etmedim. Ne aptallık ama.. Şimdi olsa kendim çağırırım.

Onların bugün kendine hayirları yok ki.
Ben işimi hallederim
Ama vakit yok utu yapmak ve toplamak icin. Zaten senin misafirlerinmis dedim

Esimde dün diyor ki sen karı misin.
Senden utu isteyen yok dedi.
Evi de toparlama annemi çağırırım dedi.
Istedigini yap dedi.
Bende gerçekten mi diye onaylatinca evet dedi.

Tamam o zaman yarın evimi toplayıp öyle giderim dedim.
Toplama gelir dagitirim dedi.
Olsun zaten dağılıyor dedim

Eşimin bana karşı sevgisi olmadığını hissediyorum. Ufacık bir sebepten tartışmaya inada kadar götürüyor.

Bir insan sevdiği kişiye böyle yapamaz.

Bütün gun görmüyorum. Konuşamıyorum.
Akşamda o konuşmuyor.
Bu canımı sıkıyor.
Evli olmak sadece ev arkadaşı mi olmak demek.

Bu açıdan kendimi Evlendigim için pişman hissediyorum.

Back