- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
- #1.081
Ben yakinlassamda her seferinde bana laf sokuyorCanım bir suçun olmadığını biliyorum, kayinvaliden büyüklük gostermeni istemiş. Kirmasaydin onu, ne kaybedersin ki?
Yuzles o halde? "Kardeşim senin derdin nedir, sen böyle yapınca çok kiriliyorum ben" de. "Çok kiriliyorum" kısmını es geçme ama. Kavga etmeden dök içini, incindigini üzüldüğünü anlasın.Ben yakinlassamda her seferinde bana laf sokuyor
Bende yanasmiyorum artık
Yapmak isterdim ama ağır geldi.
Yuzles o halde? "Kardeşim senin derdin nedir, sen böyle yapınca çok kiriliyorum ben" de. "Çok kiriliyorum" kısmını es geçme ama. Kavga etmeden dök içini, incindigini üzüldüğünü anlasın.
E bunu sürdürebilecek mısın aynı evde düşman gibi?Kız açık açık söyledi.
Benden bişey beklemeyin diye.
Eve gelen birine bile hoşgeldin bestelerin yapıyor.
Beni de misafir saysin sürekli laf sokmasin
Olmuyorsa bende konuşmuyorum
Birbirimizi görmezden geliyoruz
O hakkımda isim vermeden kötü konuşuyor.
Meyve istiyorum diye meyve yenmiyio çürüyor demişler ama ben yedim bitti.
En basiti yani..
Cigkoftenin yanına birde patlıcan kozlemek istesem
Hemen annesine diyor. Baabami biliyosun ha ona göre yap diye.
E bunu sürdürebilecek mısın aynı evde düşman gibi?
Senin için hangisi daha önemli? Huzurlu olmak mı yoksa ona haddini bildirmek mı?
Sınav ne zaman?Sürecek sanırım
Bir gun iyi birgün kötü
Of bilmiyorum valla ya...
Sınavdan sonra kendime bir rotaa cizmsm lazım..
Sınav bugunduSınav ne zaman?
Ben ne zaman birşey yüzünden stresli olsam (işyerinde sunum yapacak olurum veya başka bişey olur mesela) herkesin her söylediği batar, alinirim, sinirlenirim.
Sınavın için Allah kolaylık versin hayatım.
Olmazsa da bir dahakine yaparsın boşver. Gelecek için bu kadar endiselenme, bir tanecik ömrümüz var, her aninin tadını çıkarmaya çalışan tatlım. Hiçbir kusluge, darginliga degmiyor inan ki. Geçen söylemiştim, birisine kinlenmek zehir içip o kişinin ölmesini istemeye benziyor. Zehir etme güzel günleriniSınav bugundu
Ama çok iyi geçmedi
Kin duymuyorum sadece üzülüyorumOlmazsa da bir dahakine yaparsın boşver. Gelecek için bu kadar endiselenme, bir tanecik ömrümüz var, her aninin tadını çıkarmaya çalışan tatlım. Hiçbir kusluge, darginliga degmiyor inan ki. Geçen söylemiştim, birisine kinlenmek zehir içip o kişinin ölmesini istemeye benziyor. Zehir etme güzel günlerini
Ayy canım merak etme buradayız çoluk çocuk ders cami falan bu saat oldu yeni oturabildim. Kaynanana iyi demişsin gidip görümcene sarılmamış serin davranmışsın. Ne münasebet canım seni sömürecekler bildiğin. Bunların sorunları ne. Kaç yıllık evliydiniz.@Trudi Canavan @visnelicheesekekGuller ve laleler Mackenzie Z Zeynep B
Kızlar neredesiniz neler yapıyorsunuz sizleri merak ediyorum
Bu gereksiz saldırı ne zaman başladı. Ne oldu da bu böyle oldu sana karşı. Biraz burnu havada mı nedir.Ayy canım merak etme buradayız çoluk çocuk ders cami falan bu saat oldu yeni oturabildim. Kaynanana iyi demişsin gidip görümcene sarılmamış serin davranmışsın. Ne münasebet canım seni sömürecekler bildiğin. Bunların sorunları ne. Kaç yıllık evliydiniz.
Ayy canım merak etme buradayız çoluk çocuk ders cami falan bu saat oldu yeni oturabildim. Kaynanana iyi demişsin gidip görümcene sarılmamış serin davranmışsın. Ne münasebet canım seni sömürecekler bildiğin. Bunların sorunları ne. Kaç yıllık evliydiniz.
Bu gereksiz saldırı ne zaman başladı. Ne oldu da bu böyle oldu sana karşı. Biraz burnu havada mı nedir.
Tabi daha 6 ayda alışamazsın çok yenisiniz. Ama mantıklı bir haraketi yok görümcenin. Eşin onlarla aynı yerde çalışsın tamam ama yemek konusu ayrılsa olmaz mı. Ya da eşin şu aralar farketmiyor mu durumu.Niye oyleler bilmiyorum.
Kıskanıyorlar ama kendileri benden daha çok şeye sahip.
Etmiyor ayrlmak istemiyorTabi daha 6 ayda alışamazsın çok yenisiniz. Ama mantıklı bir haraketi yok görümcenin. Eşin onlarla aynı yerde çalışsın tamam ama yemek konusu ayrılsa olmaz mı. Ya da eşin şu aralar farketmiyor mu durumu.
Sormadimda yemedimde.Et olayi cok uzucu sana az vermeleri. Niye herkese eşit vermediniz diye direk sofrada sorardım onlara. Bence kadını esirgeme. Gorumcenede gidip sarılma ne münasebet hem haksız hem kafayı yiyormus. Yemiş zaten
Kuzum bu kayınvalidengilim Urfaya gitme işi ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?