Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Kardeşinn yaşadığı ev ortamı şu an nasıl?

Babam babannem babamin yeni esi ve yeni doğan bir kardeş
Babannem yaşlı evin her masrafı işi onun üzerinde

Babam sadece karisina ve yeni doğan bebeğine harcama yapar.
Ama kardeşimin bu durumundan dolayı ilgileniyor

Karısı odasindan çıkmaz
Kardeşimi evden göndermek için babannemle uğraşıyorlar.
Yok bebege kötü bakıyor.
Bahanesine kötü bakiyor.
Anası alıp goturseudi istanbula bir hafta dedi.
Bende yok dedim. O çocuk hepsi bir arada olsun istiyor dedim

Annem2 gitse bizi ozlucek simdi de onu özlüyor. Ben burdayım beni bile özlüyor dedim
Basindan savmak istiyosun dedim.
O da bie gun alıp kardeşini evinde yatırdık mi dedi.
Ki yatırmak istedigimde kardeşim istememisti...

Bizdeki durumlar şöyle.
Kayinvalidem ile iyiyiz.
Görümcem ben ne desem tersliyor

Annesinin ilacı ile ilgili kendi başına karar veriyor.
Ilacı içmesi lazım. farklı ilaçları teker teker zamanında içtiği için sıkıntı yapıyor.

Illaha birini sonra icecekmis. Ağrısı yoksa o bel ağrısı için olan ilacı icmeyecekmis. Kayinvalideminki psikolojikmis. Bilmiyorum ben bir daha karışmak istemiyorum ilaç meselesine ama bu sefer kaynanam önceden ilacimi icirirdin kahvaltimi koyardın demeye yeniden başlıcak...

Görümcem şu iki gündür şu icse çay icse bulaşigini bırakıyor.

Yemek mi hazırlanacak bulaşigini bırakıyor. Başka bir ise giriyor.
Bende arkasindan onun pislettiklerini topluyorum yikiyorum .
Sarma sardik.
Cacık için hemen salatalık dogramaya başladı.

Ben sardim. Sonra onlar geldi. Yok keşke yaz okulunda kalsaydı
Ömrün boyunca iki oglum var dedin öyle olurdu. Dedi.

Kaynanamdq sen bize bakmazsin evlensen dedi. Bende anne evlenince aileyi unutun demiştin o da unutur dedim artık:

Sonra düşündü biraz.

Sarma bitti yine sofrayı falan silincek bulaşık yikancak hemen başka odaya kaçtı. Kaynanama bende senle pazara gelcem dedi. Ben sildim topladım

Neyse ışte bir kuru boya istemistioistemistm

Onu bile almamış.

Bence kardeşinin o ev ortamından biraz uzaklaşması lazım. Siz de falan kalda eşin sıkınt yapar mı? Bir değişiklik olur hani 1 hafta falan. Annen babam ne zaman ayrıldı bilmiyorum ama kardeşinin ergenlik dönemine denk gelmiş sanırım o yüzden travma geçirebilir. Ayrıca ben büyüye cine de inanırım. Bol bol dua et kardeşine her gün cin suresini oku. Doktora da götürün dua okumaya da devam et.

Canim kendisi hergün yasin ayetle kursi nas felak okuyor

Eşimle kardeşimin yanında çok olduk...
Bir ara korkudan eve giremiyordgiremiyorduk esim çok etkilenmesine rağmen her daim yanında oldu...

Ayrılalı çok oldu ailemin. Dört sene neredeyse

Birden yeni bebek olunca böyle oldu diye dusunuyorum

kayınvalidenle iyi olmaya sevindim bozma aranı böyle devam et bozdurma da kimseye.
Görümcem ben ne desem tersliyor bile deme onun terslemesi seni ilgilendirmiyor istediği kadar surat assın yakında kırışır suratı.

Sen kayınvalidene yine hatırlat ilaçlarını kızıyla anlaşır içer içmez ona kalmış.

ne çok cacık yiyiorsunuz kız siz

"Kaynanamdq sen bize bakmazsin evlensen dedi. Bende anne evlenince aileyi unutun demiştin o da unutur dedim artık:"

Head shoot yapmışsın bacım süper Arada bir ayar da lazım hani.

boşver almazsa umursama bile gider kendin alırsın istediğini sonradan onu da başına kakar belki

Z Zeynep B aradim esimi acmadi mesaj attim ozledigim icin aradigimi soyledim sonra o aradı konustum gayet mutlu bir şekilde sasirdi sanki onsuzda mutlu olmama gibi yani benim cikarimim degilse tabi kardesleriyle takiliyormus oyle iste

Sen de dışardan bir manevi güç olarak okumaya devam et kardeşimin üstüne. Bırakma güzelim sana ihtiyacı var kardeşinin.
Bak ne güzel kardeşinin yanında olmuş eşin kızların dediği gibi kötü biri olsa ona da banane der çıkardı işin içinden.

Şu an 17 miydi? Ayrıldıklarında tam ortaokul ergenlik çağıymış bazı şeyleri içine atıp bir de bebek olunca fazla gelmiştir belki de. Psikolog ile görüşün bence.

Suan 19 a yeni girdi.
Ben okuyordum ama bir hoca senin icazetin olmadığı için okuma senlede uğraşıyorlar çünkü dedi.

Valla bilmiyorum canim ama isteyeyim isteyince kıymetli oluyorsun
Kalkar zaten.
Ama Koca m o kadar çalışıyor.
Benimde yemem lazım

Hergün on sayfa oku canim biz yeni bölümlerle yaninyanındayız.

Şöyle ki Cin suresi Allahın ayetlerini barındırıyor. Sen onu okuduğun için neden sana bulaşsınlar ki? Biraz araştor internettrn ama ben öyle birşey duymadım. Allahu Teala herkes okusun diye yollamıi bu ayetleri hatim ederkende her seferinde okuyoruz.

Yok canim onun üzerine onu korumak için okuyordum
O yüzden ki bende belirtilerini yaşadım

O yüzden sadece kendim için okdum
Ona da ne yapması konusunda fikir verdim

Iyı lâf etmişsin kaynanana düşündürmüşsün kadını. Cacık dedinde o görümceden bir cacık olmaz. Bu seni cekemiyo bak ben sana soyliyim. Ondan peşini toplatiyo. Birde annesinin ilaçlarında sen veriyormussun. Oda gözüne batmış işte herşey ortada. Senin değil kendisi karar vermek istiyo ne zaman alınacak verilecek diye. Kardeşinede çok uzuldum benimde 19 yaşında erkek kardeşim var hep ilgi beklio çocuk gibi. Yazık anne yok baba yok yaninda. Babannede herşeye yetisemiyo malum yaşlı . InsAllah düzelir durumu bu arada istediklerini almazlarsa tekrar istersin. Geçende birşey istemiştim onu unuttun galiba bu kez alırmısın dersin

Olabilir suan benim düşündüğüm kardeşim zaten.. herkes kendi keyfinde.

Eşim gelince ışte bir onun yanında düzgün konuşur herşeyi yapmaya çalışır

Neyse valla içime dert oluyor..

Canım ya senin işinde zor sen nelerle uğraşıyorsun kardeşin sende kalsın bence ikna et. Benim kuzenime olmuştu bu 3 harflilerden biri aşıkmi olmuş ne olmuş dadanmış gitmiyormus kuzenimden. Teyzem yatağı basında kuran okurdu her gece. Ama kuzenim resmen dayak yiyormuş duvardan duvara atılıyormuş itiliyormuş ben uzaktım ozamanlar değişik ve korkunç bi olaydi. Bayılıyordu felan. Allah kimsenin başına vermesin. Anlatırken çok saçma geliyo ama var böyle olaylar ne yazıkki iyi bi hocaya gitmek gerek

Bende kalsa ne olacak ki canim
Ben evde duramiyorum
Eşim korkuyor.
Telefonuna baktım
Aile içi cinsel şeyleri izlemiş.
Anne sx. Falan

Çok şaşırdım.

Allah gunahlarimi affeder mi diyor.
Bende pismansan niye olmasın diyorum
Tövbe edersin diyorum
Biraz rahatlıyor
.

Z Zeynep B aradim esimi acmadi mesaj attim ozledigim icin aradigimi soyledim sonra o aradı konustum gayet mutlu bir şekilde sasirdi sanki onsuzda mutlu olmama gibi yani benim cikarimim degilse tabi kardesleriyle takiliyormus oyle iste
Eskiden aradığında çok üzüntülü ve kırgın konusuyorsan şaşırmıştır tabi. Çok çok iyi yapmışsın, cesaretine ve eşine onu özlediğini söyleyecek kadar dürüst ve hassas olabilmene bayıldım! Aynen devam :)

Tesekkur ederim zeynep keske oda biraz hassas olsa ve bizi ozlese aslinda cok kirginim ama belli etmemeye calisiyorum çünkü ben cok ugrastim guzellikle de kavga ilede degismedi hic ayni sehirdeyiz ve bes dakika icin bile ugrayip bizi görmüyor sanirim asla oglum ve beni ailesi kadar sevemeyecek onlarin yanindayken hep biz ikinci planda olacağız ama yinede bize sans vermek icin elimden geldigince sabredip soylediklerini uygulamaya calisiyorum çünkü kaybedecek biseyim uok ama belki esimi kazanabilirim insallahh

Aa niye öyle birşey bakmiski. Bende sasirdim :S açık konuşmasını iste. Derdi tam neymiş öğrenmeye çalış. Eşin kardeşin sizin evde kalsa yine ailesine gitmeni istermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…