- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
Kardeşinn yaşadığı ev ortamı şu an nasıl?
Bence kardeşinin o ev ortamından biraz uzaklaşması lazım. Siz de falan kalda eşin sıkınt yapar mı? Bir değişiklik olur hani 1 hafta falan. Annen babam ne zaman ayrıldı bilmiyorum ama kardeşinin ergenlik dönemine denk gelmiş sanırım o yüzden travma geçirebilir. Ayrıca ben büyüye cine de inanırım. Bol bol dua et kardeşine her gün cin suresini oku. Doktora da götürün dua okumaya da devam et.
Canim kendisi hergün yasin ayetle kursi nas felak okuyor
Eşimle kardeşimin yanında çok olduk...
Bir ara korkudan eve giremiyordgiremiyorduk esim çok etkilenmesine rağmen her daim yanında oldu...
Ayrılalı çok oldu ailemin. Dört sene neredeyse
Birden yeni bebek olunca böyle oldu diye dusunuyorum
Suan 19 a yeni girdi.Sen de dışardan bir manevi güç olarak okumaya devam et kardeşimin üstüne. Bırakma güzelim sana ihtiyacı var kardeşinin.
Bak ne güzel kardeşinin yanında olmuş eşin kızların dediği gibi kötü biri olsa ona da banane der çıkardı işin içinden.
Şu an 17 miydi? Ayrıldıklarında tam ortaokul ergenlik çağıymış bazı şeyleri içine atıp bir de bebek olunca fazla gelmiştir belki de. Psikolog ile görüşün bence.
Konuyu çok merak ediyorum ama baya fransız kaldım. Özeti yok mu 99 sayfanın.
kayınvalidenle iyi olmaya sevindim bozma aranı böyle devam et bozdurma da kimseye.
Görümcem ben ne desem tersliyor bile deme onun terslemesi seni ilgilendirmiyor istediği kadar surat assın yakında kırışır suratı.
Sen kayınvalidene yine hatırlat ilaçlarını kızıyla anlaşır içer içmez ona kalmış.
ne çok cacık yiyiorsunuz kız siz
"Kaynanamdq sen bize bakmazsin evlensen dedi. Bende anne evlenince aileyi unutun demiştin o da unutur dedim artık:"
Head shoot yapmışsın bacım süperArada bir ayar da lazım hani.
boşver almazsa umursama bile gider kendin alırsın istediğini sonradan onu da başına kakar belki
Hergün on sayfa oku canim biz yeni bölümlerle yaninyanındayız.
Şöyle ki Cin suresi Allahın ayetlerini barındırıyor. Sen onu okuduğun için neden sana bulaşsınlar ki? Biraz araştor internettrn ama ben öyle birşey duymadım. Allahu Teala herkes okusun diye yollamıi bu ayetleri hatim ederkende her seferinde okuyoruz.
Iyı lâf etmişsin kaynanana düşündürmüşsün kadını. Cacık dedinde o görümceden bir cacık olmaz. Bu seni cekemiyo bak ben sana soyliyim. Ondan peşini toplatiyo. Birde annesinin ilaçlarında sen veriyormussun. Oda gözüne batmış işte herşey ortada. Senin değil kendisi karar vermek istiyo ne zaman alınacak verilecek diye. Kardeşinede çok uzuldum benimde 19 yaşında erkek kardeşim var hep ilgi beklio çocuk gibi. Yazık anne yok baba yok yaninda. Babannede herşeye yetisemiyo malum yaşlı . InsAllah düzelir durumubu arada istediklerini almazlarsa tekrar istersin. Geçende birşey istemiştim onu unuttun galiba bu kez alırmısın dersin
Canım ya senin işinde zor sen nelerle uğraşıyorsunkardeşin sende kalsın bence ikna et. Benim kuzenime olmuştu bu 3 harflilerden biri aşıkmi olmuş ne olmuş dadanmış gitmiyormus kuzenimden. Teyzem yatağı basında kuran okurdu her gece. Ama kuzenim resmen dayak yiyormuş duvardan duvara atılıyormuş itiliyormuş ben uzaktım ozamanlar değişik ve korkunç bi olaydi. Bayılıyordu felan. Allah kimsenin başına vermesin. Anlatırken çok saçma geliyo ama var böyle olaylar ne yazıkki iyi bi hocaya gitmek gerek
Eskiden aradığında çok üzüntülü ve kırgın konusuyorsan şaşırmıştır tabi. Çok çok iyi yapmışsın, cesaretine ve eşine onu özlediğini söyleyecek kadar dürüst ve hassas olabilmene bayıldım! Aynen devam :)
Tesekkur ederim zeynep keske oda biraz hassas olsa ve bizi ozlese aslinda cok kirginim ama belli etmemeye calisiyorum çünkü ben cok ugrastim guzellikle de kavga ilede degismedi hic ayni sehirdeyiz ve bes dakika icin bile ugrayip bizi görmüyor sanirim asla oglum ve beni ailesi kadar sevemeyecek onlarin yanindayken hep biz ikinci planda olacağız ama yinede bize sans vermek icin elimden geldigince sabredip soylediklerini uygulamaya calisiyorum çünkü kaybedecek biseyim uok ama belki esimi kazanabilirim insallahhEskiden aradığında çok üzüntülü ve kırgın konusuyorsan şaşırmıştır tabi. Çok çok iyi yapmışsın, cesaretine ve eşine onu özlediğini söyleyecek kadar dürüst ve hassas olabilmene bayıldım! Aynen devam :)
Bende kalsa ne olacak ki canim
Ben evde duramiyorum
Eşim korkuyor.
Telefonuna baktım
Aile içi cinsel şeyleri izlemiş.
Anne sx. Falan
Çok şaşırdım.
Allah gunahlarimi affeder mi diyor.
Bende pismansan niye olmasın diyorum
Tövbe edersin diyorum
Biraz rahatlıyor
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?