Merhaba arkadaşlar sizin fikirlerinize ihtiyacim var 21 yasindayim ve 4 aylık evliyim eşim bana guvenmiyor hic bir yere yollamiyor cay bahcesine gitmek istedim 2 gun once bana baska erkeklerle birlikte olursun tuvalete gidersin yapacağını yine yaparsin erkeklerle diyor bakkala yollamiyor bakkalciyla aramda bisey varmis normalde cok iyiyiz canim cicim hayatim.bitanem falan ama sinirlenince hakaretlerin kufurlerin haddi hesabi yok dün telefonunda mesajlarina baktim pavyona gitmiş ve bi kadinla yakin bi resim cekinip bütün abilerine yollamış nispet yaparcasina adamlık yapıyor sanki hey Allahim yaa..ben soyleyince de ordaki kadinlardan biri uzatma dedi nasil uzatmam ben evde pinekle bütün gün hicbir arkadasimla gorusemiyorum ailem yok zaten yalnız buyumusum eşim iyi olsun istedim buda böyle çıktı her akşam icer bana bi zarari yok ama her aksam sarhoş hic bir aksami hatirlamaz benim kiz arkadaslarima asılır eskiden bir evlilik yapmis eski karisiyle hep konusuyor suan oturdugumuz evde ki tüm esyalarda ondan kalma cok zoruma gidiyo ama ne yapayim bilemiyorum cok iyi sozler soyluyor ama hareketleri davranislari saygisizliklari guvensizlikleri beni mahvediyo napayim arkadaslar söyleyin :-(