kocamin amacı ne ?

Aynı yaştayız, çok gençsin. Bak evlenmeden önce de calisiyormussun. Kolay kolay boşan denmez ama böyle bir adamla hayat geçmez. Kendine yazık edersin.

Seni bu kadar kiskanmasi, kısıtlaması, aşktan sevgiden falan değil, tamamen saçmalık, ne demek yapacak olan kişi tuvalette de yapar. Bir 'adam' böyle bir şeyi eşine nasıl yakistirir?

Umarım kurtulursun bu adamdan ve kendine güzel bir hayat kurarsin, çok üzüldüm yaşadıklarına..

Merhaba arkadaşlar sizin fikirlerinize ihtiyacim var 21 yasindayim ve 4 aylık evliyim eşim bana guvenmiyor hic bir yere yollamiyor cay bahcesine gitmek istedim 2 gun once bana baska erkeklerle birlikte olursun tuvalete gidersin yapacağını yine yaparsin erkeklerle diyor bakkala yollamiyor bakkalciyla aramda bisey varmis normalde cok iyiyiz canim cicim hayatim.bitanem falan ama sinirlenince hakaretlerin kufurlerin haddi hesabi yok dün telefonunda mesajlarina baktim pavyona gitmiş ve bi kadinla yakin bi resim cekinip bütün abilerine yollamış nispet yaparcasina adamlık yapıyor sanki hey Allahim yaa..ben soyleyince de ordaki kadinlardan biri uzatma dedi nasil uzatmam ben evde pinekle bütün gün hicbir arkadasimla gorusemiyorum ailem yok zaten yalnız buyumusum eşim iyi olsun istedim buda böyle çıktı her akşam icer bana bi zarari yok ama her aksam sarhoş hic bir aksami hatirlamaz benim kiz arkadaslarima asılır eskiden bir evlilik yapmis eski karisiyle hep konusuyor suan oturdugumuz evde ki tüm esyalarda ondan kalma cok zoruma gidiyo ama ne yapayim bilemiyorum cok iyi sozler soyluyor ama hareketleri davranislari saygisizliklari guvensizlikleri beni mahvediyo napayim arkadaslar söyleyin :-(
yalnızım dedin de yağmurdan kaçarken doluya tutulmak olmuş seninki. erkenden evlendin mi çok tanımadan. aslında yaşın bile erken evlenmek için. bir de eski eşinden kalan eşyaları kabullenecek kadar gözünü karartman... çocuğun olursa ilerde işler daha da zorlaşır. ne yapacağına en iyi sen karar verirsin.

böyle adama hala kocam mı diyorsun. yahu bir değil iki değil kıçına tekmeyi basmak için kaç tane sebep var. evlilik öyle güzel sözler söylemek ile olmuyor

Konu bana fake gibi geldi? Insallahta fakedir zaten. Bu kadar saf kendisine saygısı olmayan hemcinslerim olmasını kabul edemicem artık çünkü. Boşanmayi dusunmuyosun galiba? Ay resmen sinir sistemim çöktü başka bişey yazamicam hayret bişey akıl yahu.

Merhaba arkadaşlar sizin fikirlerinize ihtiyacim var 21 yasindayim ve 4 aylık evliyim eşim bana guvenmiyor hic bir yere yollamiyor cay bahcesine gitmek istedim 2 gun once bana baska erkeklerle birlikte olursun tuvalete gidersin yapacağını yine yaparsin erkeklerle diyor bakkala yollamiyor bakkalciyla aramda bisey varmis normalde cok iyiyiz canim cicim hayatim.bitanem falan ama sinirlenince hakaretlerin kufurlerin haddi hesabi yok dün telefonunda mesajlarina baktim pavyona gitmiş ve bi kadinla yakin bi resim cekinip bütün abilerine yollamış nispet yaparcasina adamlık yapıyor sanki hey Allahim yaa..ben soyleyince de ordaki kadinlardan biri uzatma dedi nasil uzatmam ben evde pinekle bütün gün hicbir arkadasimla gorusemiyorum ailem yok zaten yalnız buyumusum eşim iyi olsun istedim buda böyle çıktı her akşam icer bana bi zarari yok ama her aksam sarhoş hic bir aksami hatirlamaz benim kiz arkadaslarima asılır eskiden bir evlilik yapmis eski karisiyle hep konusuyor suan oturdugumuz evde ki tüm esyalarda ondan kalma cok zoruma gidiyo ama ne yapayim bilemiyorum cok iyi sozler soyluyor ama hareketleri davranislari saygisizliklari guvensizlikleri beni mahvediyo napayim arkadaslar söyleyin :-(
Soylemesi kolay ama duzelmezse bosanmak en dogrusu kendini niye uzuyorsun ki sana yazik gençliğine yazik cocuk falan yapma derim Allah yardım etsin üzüldüm

Konu bariz fake umarim da oyledir cunku boyle boynu bukuk kocam boyle ama beni seviyo diyen kadinlar oldukca boyle pislik adamlar mikrobunu yayarak yasamaya devam edecek yazik...

Valla konunuzun her yerinden saçmalık akıyor. Pavyona gece gidilir tüm gece ortada yokken hesap sormadınız da mesajdan mı anladınız. Bu insanla evlenmeden hiç mi görüşmediniz kuskançlığını anlamadımız, 2.eşsib neden boşandı hiç mi metak etmediniz,sarhoş geliyor bi de eve bu yaşta evllilik hatalar nedir bu evlilik mi ayrılacaksın bunlar gerçekse

21yaşında 4aylık evli daha hayatının baharında bir genç kadınsın ve böyle bir pislikle yaşadıklarını aşk sanıyorsun.yazık..çocuğun olmadan hemen ayrıl o kendini erkek sanan müsvetteden..

Eşinde ileri derecede güven sorunu var. Kendi nasıl yapıyorsa aklında senin de ona öyle yapma düşüncesi var. Allah kolaylık versin daha yolun çok başındasın bende yeni Evliyim bi senemiz yeni olucak inş. Ama böyle bi insanla hayat geçer mi diye de bi düşün sana zarar de verebilir. Bence son çare eşini görme kendi ayakları üstünde duran binlerce kadın var en doğru kararı sen verirsin tabi. Yaşayan olarak ama bence kesinlikle sağlıksız bir eşin ve Evliliğin var

kendisi pislik olduğu için aklı fikri pislikte
kendi yaptığı için sizden şüpheleniyor
dervişin fikri neyse zikri de o

kişi kendinden bilir işi. tam bu duruma uygun.
kendi bu düşüncede olduğundan herkesi aynı sanıyor.

şakamısınız siz:KK57::KK57:

Şaka mı bu konu ? Saymadığınız kötü özellik kalmamış , ustunede şizofreni hareketlere sahip; hala ne yapmalıyım diyorsunuz?

Ya özensiz aklınıza gelen tüm kotu şeyleri sayarak sahte konu açmışsınız ya da çok mu çok körsünüz. ( Buraya yazacak birşey bulamadım resmen )

yeni evlisiniz ama buna nasıl katlanacaksınız o sözler o davranışlar gün ilerledikçe daha çok canınız yanacak hele birde çocuğunuz olursa çocuğa yazık olur. Bende 4 aylık evliyim eşimle bizimde tartışmalarımız oluyo oda çok sinirli aniden sinirlenir hemen söner ama hiç böyle de sözler duymadım duyduğumda da tepkimi bilir bişi sorcam eşiniz kaç yaşında