- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- Konu Sahibi tired_heart
Nerede yaşıyorsunuz?
Aileniz nerede?
Aileniz nerede?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi care bulucam artik karakola gitmem lazim tabi once ayrilcam desem yapacaklarni dusunemiyorumhem ayyas hem aldata bi koca.. yani afedersiniz ipin iki ucu da b*k ... kadın sığınma evleri falan vardır orda bile yaşamayı düşünün ama bu insanla aynı yastığa baskoymayi dusunmeyin
Annem vefat etti babam yeni hayat kurdu yalnizim benNerede yaşıyorsunuz?
Aileniz nerede?
Sanırım tanımadan evlendiniz.Annem vefat etti babam yeni hayat kurdu yalnizim ben
Hicbir kimse yok biraksa ben yasarim calisir ederim evlenene kadar hep boyleydi yalnizdim calisiyordum geciniyordumArkadasim hic mi kimsen yok? Niye bu gencecik yasinda basindan bir evlilik gecmis, pavyonlardan cikmayan, alkolik bir adamla evlendin?
Lise mezunu musun? Calissan kalacak yerin var mi? Teyze, annane falan?
Elbet olur neden olmasin ama gazabından korkuyorum peşimi birakmaz_dea_ .!.:Sanırım tanımadan evlendiniz.
Eşiniz size psikolojik şiddet uyguluyor dahası taciz ediyor.
Boşanma ihtimaliniz nedir?
aranız iyi bi zamanda hatta o ayıkken icmemisken konuş ben böyle yapamıyorum de boşanmak istiyorum de??Bi care bulucam artik karakola gitmem lazim tabi once ayrilcam desem yapacaklarni dusunemiyorum
Sonuna kadar haklisinsevde 39966187 .!.:Cok aradin mi bu adami?
Adam demeye bin sahit ister. Amaci ne olacak. Kisi kendinden bilir isi. Bu kadar kafa patlatmaya gerek yok. Boyle kocalardan cok okuduk burda. Kendisi disarda her halti yiyen, ama karisina dunyayi kapatan bir hasta. Hadi gecmis olsun.
Bir de bu adamlar icin piyangodan cikmis gibi konusmayin Allah askina. Iyi adam istedim ama bu cikti filan. Evlenmeden once cok mu farkliydi? Ayniydi. Ya da bir kivam gerisindedir. Illa ki kendilerini gosteriyorlar. Bile isteye evlenip sonra Allah gondermis gibi davranmayin.
Sen bu adamla nasıl evlendin?
Bu adamın ailesi neyin nesi?
Babana gitsen ne olur?
Babami ariyorum benim yeni hayatim var kapat diyo annemi sevmiyodu ki bizi sevsin ailesi cok iyi ama onda bisey yokSen bu adamla nasıl evlendin?
Bu adamın ailesi neyin nesi?
Babana gitsen ne olur?
Öncelikle yardım istemelisiniz. Kendinizi canınızı güvenceye almalısınız.Elbet olur neden olmasin ama gazabından korkuyorum peşimi birakmaz
İlginiz icin cok teşekkür ederimÖncelikle yardım istemelisiniz. Kendinizi canınızı güvenceye almalısınız.
Şiddet de gördüğünüzü tahmin ediyorum. Böyle bir durum varsa mutlaka darp raporu alın.
Yaşadığınız yerdeki kadın sığınma evlerini bir araştırın lütfen.