kocamin amacı ne ?

Merhaba arkadaşlar sizin fikirlerinize ihtiyacim var 21 yasindayim ve 4 aylık evliyim eşim bana guvenmiyor hic bir yere yollamiyor cay bahcesine gitmek istedim 2 gun once bana baska erkeklerle birlikte olursun tuvalete gidersin yapacağını yine yaparsin erkeklerle diyor bakkala yollamiyor bakkalciyla aramda bisey varmis normalde cok iyiyiz canim cicim hayatim.bitanem falan ama sinirlenince hakaretlerin kufurlerin haddi hesabi yok dün telefonunda mesajlarina baktim pavyona gitmiş ve bi kadinla yakin bi resim cekinip bütün abilerine yollamış nispet yaparcasina adamlık yapıyor sanki hey Allahim yaa..ben soyleyince de ordaki kadinlardan biri uzatma dedi nasil uzatmam ben evde pinekle bütün gün hicbir arkadasimla gorusemiyorum ailem yok zaten yalnız buyumusum eşim iyi olsun istedim buda böyle çıktı her akşam icer bana bi zarari yok ama her aksam sarhoş hic bir aksami hatirlamaz benim kiz arkadaslarima asılır eskiden bir evlilik yapmis eski karisiyle hep konusuyor suan oturdugumuz evde ki tüm esyalarda ondan kalma cok zoruma gidiyo ama ne yapayim bilemiyorum cok iyi sozler soyluyor ama hareketleri davranislari saygisizliklari guvensizlikleri beni mahvediyo napayim arkadaslar söyleyin :-(

çok mu aradın bu adamı?

Konuyu okunca içimden geçen tek şey: Allahım nasıl evlilikler var şu yeryüzünde böyle ya..

Merhaba arkadaşlar sizin fikirlerinize ihtiyacim var 21 yasindayim ve 4 aylık evliyim eşim bana guvenmiyor hic bir yere yollamiyor cay bahcesine gitmek istedim 2 gun once bana baska erkeklerle birlikte olursun tuvalete gidersin yapacağını yine yaparsin erkeklerle diyor bakkala yollamiyor bakkalciyla aramda bisey varmis normalde cok iyiyiz canim cicim hayatim.bitanem falan ama sinirlenince hakaretlerin kufurlerin haddi hesabi yok dün telefonunda mesajlarina baktim pavyona gitmiş ve bi kadinla yakin bi resim cekinip bütün abilerine yollamış nispet yaparcasina adamlık yapıyor sanki hey Allahim yaa..ben soyleyince de ordaki kadinlardan biri uzatma dedi nasil uzatmam ben evde pinekle bütün gün hicbir arkadasimla gorusemiyorum ailem yok zaten yalnız buyumusum eşim iyi olsun istedim buda böyle çıktı her akşam icer bana bi zarari yok ama her aksam sarhoş hic bir aksami hatirlamaz benim kiz arkadaslarima asılır eskiden bir evlilik yapmis eski karisiyle hep konusuyor suan oturdugumuz evde ki tüm esyalarda ondan kalma cok zoruma gidiyo ama ne yapayim bilemiyorum cok iyi sozler soyluyor ama hareketleri davranislari saygisizliklari guvensizlikleri beni mahvediyo napayim arkadaslar söyleyin :-(
Çok sahipsizsin galiba yoksa bu adamla olmazdın ama bence sahipsiz olsan bile il bul çalış boşan kesin ve net

T tired_heart ailem yok yazmışsın nerde anne baban hayatta değil mi ? boşanıp gidebileceğin kimsen yok sanırım o yüzden bunlara boyun eğiyosun allah yardımcın olsun ama keşke acele etmeseydin evlilik için yaşın da küçük

flört döneminiz olmadı tanımıyor muydun ?
bu sekilde degildi evlenince cok degisti bu halinden eser yoktu sevgiliyken

Böyle bir adamla nasıl hala yaşayabiliyorsun? Daha gençsin, kurtar kendini bu adamdan bir an önce.
Hayret birşey ya. Ne içkisi ne pavyonu ne karı kızı. Ne hakla pavyon kadınıyla fotoğraf çekip bunu başkalarına gönderebilir.
Bu nasıl bir rahatlıktır kusura bakma ama bu şerefsizlikten başka birşey değil. Evinde helali varken, gidip başka kadınlarla alem yapan adama bu kelimeden başkası yakışmaz. Bu adam bile değil. Bir de sana şöyle yaparsın böyle yaparsın diye iftirada bulunuyor. Bunlar çok ağır şeyler. Ve konuşup düzeltemiyorsanız hiç boşuna daha fazla kendini yıpratma derim.
Hiçbir kadın böyle bir hayat yaşamak zorunda değil.
Haklisin cok

Sen bu adamı çok mu aradın yahu?

Aaaaa ne yapıyorsunuz?
Eşinizin ve diğer kadınların fotoğrafı!!!
Kadınların biri dava açsa ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Sen bu adamı çok aradın mı kardeş?
Boşanmış ve onun eski eş evine gelin gidiyorsun kabul ediyorsun bunu!!
Ve eski eşle sürekli konuşmasınıda o_O
Adamın paronayakligi , serhoslugu, aldatma meyilliligini söylemiyorum bile!!!

[QUOTEismanlik, post: 39982534, member: 642993"]Sen bu adamı çok aradın mı kardeş?
Boşanmış ve onun eski eş evine gelin gidiyorsun kabul ediyorsun bunu!!
Ve eski eşle sürekli konuşmasınıda o_O
Adamın paronayakligi , serhoslugu, aldatma meyilliligini söylemiyorum bile!!![/QUOTE]
Artik dusunuyorum birinin ahini mi aldim diye

Ne yapma seceneklerin var? Soylesen, biz oradan secsek. Ben bilemedim de...